Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
8 januari 2019

Gezond het nieuwe jaar in doet u zo

De oliebollen en kerstbomen zijn langzaamaan van het toneel verdwenen: het is weer januari. Voor velen betekent het nieuwe jaar een mooie gelegenheid om zich voor te nemen gezonder te gaan leven. Want gezondheid, ja, wat is er nu belangrijker dan dat? Helemaal na alle kerstdiners en oudjaarborrels kan die gezondheid wel een boost gebruiken.
Lees verder »   Reageer »
8 januari 2019

Vurige seks op wielen: Lamborghini Huracan Evo

Lamborghini heeft de Huracan een facelift gegeven. En hoe!
Lees verder »   Reageer »
8 januari 2019

"‹Ook giga-grille voor gefacelifte BMW 7-serie

Dat er een facelift voor de BMW 7-serie in aantocht was, wist je al. Dat het vierdeurs vlaggenschip de opzienbarende 'nieren' van de X7-SUV aangemeten zou krijgen allicht niet.
Lees verder »   Reageer »
4 januari 2019

"‹Circuitvirtuoos: Porsche Cayman GT4 Clubsport

De normale sterveling zal nog eventjes geduld moeten hebben, maar amateur- en zelfs professionele coureur krijgt 'm alvast voorgeschoteld: de nieuwe Porsche Cayman GT Clubsport. Race-overall aan, helm op en gaan!
Lees verder »   Reageer »
3 januari 2019

"‹Opsteker voor Jaguar: bestverkochte automerk in december

Voor wie het heeft gemist: het Jaguar Land Rover-concern verkeert in mineur. De verkopen hebben een enorme duikvlucht gemaakt. Met name in China moest het klappen incasseren. Maar gelukkig is er de Nederlandse bedrijfstak dat soelaas komt bieden. Afgelopen december althans.
Lees verder »   Reageer »
31 december 2018

Ferrari 275 GTB prototype gaat onder de hamer

Na 25 jaar doet een groot Ferrari-verzamelaar afstand van 'zijn' Ferrari 275 GTB. Een uniek exemplaar, want het is een prototype dat door Ferrari is getest tijdens de ontwikkeling en deel heeft genomen aan de Rally van Montecarlo. Dat deze Ferrari 275 GTB een zeer hoge prijs op moet brengen spreekt voor zich.
Lees verder »   Reageer »
21 december 2018

Definitief: 37,5% minder CO2-uitstoot in 2030

De kogel is door de kerk. De EU heeft bepaald dat nieuwe auto's in 2030 nog eens 37,5% minder CO2 moeten uitstoten. Deze aanscherping van de norm komt bovenop de norm in 2021 die een wagenparkgemiddelde van 95 gram CO2 per kilometer voorschrijft.
Lees verder »   Reageer »
20 december 2018

Prijzen vernieuwde Audi TT bekend

Audi scherpte de TT Coupé en Roadster afgelopen zomer al aan. Echter de levering zal pas begin 2019 op gang komen, keurig op tijd voor de warmere seizoenen weer aanbreken. Hier alvast de prijzen.
Lees verder »   Reageer »
19 december 2018

Porsche Boxster en Cayman T gaan voor puur

Porsche is het leveringsprogramma van zowel de Boxster als de Cayman gestaag aan het uitbreiden. Want na de letterloze (basis)uitvoering, de snellere S-modellen en de GTS-toppers, is het nu de beurt aan de Boxster T en Cayman T. Twee versies in de geest van de illustere 911 T.
Lees verder »   Reageer »
19 december 2018

Elon Musk opent eerste hogesnelheidstunnel in LA

Elon Musk mag dat CEO en voorzitter af zijn bij Tesla, de omstreden entrepreneur is zeker niet stil komen te zitten. Wat wil je als hij ook het brein is achter technologiebedrijven als SpaceX en The Boring Company. Over die laatste gesproken. Dat heeft in LA zojuist z'n eerste tunnel in de aanloop naar de supersnelle 'hyperloop' geopend. Als demonstratie kon de pers alvast een ritje erdoor maken in een Tesla Model X.
Lees verder »   Reageer »
14 december 2018

Dit beest drijft de Aston Martin Valkyrie aan!

Joehoe! Aston Martin heeft eindelijk meer gegevens vrijgegeven over de krachtbron die de Valkyrie zal aandrijven: een atmosferische 6.5 liter V12, dus zonder kunstmatige beademing, maar mét liefst 1.000 pk en een ongekend hoog maximumtoerental. Kippenvel!
Lees verder »   Reageer »
12 december 2018

Porsche Taycan bestellen? Pas rijden tegen 2022

De allereerste Porsche Taycan moet medio 2019 nog van de band rollen. Daarmee is de Taycan de eerste echt elektrische auto van Porsche. Maar uitlevering aan kopers van het eerste uur is er dan nog altijd niet bij. Sterker, wie nu aansluit in de rij, zal waarschijnlijk pas kunnen rijden tegen het naderen van 2022. Zo groot is de vraag naar de Porsche Taycan.
Lees verder »   Reageer »
11 december 2018

Porsche Macan S: meer vermogen per liter

De Porsche Macan werd onlangs opgefrist. En natuurlijk profiteert ook de Macan S daarvan. Buiten de uiterlijke wijzigingen om steeg het vermogen van 113 naar 118 pk per liter. Maar er is meer, want Porsche heeft goed geluisterd naar kritiek van huidige Macan-rijders.
Lees verder »   Reageer »
5 december 2018

Jaguar en Land Rover slaan Autosalon van Genève over

Tijdens de Autosalon van Parijs afgelopen oktober was de tendens al voelbaar en het ziet er naar uit dat steeds meer automerken de traditionele autotentoonstelling laten voor wat het al decennia is. Zo heeft Jaguar Land Rover nu laten weten de show in Genève te skippen.
Lees verder »   Reageer »
8  9  10  11   ... 140
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken