Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
5 februari 2019

Autoverkoop januari deelt een dreun uit

Nu is het wel vaker zo geweest dat autodealend Nederland een nieuw verkoopjaar met een valse start begint, maar een daling van bijna 19 procent is wel eventjes slikken.
Lees verder »   Reageer »
5 februari 2019

Waarom er een streep gaat door de Range Rover SV Coup

Ondanks een wervelende wereldpremière op de laatste Autosalon van Genève en daarmee een nagenoeg productrijp product, gaat de Range Rover SV Coupé toch niet door. Land Rover heeft alsnog besloten een streep te halen door de super-de-luxe en zeer exclusieve tweedeurs SUV. De reden? Geld.
Lees verder »   Reageer »
5 februari 2019

Dit is de geheel elektrische BMW iNext

Leuk en aardig, die i3 en i8. Maar de eerste, pas echt serieuze EV van BMW is een grote SUV met de voorlopige naam iNext. Via officiële spyshots laat het Duitse luxemerk weten dat de ontwikkeling daarvan op schema loopt en vooralsnog niets een lancering in 2021 in de weg staat. En het is zaak dat BMW dat zo weet te houden.
Lees verder »   Reageer »
1 februari 2019

BMW belicht vernieuwde 745e plug-in hybride

BMW presenteert de 745e xDrive, de plug-in hybride-uitvoering van de nu al veelbesproken, vernieuwde 7-serie (vanwege de enorme grille). De super-de-luxe stekker-limousine krijgt een betere accu aangemeten en kan daarmee iets verder geheel elektrisch rijden dan voorheen.
Lees verder »   Reageer »
1 februari 2019

Wat je allemaal eerst moet bestellen, voordat jouw Audi E-tron cameraspiegels heeft

Al maanden blaast Audi van de toren hoe geweldig en modern de E-tron wel niet is. Toegegeven, het is een dijk van een elektrische SUV, zo kunnen we beamen na een rijtest. Maar al die pracht en praal en technologie heeft wel een prijs. Minstens 84.100 euro om precies te zijn. En denk maar niet dat je daarmee de E-tron krijgt waarmee je lekker bent gemaakt.
Lees verder »   Reageer »
31 januari 2019

Mee eens: Ferrari Monza SP2 is 'mooiste supercar'

Tijdens het Paris Festival Automobille International is de Ferrari Monza SP2 door een vakjury uitgeroepen tot 'Mooiste supercar van 2018'. Hoewel er misschien wel vijf of zelfs meer soortgelijke verkiezingen zijn, is het niet moeilijk het daarmee eens te worden.
Lees verder »   Reageer »
31 januari 2019

Klassiekershow Concours d'El

Treurig nieuws voor de liefhebber van ('s werelds mooiste) klassiekers. Het in Nederland wereldberoemde Concours d'Elégance Paleis 't Loo stopt. Het goede nieuws: Paleis Soestdijk neemt het stokje over.
Lees verder »   Reageer »
31 januari 2019

VW en Renault-Nissan steggelen over wie de grootste is

'Volkswagen is de grootste autobouwer ter wereld', aldus VW. Niet waar, beweert Renault-Nissan: 'Wij zijn wederom de grootste!' En zo hebben we opnieuw te maken met een gevalletje 'wij van wc-eend adviseren… wc-eend'. Toyota heeft sowieso niet de meeste voertuigen geproduceerd in 2018.
Lees verder »   Reageer »
30 januari 2019

Deze auto's zal Audi in 2019 introduceren

Het is eigenlijk nooit slim om een zaal vol journalisten in vertrouwen een productplanning te tonen. Er is altijd wel iemand die het niet kan laten, en stiekem een foto maakt en je geheimen vroegtijdig deelt met de rest van de wereld. Op een event in Spanje had de lokale Audi-afdeling die memo schijnbaar niet ontvangen. En het is prijs. Alle nieuwe Audi's voor 2019 liggen op straat.
Lees verder »   Reageer »
25 januari 2019

Dieselmotor voor nieuwe Mercedes G-klasse

Fans van de nieuwe Mercedes G-klasse en 'ouderwets' dieselen opgelet! Mercedes maakt deze combinatie nu ook mogelijk. Dit is de Mercedes G-klasse diesel en hij kost... 174.829 euro.
Lees verder »   Reageer »
24 januari 2019

Consumenten verwachten dat ze in 2030 hyperloops rijden en huisrobots bezitten

Onderzoek in opdracht van Dassault Systèmes wijst uit dat consumenten verwachten dat technologie in 2030 een hoofdrol speelt in steden. Technologie wordt dan volgens respondenten ingezet ter verbetering van de algemene levenskwaliteit.
Lees verder »   1 reactie »
24 januari 2019

Deze prijs heeft de vernieuwde Audi A4 (Avant)

Moeten we ons zorgen baren om de A4 (Avant)? Als we de geruchten moeten geloven is Audi niet tevreden over de verkoopresultaten van het model, en de lovende positieve reviews over de nieuwe 3-serie helpen daarin niet. De Ingolstadters hopen op beterschap met de vernieuwde A4. Die werd afgelopen zomer al voorgesteld, maar is pas nu te koop.
Lees verder »   Reageer »
18 januari 2019

"‹Cadillac back in business met stijlvolle XT6?

Cadillac was ooit hét luxemerk in eigen land. En toen rukten de Duitsers op. Het oer-Amerikaanse merk heeft daarop veel marktaandeel moeten inleveren, en probeert zich sindsdien terug te vechten naar de oude gloriedagen. Het trok daarvoor zelfs een ex-topman van Audi aan. Cadillac is weliswaar nog niet de oude, maar met modellen als deze XT6 komt het wel weer goed, denken we. Fraai ding!
Lees verder »   Reageer »
17 januari 2019

McLaren zet zaag in 600LT

McLaren kleefde de letters LT, dat staat voor Long Tail, al vier keer eerder op een volbloed. Dit is nummer vijf: de 600LT Spider. Deze cabriovariant is een logisch vervolg op de gesloten 600LT.
Lees verder »   Reageer »
7  8  9  10   ... 140
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken