Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
28 februari 2019

Verjaardagscadeau: Audi R8 V10 Decennium

De Audi R8 mét tiencilinder bestaat 10 jaar, en dat moet gevierd. Met een speciale editie natuurlijk. Dit is 'm: de R8 V10 Decennium. Je moet alleen wel van donkergrijs dan wel zwart houden, en een vleugje brons.
Lees verder »   Reageer »
28 februari 2019

Ferrari F8 Tributo is 488 Pista in nieuwer jasje

De 488 GTB is niet meer. Hij is vervangen door deze F8 Tributo. Ferrari zelf spreekt over een heuse 'opvolger', maar de buitenzijde doet eerder denken aan een facelift. Ook onderhuids bekende techniek, al zullen wij de laatsten zijn dat de nieuwe Ferrari een achterhaalde indruk wekt.
Lees verder »   Reageer »
27 februari 2019

De top tien beste Virtual Reality games

Virtual Reality (VR) brillen zijn alleen zo goed als de ervaringen die ze bieden. De game die u in VR gaat spelen is dus allesbepalend. Bent u opzoek naar een leuke Virtual Reality game die u thuis of op een evenement kunt spelen? Maar weet u niet precies welke VR games het meest geschikt of het leukst zijn?
Lees verder »   Reageer »
27 februari 2019

Open genot met Lamborghini Huracan Evo Spyder

"‹Eerder dit jaar onthulde Lamborghini de opgefriste Huracan. Voor die gelegenheid werden er geen letters en cijfers meer achter de naam gekleefd. Hij heet gewoon Huracan Evo. En nu is daarvan ook een Spyder, die zowaar nog sexier is.
Lees verder »   Reageer »
27 februari 2019

Jaguar XE in het nieuw gestoken

Gut wat gaat de tijd toch snel. Het is alweer vijf jaar geleden dat Jaguar de XE voorstelde, de eerste compacte vierdeurs 'Jag' sinds het staken van de productie van de X-Type in 2009.
Lees verder »   Reageer »
27 februari 2019

Polestar 2 doorn in oog van Tesla Model 3

Welk cijfer komt voor 3? Precies, het cijfer 2. Dat Polestar " als toegewijd EV-submerk van Volvo " die nummerieke naam heeft gegeven aan haar volgende model kwam gewoon zo uit, maar kijkend naar de CV van de elektrische cross-over zou het ons niets verbazen dat de nu nog veelbesproken Tesla zowaar een stapje terug zal moeten nemen vanaf 2021.
Lees verder »   Reageer »
26 februari 2019

Stekker-kwartet: Audi introduceert plug-ins van Q5, A6, A7 en A8

Audi maakt een flinke inhaalslag op het gebied van elektrificatie door niet één, niet twee, zelfs niet drie, maar vier nieuwe plug-in hybrides te introduceren. Binnenkort valt er namelijk ook te stekkeren met de A6, A7, Q5 en A8.
Lees verder »   Reageer »
26 februari 2019

Nieuwe Porsche Macan enkel nog elektrisch

Binnen een paar jaar zal de opvolger van de veel gevraagde Macan zich aandienen. Porsche werkt er al een tijdje aan, echter details erover zijn nihil. Tot nu, want de grootste vernieuwing eraan klapt Porsche er nu zelf al uit: de nieuwe Macan zal zowaar niet meer verkrijgbaar zijn met benzine- en dieselmotoren, maar louter elektrisch aangedreven worden.
Lees verder »   Reageer »
22 februari 2019

Cupra Formentor binnenkort gewoon te koop

Op de dag af is Cupra nu een jaar losgeweekt van Seat. En dat wordt gevierd met deze Formentor. Hoewel er al meerdere Cupra's zijn gepresenteerd, gaat het hier over de eerste écht nieuwe auto van het sportieve merk.
Lees verder »   Reageer »
21 februari 2019

Nieuwe Audi SQ5 TDI trekt de klinkers uit de straat

Audi had al een SQ5. Maar die loopt op benzine. De versie die nu gepresenteerd is, lust enkel diesel. Maar bovenal is de SQ5 TDI zowaar nog krachtiger met een vermogen van 347 pk en maar liefst 700 Nm aan koppel.
Lees verder »   Reageer »
20 februari 2019

Eerste blik op Aston Martin 003

Aston Martin werkt momenteel niet aan één, maar twee hypercars. Met de uiterst spectaculaire Valkyrie viel al best uitvoerig kennis te maken. De andere daarentegen is nog steeds behoorlijk in nevelen gehuld. Veel meer dan een codenaam, te weten Project 003, hebben we niet. Plus nu ook deze eerste foto.
Lees verder »   Reageer »
20 februari 2019

Rolls-Royce Cullinan is niet aan te slepen

Het maakt niet uit hoe duur een SUV is, want hij verkoopt toch wel. Die conclusie valt gerust te trekken nu blijkt dat Rolls-Royce de vraag naar de Cullinan maar net kan bijbenen.
Lees verder »   Reageer »
19 februari 2019

Meer motoren voor Audi Q8

Wie nu een Audi Q8 wil kopen heeft de keuze uit slechts een motorvariant, de 50 TDI. Maar daar komen er twee bij: de 55 TFSI en 45 TDI. Beide zijn zescilinders, maar de één loopt op benzine en de ander op diesel.
Lees verder »   Reageer »
15 februari 2019

Ideale schoonzoon op wielen: Bentley Bentayga Speed

Dochtervaders willen natuurlijk het allerbeste voor de vrouwelijke versie van hunzelf. Een vent die niet alleen knap en gespierd is, maar ook financieel onafhankelijk, zorgzaam en teder en gezond en sportief. De welbekende ideale schoonzoon. En daar hoort natuurlijk ook een dito auto bij. Wel, in de Bentley Bentayga Speed is die zonder meer gevonden.
Lees verder »   Reageer »
5  6  7  8   ... 140
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken