Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Tips & Tricks
3 oktober 2018

Tips voor het onderhoud van houten tafels

Massief houten tafels vragen zo nu en dan om onderhoud. Het beste en meest duurzame resultaat krijgt men wanneer tafels behandeld worden met olie of met zeep. Casper Rutges geeft een aantal tips om uw houten tafel mooi te houden.
Lees verder »   Reageer »
15 september 2016

Twaalf tips om ongelukken in het magazijn te voorkomen

Deze week bracht de NOS heftige cijfers naar buiten over het aantal doden per jaar in het magazijn. Jaarlijks er 150 ernstige ongelukken in Nederlandse magazijnen. Waarvan er zeven per jaar dodelijk aflopen. Een TE hoog aantal dat in de sector voor onnodig hoge kosten zorgt.
Lees verder »   Reageer »
12 september 2016

Vier tips voor een winstgevende website

De Nederlandse zzp’er is ervan doordrongen dat een website een belangrijk kanaal is voor het binnenhalen van omzet. 95 procent van de zzp’ers heeft een website en de gemiddelde extra omzet van deze sites bedraagt  22.500 euro. Daarbij komt dat de kosten in tijd en geld die de zzp’ers eraan besteden relatief gering zijn.
Lees verder »   2 reacties »
1 september 2016

Vier tips om te profiteren van technologische innovatie in retail

Digitale innovaties volgen elkaar in rap tempo op en bieden retailers de kans om nog beter in te spelen op de behoeften van hun klanten. Maar juist de snelheid van deze ontwikkelingen maakt het lastig om te kiezen en de pijlen te richten op een specifieke technologie.
Lees verder »   Reageer »
29 juni 2016

Tien tips om bedrijven te laten groeien met Facebook

Veel grotere bedrijven hebben al een strategie om producten en diensten via mobiel aan consumenten te tonen. Dit is slim, want mensen in Nederland besteden gemiddeld meer dan tweeëneenhalf uur per dag aan hun mobiel. Kleine- en middelgrote bedrijven die online willen uitbreiden, weten vaak niet waar ze precies moeten beginnen.
Lees verder »   5 reacties »
23 juni 2016

82 kantoorinrichting tips voor een positieve en productieve werksfeer

Een goede kantoorinrichting, hoe ziet deze eruit? Steeds meer werkgevers én werknemers denken na over de inrichting van het kantoor om de werksfeer te verhogen. Hoe efficiënter het kantoor is ingericht, hoe positiever en productiever er gewerkt wordt is de gedachte.
Lees verder »   6 reacties »
14 juni 2016

Starten met Adwords? Tien tips om goed te beginnen!

Google Adwords is een geweldig hulpmiddel om online reclame te maken voor een bedrijf en om bekendheid te krijgen. Wanneer u nog nooit met Adwords gewerkt hebt is het echter niet eenvoudig. Waar moet u immers beginnen?
Lees verder »   Reageer »
6 juni 2016

Tips voor het afsluiten van een hypotheek als zzp’er

De ongekende lage rentes en de aantrekkende woningmarkt en economie zorgt ervoor dat ook zzp’ers hun slag willen slaan op de woningmarkt. Maar is een hypotheek afsluiten als zzp’er wel zo gemakkelijk? Nee, maar onmogelijk is het ook niet.
Lees verder »   4 reacties »
9 mei 2016

Vijf tips om een succesvolle beurs te organiseren

Het organiseren van een beurs is iets dat niet over één nacht ijs gaat en waarbij u met 1001 zaken rekening moet houden. Maar hoe organiseert u een professionele beurs? En waar dient u rekening mee te houden? Allrent ICT Solutions helpt u op weg met vijf tips voor de organisatie van een succesvolle beurs.
Lees verder »   Reageer »
4 februari 2016

Tips voor aangifte inkomstenbelasting zzp

Bezorgt de aangifte inkomstenbelasting u als zzp’er veel stress? Lees dan hier hoe u uw aangifte soepel kunt laten verlopen. Allereerst is het belangrijk om een goede boekhouder in te schakelen die uw aangifte kan verzorgen. Dit betekent echter niet dat u achterover kunt leunen.
Lees verder »   Reageer »
24 december 2015

Vier tips om 2016 met een lege e-mailbox te beginnen

Productiever zijn dat willen we allemaal. Met die volstromende e-mailbox is dat wel een flinke uitdaging: collega’s willen direct iets weten, klanten komen met spoedopdrachten en dan verwachten ze ook nog eens dat u snel reageert.
Lees verder »   Reageer »
2 november 2015

Tips voor het organiseren van een bedrijfsevenement

Een evenement is een krachtig communicatiemiddel om uw boodschap over te brengen op uw doelgroep. Werknemers, (potentiële) klanten, relaties, pers of omwonenden; met een goed georganiseerd evenement krijgt u uw doelgroep mee.
Lees verder »   Reageer »
22 oktober 2015

Klanten werven in het buitenland: vier blunders die u niet wilt maken (en hoe u ze voorkomt)

U stuurt een prachtige catalogus naar potentiele klanten in Groot Brittannië, maar achteraf blijkt dat de prijzen nog in euro’s staan.
Lees verder »   Reageer »
21 oktober 2015

Tips en tricks voor het aanschaffen van een multifunctionele printer

Wanneer u een printer voor op kantoor gaat aanschaffen wordt aangeraden hier veel tijd in te steken. Een nieuwe printer is namelijk een fikse investering en u zit er meestal een aantal jaar aan vast.
Lees verder »   1 reactie »
1  2  3  4  5   ... 13
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Hulp bieden aan anderen: met deze opleidingen kan het
Sommige mensen zijn geboren hulpverleners. Dan is een carriere in de hulpverlening wellicht voor je weggelegd.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Iedereen die wel eens gezeild heeft, weet het: de windrichting kun je niet veranderen, dus als je vooruit wilt komen moet je de stand van je zeilen aanpassen. Maar wat als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten.
Lees verderMeer boeken