Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Tips & Tricks
15 december 2010

Vier tips om een professioneel vertrouwenspersoon in te schakelen

Als ondernemer kunt u op meerdere fronten met verlies te maken krijgen. Eén op de drie huwelijken wordt na verloop van tijd beëindigd, voor een ondernemer ligt dit cijfer zelfs nog hoger. Daarnaast kunt u te maken krijgen met het verlies van uw onderneming of het verlies van een dierbare.
Lees verder »   Reageer »
14 december 2010

Tien tips voor een succesvol offshoringsproject

Denkt u er aan uw IT project uit te besteden aan een partner in het buitenland? Dat kan een prima optie zijn! Dennis Evers woont in Nepal en leidt daar IT-offshorepartner Coders4you. Hij geeft de do’s en don’ts voor een succesvol outsourcetraject.
Lees verder »   Reageer »
7 december 2010

Acht redenen waarom uw klanten heel hard weglopen

Het begon zo mooi, de relatie tussen u en uw klant. Er was direct een klik, u begreep elkaar volkomen, kon uren praten en deelde dezelfde ambities. Maar de liefde lijkt inmiddels bekoeld. Hoe voorkomt u een dure scheiding?
Lees verder »   Reageer »
3 december 2010

Zeven tips voor een opvallend visitekaartje

Dan Crowther, een online marketing consultant, heeft nogal uitgesproken meningen over dat kleine stukje karton dat zo’n belangrijk onderdeel van het zakelijk netwerken is. Deelt u zijn mening en doet u er uw voordeel mee?
Lees verder »   Reageer »
1 december 2010

Vier cold calling technieken die uw verkopen een boost geven

Nu sociale media gezien worden als beste netwerkmiddel mogelijk, zijn er teveel ondernemers die niet meer aan cold calling doen. Cold calling is en blijft echter de meest effectieve manier om een afspraak te regelen met de juiste persoon in het juiste bedrijf.
Lees verder »   Reageer »
19 november 2010

Twaalf tegendraadse strategieën voor starters

'Bezin, eer je begint!', 'Schrijf een goed businessplan!', 'Zorg voor voldoende financiële middelen!', 'Innoveer!', 'Werk keihard en je zult er wel komen!' Elke ondernemer heeft deze clichés over ondernemerschap wel eens gehoord. Maar wat blijkt? Ze zijn flauwekul.
Lees verder »   Reageer »
16 november 2010

Dertien aanbevelingen om meer te halen uit uw B2B communicatie

De zakelijke uitgeversmarkt heeft veel te lijden onder de recessie. Zowel de inkomsten uit advertenties als de bestedingen van klanten vielen vorig jaar ver terug.
Lees verder »   1 reactie »
12 november 2010

Elf tips voor deur-tot-deur verkoop

Bedrijven gaan steeds meer over op colportage, oftewel verkoop aan de deur. Hierdoor stijgt volgens de Consumentenautoriteit het aantal klachten van consumenten over colportage. ODS2 komt nu met richtlijnen voor bedrijven die colportage op een goede manier willen beoefenen.
Lees verder »   Reageer »
8 november 2010

Vijf geheimen van charismatisch leiderschap

Zelfs als u niet charismatisch bent, kunt u doen alsof en uw team mobiliseren, te motiveren en de productiviteit en werknemertevredenheid verhogen.
Lees verder »   Reageer »
28 oktober 2010

Zeven tips om te onderhandelen met uw leveranciers

Vindt u het moeilijk te krijgen wat u nodig heeft van uw leveranciers (lees: een prijsverlaging te bedingen), zonder de relatie te schaden? Management Today komt u te hulp met zeven tips.
Lees verder »   Reageer »
25 oktober 2010

Acht tips om te bepalen of u voor zichzelf moet beginnen

Zal ik wel of zal ik niet? Bent u nog geen ondernemer maar trekt het vrije, zelfstandige bestaan u wel? Houd het volgende dan in gedachten.
Lees verder »   Reageer »
5 oktober 2010

Tien tips om klanten te scoren tijdens een recessie

Een recessie betekent niet dat er geen zaken meer te doen zijn, maar dat u beter moet zoeken naar klanten en ze op een andere manier moet benaderen. Als de budgetten onder druk staan, is het bovendien des te belangrijker uw mogelijke klanten nog zorgvuldiger te benaderen.
Lees verder »   Reageer »
23 september 2010

Zes tips voor een effectieve selectieprocedure

Nieuwe werknemers aannemen is niet eenvoudig. Hoe weet u of degene die tegenover u zit ook echt in uw bedrijf past? Leo Welder, COO van ChooseWhat geeft tips voor een effectieve selectieprocedure.
Lees verder »   1 reactie »
23 september 2010

Twintig manieren waarop bedrijven Twitter gebruiken

Twitter is de snelstgroeiende communicatietool in de geschiedenis en bedrijven kunnen er niet langer omheen. Maar hoe gebruiken ondernemingen Twitter precies? De mogelijkheden zijn eindeloos.
Lees verder »   Reageer »
... 13
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Hulp bieden aan anderen: met deze opleidingen kan het
Sommige mensen zijn geboren hulpverleners. Dan is een carriere in de hulpverlening wellicht voor je weggelegd.
BOEKENNIEUWS
Iedereen die wel eens gezeild heeft, weet het: de windrichting kun je niet veranderen, dus als je vooruit wilt komen moet je de stand van je zeilen aanpassen. Maar wat als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten.
Lees verderMeer boeken