Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
23 december 2010

Speciale edities Aston Martin DB9

Met drie speciale edities van de DB9 neemt Aston Martin afscheid van het jaar 2010. Ze luisteren naar de namen Morning Frost, Carbon Black en Quantum Silver en zijn extra stijlvol aangekleed.
Lees verder »   Reageer »
22 december 2010

Mercedes stelt de vernieuwde C-klasse voor

Mercedes wil de fonkelnieuwe BMW 3-serie en de gefacelifte Audi A4 voor zijn en presenteert de vernieuwde C-klasse. In lijn gebracht met de laatste modellen is de Mercedes C-klasse er vooral zuiniger en schoner op geworden.
Lees verder »   Reageer »
20 december 2010

Gepantserde Land Rover Discovery 4

Land Rover heeft een nieuw gepantserd model in het leveringsgamma opgenomen. Met het aflossen van de Discovery 3 door de 4 wordt nu ook de Discovery 3 Armoured afgelost door een nieuwe variant.
Lees verder »   Reageer »
17 december 2010

Groen licht voor Lotus City Car

Dany Bahar heeft laten weten dat de Lotus City Car gebouwd gaat worden. De topman heeft zelfs al aangegeven wanneer de productie wordt opgestart: in de tweede helft van 2013.
Lees verder »   Reageer »
16 december 2010

Facelift voor BMW 1-serie Coupé & Cabrio

BMW presenteert officieel de gefacelifte 1-serie Coupé en Cabrio. Beide BMW´s zijn licht geretoucheerd om nog enkele jaren mee te kunnen en bevatten enkele kenmerken van de sensationele 1-serie M Coupé.
Lees verder »   Reageer »
16 december 2010

Leveringsgamma BMW X3 uitgebreid

De nieuwslawine van BMW blijft doordenderen. Ook de nog kakelverse X3 kan rekenen op aanpassingen in het programma. Een tweetal motoren en het M-sportpakket worden toegevoegd. Meer X-nieuws is er voor de X6.
Lees verder »   Reageer »
16 december 2010

Vanaf januari 2011: VW Amarok op grijs kenteken

Goed nieuws voor Volkswagen en in het bijzonder voor ondernemers met een sterke voorliefde voor de Amarok. Vlak na de jaarwisseling is de Duitse pick-up ook in Plus Cabine-uitvoering verkrijgbaar waarmee ´ie in aanmerking komt voor het belastinggunstige en daardoor zo gewenste grijze kenteken.
Lees verder »   Reageer »
15 december 2010

Mohamed Baba is allochtone zakenman van het jaar

Stichting The Other Network (T.O.N.) heeft afgelopen zaterdag Mohamed Baba gekroond tot de beste allochtone zakenman (The Other Businessman) van het jaar. Baba is oprichter, eigenaar en directeur van een groot familiebedrijf in de dienstensector van intercultureel management.
Lees verder »   Reageer »
14 december 2010

Mega Tuinfeest verhuist naar Zwolle

Barmentloo Events organiseert 28 en 29 mei 2011 het Mega Tuinfeest. Dit familiefestival verhuist om reden van natuurwetgeving van landgoed De Haar in Gorssel naar de Koperen Hoogte in Zwolle.
Lees verder »   Reageer »
14 december 2010

Officieel: grondige facelift voor Jeep Compass

Toen Jeep de Compass presenteerde leek het merk de weg volledig kwijt te zijn. Maar Jeep maakt het goed. De grondig vernieuwde Compass oogt een stuk stoerder en moet volgens Jeep bovendien een stuk beter afgewerkt zijn.
Lees verder »   Reageer »
13 december 2010

Wientjes invloedrijkste persoon van Nederland

Bernard Wientjes, voorzitter van VNO-NCW is de meest invloedrijke Nederlander van 2010. Hij eindigde bovenaan de lijst van de 200 meest invloedrijke figuren van Nederland van de Volkskrant.
Lees verder »   Reageer »
13 december 2010

Branson aan de slag als stewardess

Richard Branson gaat een dag aan het werk als stewardess, inclusief drankjes serveren en toiletten schoonmaken, en compleet met hoge hakken en make-up. Waarom? Branson, eigenaar van Formule 1-team Virgin Racing, verloor een weddenschap met mede-miljardair Tony Fernandes, eigenaar van Lotus Racing.
Lees verder »   Reageer »
10 december 2010

Facebook-oprichter schenkt helft van zijn vermogen aan goed doel

Mark Zuckerberg. de oprichter van Facebook, geeft meer dan de helft van zijn fortuin weg aan goede doelen. De 26-jarige eigenaar van de social networksite sloot zich – net als vijftien andere nieuwe miljonairs - aan bij ‘The Giving Pledge’.
Lees verder »   Reageer »
10 december 2010

Alle prijzen van de nieuwe Audi A6

Het vergelijken kan nu pas echt beginnen. Audi heeft de prijzen van de nieuwe A6 bekendgemaakt. Vanaf 15 december staat de nieuwe Audi A6 bij de dealers met een vanafprijs van € 46.900,-.
Lees verder »   Reageer »
138  139   ... 140
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken