Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
14 december 2010

Officieel: grondige facelift voor Jeep Compass

Toen Jeep de Compass presenteerde leek het merk de weg volledig kwijt te zijn. Maar Jeep maakt het goed. De grondig vernieuwde Compass oogt een stuk stoerder en moet volgens Jeep bovendien een stuk beter afgewerkt zijn.
Lees verder »   Reageer »
13 december 2010

Wientjes invloedrijkste persoon van Nederland

Bernard Wientjes, voorzitter van VNO-NCW is de meest invloedrijke Nederlander van 2010. Hij eindigde bovenaan de lijst van de 200 meest invloedrijke figuren van Nederland van de Volkskrant.
Lees verder »   Reageer »
13 december 2010

Branson aan de slag als stewardess

Richard Branson gaat een dag aan het werk als stewardess, inclusief drankjes serveren en toiletten schoonmaken, en compleet met hoge hakken en make-up. Waarom? Branson, eigenaar van Formule 1-team Virgin Racing, verloor een weddenschap met mede-miljardair Tony Fernandes, eigenaar van Lotus Racing.
Lees verder »   Reageer »
10 december 2010

Facebook-oprichter schenkt helft van zijn vermogen aan goed doel

Mark Zuckerberg. de oprichter van Facebook, geeft meer dan de helft van zijn fortuin weg aan goede doelen. De 26-jarige eigenaar van de social networksite sloot zich – net als vijftien andere nieuwe miljonairs - aan bij ‘The Giving Pledge’.
Lees verder »   Reageer »
10 december 2010

Alle prijzen van de nieuwe Audi A6

Het vergelijken kan nu pas echt beginnen. Audi heeft de prijzen van de nieuwe A6 bekendgemaakt. Vanaf 15 december staat de nieuwe Audi A6 bij de dealers met een vanafprijs van € 46.900,-.
Lees verder »   Reageer »
9 december 2010

Mercedes-Benz introduceert ML Edition 125!

In navolging van de CLS 125 presenteert Mercedes-Benz Nederland de ML Edition 125. De importeur geeft gratis € 10.000,- aan accessoires weg. Enkel het actiemodel dient nog aangeschaft te worden.
Lees verder »   Reageer »
9 december 2010

Kanonnen! Dit is de BMW 1-serie M Coupé!

Niet in de M3 CSL, maar in deze 1-serie M Coupé ziet BMW de spirituele opvolger van de oer-M3 E30. Nog puurder, nog meer een rijmachine, nog meer BMW M. Dat verdient gewoon een eervolle vermelding.
Lees verder »   Reageer »
7 december 2010

Alfa Romeo Mito gaat belastingvrij

De Volkswagen Polo BlueMotion, Opel Corsa ecoFLEX maar bijvoorbeeld ook de zuinigste Fiat Punto Evo krijgen er met de Alfa Romeo Mito ECO een geduchte concurrent bij. Voorzien van dezelfde 1.3 Multijet als zijn zustermodel is deze namelijk BPM- en MRB-vrij te rijden. Zakelijke rijders genieten van 14% bijtelling.
Lees verder »   Reageer »
4 december 2010

Nieuwe Chrysler 300C duikt op

De nieuwe Chrysler 300C laat zich vroegtijdig zien op het web. De auto zal hier officieel niet als volbloed Amerikaan verkocht gaan worden maar als halfbloed: deels Amerikaans, deels Italiaans. Vermoedelijk gaat Lancia de 300C namelijk ombouwen tot opvolger van de Thesis.
Lees verder »   Reageer »
2 december 2010

Een ´Ferrari´ voor slechts € 34.900,-

De nauw in samenwerking met Ferrari samengestelde Abarth 695 Tributo is geprijsd. Nederland krijgt vijftien van de in totaal 1.199 exemplaren van deze exclusieve 500 toegewezen en er dient € 34.900,- afgetikt te worden. Vervolgens komen daar de BTW en BPM nog bij?
Lees verder »   Reageer »
1 december 2010

Maak uitgebreid kennis met de nieuwe Audi A6!

Audi stelt de fonkelnieuwe A6 voor. Klassiek van buiten, zakelijk van binnen. Voorspelbaar. Ja, maar dé zakensedan van Audi heeft meer te bieden. Een hybride bijvoorbeeld. Maak kennis met de nieuwe A6!
Lees verder »   Reageer »
1 december 2010

Vierwielaandrijving voor Mercedes CLS

4Matic, het vierwielaandrijvingsysteem van Mercedes-Benz, vindt ook zijn weg naar de nieuwe CLS. De concurrentie biedt het immers ook aan op hun vierdeurs coupémodellen.
Lees verder »   Reageer »
1 december 2010

Vanafprijs nieuwe Jeep Grand Cherokee

In Amerika rijdt 'ie al een tijdje rond, in Europa moeten we nog wachten tot medio 2011. Om de aandacht op de Grand Cherokee daarom niet te laten verslappen heeft Jeep alvast de vanafprijs bekendgemaakt.
Lees verder »   Reageer »
30 november 2010

Subaru aapt Toyota na met Trezia

Opzoek naar een compacte Japanse MPV en een voorliefde voor Toyota en Subaru. Goed nieuws, de keus valt altijd positief uit. Subaru presenteert namelijk de Trezia, hun eigen variant op de Toyota Verso-S.
Lees verder »   Reageer »
138  139   ... 140
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken