Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
25 januari 2019

Dieselmotor voor nieuwe Mercedes G-klasse

Fans van de nieuwe Mercedes G-klasse en 'ouderwets' dieselen opgelet! Mercedes maakt deze combinatie nu ook mogelijk. Dit is de Mercedes G-klasse diesel en hij kost... 174.829 euro.
Lees verder »   Reageer »
24 januari 2019

Consumenten verwachten dat ze in 2030 hyperloops rijden en huisrobots bezitten

Onderzoek in opdracht van Dassault Systèmes wijst uit dat consumenten verwachten dat technologie in 2030 een hoofdrol speelt in steden. Technologie wordt dan volgens respondenten ingezet ter verbetering van de algemene levenskwaliteit.
Lees verder »   Reageer »
24 januari 2019

Deze prijs heeft de vernieuwde Audi A4 (Avant)

Moeten we ons zorgen baren om de A4 (Avant)? Als we de geruchten moeten geloven is Audi niet tevreden over de verkoopresultaten van het model, en de lovende positieve reviews over de nieuwe 3-serie helpen daarin niet. De Ingolstadters hopen op beterschap met de vernieuwde A4. Die werd afgelopen zomer al voorgesteld, maar is pas nu te koop.
Lees verder »   Reageer »
18 januari 2019

"‹Cadillac back in business met stijlvolle XT6?

Cadillac was ooit hét luxemerk in eigen land. En toen rukten de Duitsers op. Het oer-Amerikaanse merk heeft daarop veel marktaandeel moeten inleveren, en probeert zich sindsdien terug te vechten naar de oude gloriedagen. Het trok daarvoor zelfs een ex-topman van Audi aan. Cadillac is weliswaar nog niet de oude, maar met modellen als deze XT6 komt het wel weer goed, denken we. Fraai ding!
Lees verder »   Reageer »
17 januari 2019

McLaren zet zaag in 600LT

McLaren kleefde de letters LT, dat staat voor Long Tail, al vier keer eerder op een volbloed. Dit is nummer vijf: de 600LT Spider. Deze cabriovariant is een logisch vervolg op de gesloten 600LT.
Lees verder »   Reageer »
16 januari 2019

Vernieuwde BMW 7-serie gemodelleerd naar Chinese smaak

De vernieuwde 7-serie maakt al enkele weken de tongen behoorlijk los bij petrolheads. Vroegtijdige lekkages gaven namelijk alvast een blik op de vernieuwde grille. En die is enorm! Nu heeft BMW dan ook zelf de auto onthuld en wordt bekend dat de wereldpremière in China zal plaatsvinden. Met name dat laatste verklaart een hoop.
Lees verder »   Reageer »
15 januari 2019

"‹Audi vs BMW vs Mercedes: wie mag de premiumkroon opzetten of -houden?

Eigenlijk verdient geen van allen een huldiging. Als het aan de aandeelhouders ligt, althans. Want van een vette plus is geen sprake. Sterker, één van de grote Duitse drie verkocht zelfs minder auto's in 2018 dan het jaar ervoor.
Lees verder »   Reageer »
15 januari 2019

"‹Bijgepunte Lexus RC F blijft trouw aan atmosferische V8

Heerlijk hoe de Japanners soms hun eigen ding blijven doen en zich niets van anderen aantrekken. Want terwijl de meeste automerken de atmosferische verbrandingsmotor al lang hebben afgezweerd, zeker op het hoogste niveau, dendert de Lexus RC F Coupé gewoon door met een klassieke achtcilinder.
Lees verder »   Reageer »
11 januari 2019

"‹Jaguar Land Rover dunt uit met 4.500 banen

Het hing al een beetje in de lucht. Wegens een sterk teruggelopen vraag naar diens modellen, heeft Jaguar Land Rover een pas op de plaats moeten maken. Duizenden banen verdwijnen helaas.
Lees verder »   Reageer »
11 januari 2019

"‹Verrassing: Lexus LC Convertible Concept

Wat is er nog mooier dan een Lexus LC Coupé? Een dakloze variant van deze uiterst fraaie Japanse sportcoupé natuurlijk! Lexus zal 'm officieel voorstellen op de Detroit Motor Show in de vorm van deze RC Convertible Concept.
Lees verder »   Reageer »
10 januari 2019

"‹Audi teast kleinere EV-SUV en E-tron Sportback

Gisteravond vond de Nederlandse introductie van de Audi E-tron plaats in A'dam. En tijdens de uiteraard obligate productpresentatie kwamen ook deze verrassende teasers voorbij. Elektrische uitbreiding is dus in aantocht.
Lees verder »   Reageer »
10 januari 2019

"‹Bentley lost Seat af als zorgenkindje binnen VAG

Jarenlang was Seat het zorgenkindje binnen de Volkswagen Groep. Maar dat Spaanse merk boert inmiddels heel aardig. Het prestigieuze Bentley daarentegen"¦ En daarom hebben de aandeelhouders van VAG een ultimatum gesteld: 'Als de Britten niet in 2020 zwarte cijfers kunnen schrijven, dan zwaait er wat!'
Lees verder »   Reageer »
9 januari 2019

Nieuwe Porsche 911 Cabrio keurig op tijd voor zomerse tempraturen

In het kielzog van de Coupé presenteert Porsche de nieuwe 911 Cabriolet, type 992. De levering start vanaf maart en wie dus snel beslist kan meteen volop genieten zodra de eerste lentestralen het aardoppervlak weten te bereiken.
Lees verder »   Reageer »
9 januari 2019

Nu officieel: nieuwe Mercedes CLA langer, ruimer en gelikter

Kijk, daar houden we nu van: wanneer een merk de exacte verschillen tussen het nieuwste model en z'n directe voorganger haarfijn op een presenteerblaadje geeft. Mercedes doet het bij de nieuwe CLA, waardoor welhaast na één oogopslag valt te concluderen hoeveel de auto erop vooruit is gegaan.
Lees verder »   Reageer »
7  8  9  10   ... 140
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken