Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Tips & Tricks
24 september 2015

Tips om uw perfectionisme aan te pakken

U herkent het vast wel: u staat op het punt een opdracht af te ronden, maar bent toch nog niet helemaal tevreden. U bent te perfectionistisch, alles kan altijd beter.
Lees verder »   2 reacties »
21 augustus 2015

Drie manieren om energie te besparen in uw magazijn

Energiebewuste ondernemers zijn er gelukkig steeds meer, ook doordat een besparing op de energie natuurlijk lagere kosten met zich meebrengt.
Lees verder »   Reageer »
20 augustus 2015

Tips voor een goede digitale hygiëne

Aandacht voor hygiëne voorkomt dat u ziek wordt. Dat geldt ook voor uw online werkomgeving. Want met een goede digitale hygiëne blijft uw productiviteit en stressniveau op een gezond peil.
Lees verder »   Reageer »
19 augustus 2015

Tien tips voor werkgevers bij ontslag wegens disfunctioneren

Als werkgever is het ontslag van een niet goed presterende werknemer vaak moeilijk te realiseren. Er worden (terecht) zware eisen gesteld aan een dergelijk ontslag.
Lees verder »   Reageer »
18 augustus 2015

Is uw pand al goed beveiligd? Drie beveiligingstips!

Een bedrijfspand is voor een ondernemer vaak een grote investering. Wel een die nodig is om goederen te kunnen produceren, verwerken of opslaan, of om medewerkers te kunnen laten werken op kantoor.
Lees verder »   Reageer »
17 augustus 2015

Voorkom lekkages in uw bedrijfspand - vijf tips

Als ondernemer hebt u vaak een grote investering gedaan in een bedrijfspand. En of het nu bijvoorbeeld opslag van goederen, of een productiebedrijf of logistiek centrum betreft, zou schade aan dit pand een grote kostenpost zijn.
Lees verder »   Reageer »
13 augustus 2015

Vijf tips voor meer online traffic

Iedere organisatie die online zaken doet weet dat het trekken van bezoekers naar de website een uitdaging kan zijn. Een nog grotere uitdaging is het in gang zetten van productieve traffic.
Lees verder »   Reageer »
24 juli 2015

Zakendoen in Spanje: drie essentiële tips

Voor een behoorlijk deel van de Nederlandse bevolking is Spanje bekend terrein, omdat ze er bijvoorbeeld jaarlijks op vakantie gaan. Met wat ‘steenkolenspaans’ redt men zich in de supermarkt en lukt het prima om in een restaurant eten en drinken te bestellen.
Lees verder »   Reageer »
10 juli 2015

Relax en werk efficiënter

De zomervakantieperiode, heel leuk, maar als ondernemer ook stressvol. Het personeel gaat op vakantie, u moet vervanging regelen en zelf wilt u ook wel een weekje naar de Bahama’s.
Lees verder »   Reageer »
2 juli 2015

Negen tips voor een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering

Twee op drie zzp'ers heeft geen arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov). Maar in tegenstelling tot wat algemeen wordt verondersteld, is een aov voor elke zelfstandige zonder personeel betaalbaar.
Lees verder »   2 reacties »
8 mei 2015

Vijf marketingtips voor accountants

Misschien spreekt ouderwetse reclamemakerij u niet aan. Maar dat wil niet zeggen dat u helemaal niet aan marketing hoeft te doen om nieuwe klanten te werven. 80 procent van de aangesloten kantoren hield zich nog niet bezig met online marketing.
Lees verder »   Reageer »
4 mei 2015

Vijf tips om de klantloyaliteit te verbeteren

De digitalisering van de retail branche heeft klantloyaliteit in een nieuw daglicht gezet. Voor de komst van interactieve loyaliteitsprogramma’s, iBeacons en digitale kortingsvouchers was het hebben van een persoonlijke relatie met de klant de sleutel tot succes.
Lees verder »   Reageer »
26 maart 2015

Drie tips om te besparen op uw telefoniekosten

Het is voor iedere ondernemer belangrijk om elk moment van de dag bereikbaar te zijn, echter is het wel dat dit tegen aanvaardbare kosten zal moeten zijn. Een keuze voor een bepaalde smartphone kan hierbij ook helpen aan de productiviteit.
Lees verder »   Reageer »
20 maart 2015

Hoe wordt u een goede gesprekspartner?

Een interessante en vlotte prater is aangenaam gezelschap. Maar hoe wordt u zo iemand? Goed niews: boeiend spreken is een vaardigheid die u steeds verder kunt verbeteren.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 13
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Hulp bieden aan anderen: met deze opleidingen kan het
Sommige mensen zijn geboren hulpverleners. Dan is een carriere in de hulpverlening wellicht voor je weggelegd.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Iedereen die wel eens gezeild heeft, weet het: de windrichting kun je niet veranderen, dus als je vooruit wilt komen moet je de stand van je zeilen aanpassen. Maar wat als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten.
Lees verderMeer boeken