Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Tips & Tricks
10 januari 2011

Vijf cruciale lessen voor ondernemers

Het maakt niet uit hoe lang u al onderneemt, u zult al snel ontdekt hebben dat u nooit stopt met leren. Om uw onderneming vitaal en succesvol te houden, is het essentieel om open te staan voor nieuwe ontwikkelingen en trends.
Lees verder »   Reageer »
7 januari 2011

Negen tips om een cash flow crisis te bezweren

Een belangrijke klant is failliet, u heeft uw financiële administratie laten versloffen en nu moet u een belangrijke rekening betalen maar is het geld op. Help! Wat nu?
Lees verder »   Reageer »
6 januari 2011

Zeven tips om een volle markt te betreden

U hebt een geweldig ondernemingsplan. Helaas bent u niet de enige op de door u beoogde markt. Hoe vergroot u uw kansen op succes? Deze zeven tips helpen u gegarandeerd op weg.
Lees verder »   Reageer »
4 januari 2011

Zes tips om te zorgen dat uw e-mail geopend wordt

Slechts dertien procent van de mensen die een nieuwsbrief of reclame per e-mail krijgt, opent dat bericht ook daadwerkelijk. Hoe verhoogt u de kans dat uw boodschap uw doelgroep ook echt bereikt? Oftewel: hoe zorgt u dat uw e-mail niet ongelezen gedelete wordt?
Lees verder »   Reageer »
30 december 2010

Hoe gaat u om met schreeuwers en bullebakken? Zes tips

U kent ze vast, de schreeuwers en bullebakken die hun ongenoegen luidkeels van de daken schreeuwen en met hun gedrag anderen intimideren. Hoe voorkomt u dat ze de onderhandeling traineren? Hier zijn enkele tips.
Lees verder »   Reageer »
29 december 2010

Vijf tips om uw informatie beter te beschermen

Nu steeds meer informatie centraal wordt opgeslagen en gedeeld, lopen niet alleen grote bedrijven maar ook organisaties in het MKB de nodige informatierisico’s. Symantec geeft u een vijftal tips voor het beschermen van de informatie binnen uw organisatie.
Lees verder »   Reageer »
28 december 2010

Tien leuke en betaalbare manieren om uw klanten te entertainen

Laten we eerlijk zijn: de meeste ondernemingen zijn niet significant beter dan hun concurrenten. Succes is over het algemeen afhankelijk van de relatie die u met uw klanten op weet te bouwen. Maar hoe entertaint u uw klanten op een creatieve, opvallende manier zonder er meteen failliet aan te gaan?
Lees verder »   Reageer »
27 december 2010

In acht stappen naar succes als freelancer

Net voor uzelf begonnen of al een tijdje zzp’er? Dan is het handig om te weten waar u rekening mee moet houden. Onderstaande acht belangrijke stappen zijn voor zowel de beginnende als ervaren freelancer goed om in het achterhoofd te houden.
Lees verder »   Reageer »
24 december 2010

Kom uw schuldeisers tegemoet in vijf stappen

Kunt u uw rekeningen momenteel echt niet betalen? Steek uw hoofd dan niet in het zand in de hoop dat het probleem vanzelf overwaait. Leveranciers, banken en de belastingdienst gaan niet zomaar weg. U zult hen onder ogen moeten komen – snel. Uw kredietwaardigheid en uw reputatie staan namelijk op het spel.
Lees verder »   Reageer »
23 december 2010

Acht manieren om uw onderneming in de markt te zetten guerilla stijl

Volgens Jay Conrad Levinson, degene die de term guerillamarketing uitvond, is dit een manier van promoten die staat of valt met timing, energie en fantasie en los staat van een enorm marketingbudget. Echt iets voor kleine en beginnende ondernemingen dus.
Lees verder »   Reageer »
22 december 2010

Vijf doe-het-zelf PR-tactieken

PR heeft een enorm voordeel boven reclame: het is geloofwaardiger. Maar natuurlijk kan niet iedereen het zich veroorloven om een professioneel PR-bureau in de arm te nemen. Gelukkig kunt u het een en ander zelf doen op PR-gebied, zonder dat dit u veel geld kost. 
Lees verder »   Reageer »
21 december 2010

De tien vragen die iedere ondernemer zich steeds opnieuw moet stellen

U kunt nog zo slim en ervaren zijn, uw netwerk kan nog zo uitgebreid zijn; toch kan het gebeuren dat u faalt. Hoe dat komt? Omdat u vergeten bent uzelf steeds opnieuw de juiste vragen te stellen.
Lees verder »   Reageer »
20 december 2010

Tien tips om tijdsdruk te lijf te gaan

Ongetwijfeld bekend: te veel werk voor te weinig uren. Gevolg: avondjes overwerken. En ach, die zondagmiddag had u toch nog niets gepland, dus die rapportage kan er dan in één moeite door. Tien tips om uw tijd effectiever te besteden.
Lees verder »   Reageer »
16 december 2010

Vijf tips voor een nog betere kerst dankzij uw e-mailmarketing

De kerstdagen komen er weer aan. Dit betekent dat consumenten massaal aankopen doen om de ruimte onder de boom te vullen met cadeautjes voor familie en vrienden. Niet alleen de winkelstraten stromen vol tijdens de feestdagen, ook online neemt de drukte toe.
Lees verder »   Reageer »
12   ... 13
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken