Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
16 december 2010

Leveringsgamma BMW X3 uitgebreid

De nieuwslawine van BMW blijft doordenderen. Ook de nog kakelverse X3 kan rekenen op aanpassingen in het programma. Een tweetal motoren en het M-sportpakket worden toegevoegd. Meer X-nieuws is er voor de X6.
Lees verder »   Reageer »
16 december 2010

Vanaf januari 2011: VW Amarok op grijs kenteken

Goed nieuws voor Volkswagen en in het bijzonder voor ondernemers met een sterke voorliefde voor de Amarok. Vlak na de jaarwisseling is de Duitse pick-up ook in Plus Cabine-uitvoering verkrijgbaar waarmee ´ie in aanmerking komt voor het belastinggunstige en daardoor zo gewenste grijze kenteken.
Lees verder »   Reageer »
15 december 2010

Mohamed Baba is allochtone zakenman van het jaar

Stichting The Other Network (T.O.N.) heeft afgelopen zaterdag Mohamed Baba gekroond tot de beste allochtone zakenman (The Other Businessman) van het jaar. Baba is oprichter, eigenaar en directeur van een groot familiebedrijf in de dienstensector van intercultureel management.
Lees verder »   Reageer »
14 december 2010

Mega Tuinfeest verhuist naar Zwolle

Barmentloo Events organiseert 28 en 29 mei 2011 het Mega Tuinfeest. Dit familiefestival verhuist om reden van natuurwetgeving van landgoed De Haar in Gorssel naar de Koperen Hoogte in Zwolle.
Lees verder »   Reageer »
14 december 2010

Officieel: grondige facelift voor Jeep Compass

Toen Jeep de Compass presenteerde leek het merk de weg volledig kwijt te zijn. Maar Jeep maakt het goed. De grondig vernieuwde Compass oogt een stuk stoerder en moet volgens Jeep bovendien een stuk beter afgewerkt zijn.
Lees verder »   Reageer »
13 december 2010

Wientjes invloedrijkste persoon van Nederland

Bernard Wientjes, voorzitter van VNO-NCW is de meest invloedrijke Nederlander van 2010. Hij eindigde bovenaan de lijst van de 200 meest invloedrijke figuren van Nederland van de Volkskrant.
Lees verder »   Reageer »
13 december 2010

Branson aan de slag als stewardess

Richard Branson gaat een dag aan het werk als stewardess, inclusief drankjes serveren en toiletten schoonmaken, en compleet met hoge hakken en make-up. Waarom? Branson, eigenaar van Formule 1-team Virgin Racing, verloor een weddenschap met mede-miljardair Tony Fernandes, eigenaar van Lotus Racing.
Lees verder »   Reageer »
10 december 2010

Facebook-oprichter schenkt helft van zijn vermogen aan goed doel

Mark Zuckerberg. de oprichter van Facebook, geeft meer dan de helft van zijn fortuin weg aan goede doelen. De 26-jarige eigenaar van de social networksite sloot zich – net als vijftien andere nieuwe miljonairs - aan bij ‘The Giving Pledge’.
Lees verder »   Reageer »
10 december 2010

Alle prijzen van de nieuwe Audi A6

Het vergelijken kan nu pas echt beginnen. Audi heeft de prijzen van de nieuwe A6 bekendgemaakt. Vanaf 15 december staat de nieuwe Audi A6 bij de dealers met een vanafprijs van € 46.900,-.
Lees verder »   Reageer »
9 december 2010

Mercedes-Benz introduceert ML Edition 125!

In navolging van de CLS 125 presenteert Mercedes-Benz Nederland de ML Edition 125. De importeur geeft gratis € 10.000,- aan accessoires weg. Enkel het actiemodel dient nog aangeschaft te worden.
Lees verder »   Reageer »
9 december 2010

Kanonnen! Dit is de BMW 1-serie M Coupé!

Niet in de M3 CSL, maar in deze 1-serie M Coupé ziet BMW de spirituele opvolger van de oer-M3 E30. Nog puurder, nog meer een rijmachine, nog meer BMW M. Dat verdient gewoon een eervolle vermelding.
Lees verder »   Reageer »
7 december 2010

Alfa Romeo Mito gaat belastingvrij

De Volkswagen Polo BlueMotion, Opel Corsa ecoFLEX maar bijvoorbeeld ook de zuinigste Fiat Punto Evo krijgen er met de Alfa Romeo Mito ECO een geduchte concurrent bij. Voorzien van dezelfde 1.3 Multijet als zijn zustermodel is deze namelijk BPM- en MRB-vrij te rijden. Zakelijke rijders genieten van 14% bijtelling.
Lees verder »   Reageer »
4 december 2010

Nieuwe Chrysler 300C duikt op

De nieuwe Chrysler 300C laat zich vroegtijdig zien op het web. De auto zal hier officieel niet als volbloed Amerikaan verkocht gaan worden maar als halfbloed: deels Amerikaans, deels Italiaans. Vermoedelijk gaat Lancia de 300C namelijk ombouwen tot opvolger van de Thesis.
Lees verder »   Reageer »
2 december 2010

Een ´Ferrari´ voor slechts € 34.900,-

De nauw in samenwerking met Ferrari samengestelde Abarth 695 Tributo is geprijsd. Nederland krijgt vijftien van de in totaal 1.199 exemplaren van deze exclusieve 500 toegewezen en er dient € 34.900,- afgetikt te worden. Vervolgens komen daar de BTW en BPM nog bij?
Lees verder »   Reageer »
139  140   ... 141
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken