Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
15 november 2018

Dit kost de nieuwe BMW 3-serie

Het duurt nog vier maanden totdat de nieuwe 3-serie bij dealer staat, maar BMW heeft wel alvast de prijzen bekendgemaakt. Geen overbodige luxe, want het aantal motor-transmissie-combinaties vanaf de marktlancering reikt tot acht variaties en de optielijst is ellenlang. Bovendien hebben Audi en Mercedes een vernieuwde A4 en C-klasse.
Lees verder »   Reageer »
14 november 2018

Aston Martin belicht zelf de DBX

Het is alweer 3,5 jaar geleden dat Aston Martin het licht voor een allereerste SUV op groen zette. Maar nu is de marktlancering dan toch nabij. En dit zijn de eerste foto's van de zo gedoopte DBX.
Lees verder »   Reageer »
14 november 2018

Nieuwe Range Rover Evoque is een klimrek

Op typische Land Rover-wijze wil het merk ons alvast warm krijgen voor de nieuwe Range Rover Evoque. Middels een metalen geraamte wordt alvast een glimp van het exterieurdesign gegeven. Dat was vast voor kinderen het kunstzinnige klimrek ontdekten.
Lees verder »   Reageer »
14 november 2018

Gefacelifte Lexus RC Coupé is er vanaf 49 mille

Lexus heeft de RC in 't nieuw gestoken. Had eigenlijk niet gehoeven want het coupémodel oogde nog kakelvers. Maar ja, zo gaat dat nu eenmaal. Evenals dat er nu hernieuwde prijzen zijn.
Lees verder »   Reageer »
13 november 2018

Vanaf deze BMW M340i is 't nog maar kleine stap naar M3

In het kielzog van de gloednieuwe 3-serie presenteert BMW nu de M340i, het voorlopige topmodel totdat de almachtige M3 zich aandient.
Lees verder »   Reageer »
8 november 2018

Deze vrouw neemt bij Tesla 't stokje over van Elon Musk

Elon Musk ligt onder vuur en dat heeft hem de voorzittershamer gekost over zijn eigen geesteskind Tesla. Deze dame, genaamd Robyn Denholm, volgt de omstreden Amerikaanse captain of industry op.
Lees verder »   Reageer »
7 november 2018

Prijs Mercedes-AMG A 35 vergt rib uit je lijf

Mercedes-Benz heeft laten weten wat de nieuwe A 35 AMG moet kosten, de 306 pk sterke topper van het A-gamma. Om kort te gaan: veel, heel veel geld.
Lees verder »   Reageer »
6 november 2018

Zo zwaar heeft de nieuwe Porsche 911 het (gehad)

Nog eventjes geduld en dan zal Porsche het doek trekken van de gloednieuwe 911. Maar eerst nog een laatste ronde op de pijnbank.
Lees verder »   Reageer »
2 november 2018

Nu officieel: de BMW 8-serie Cabriolet

Laat de zomer maar weer komen! Want de BMW 8-serie Cabriolet is officieel. Bestellen kan nog niet en instappen laat ook nog maanden op zich wachten. Maar vanaf maart kan het dak eraf.
Lees verder »   Reageer »
2 november 2018

Aston Martin DBS 59 brengt hommage aan historische DBR1

De lak van de DBS Superleggera dampt nog na, of Aston's nieuwe vlaggenschip heeft al een gelimiteerde uitvoering te pakken. Dit is de DBS 59, waarmee de Britten een hommage brengen aan hun eigen DBR1, de Le Mans-winnaar van 1959.
Lees verder »   Reageer »
31 oktober 2018

Als ondernemer opvallen in een Mercedes-Benz AMG

Een van de zaken die bepalend zijn voor uw uitstraling als ondernemer (en daarmee uw succes), is toch wel uw auto. Op zoek naar een auto die niet alleen al van zichzelf succes uitstraalt, maar ook nog eens een heerlijke rijervaring biedt?
Lees verder »   Reageer »
26 oktober 2018

Zzp'er sportiever en actiever dan gemiddelde Nederlander

Zzp'ers sporten veel vaker dan de gemiddelde Nederlander en zitten aanzienlijk minder lang per dag. Dat lijkt zijn effect te hebben op de gezondheid: een derde van de zzp'ers geeft aan nooit ziek te zijn.
Lees verder »   2 reacties »
25 oktober 2018

Porsche gaat los met Panamera GTS (Sport Turismo)

Porsche heeft twee nieuwe, extra sportieve modellen toegevoegd aan zijn Panamera-reeks. Het gaat om de Panamera GTS en Panamera GTS Sport Turismo. Beide modellen genieten de biturbo-V8 van de almachtige Panamera Turbo, een beresterk hart dat visueel extra wordt onderstreept.
Lees verder »   Reageer »
25 oktober 2018

Pimp je BMW X5 met M Performance Parts

Reeds een bestelling geplaatst voor een gloednieuwe X5, maar nu je dit nieuwsbulletin leest graag enkele aanpassingen doorvoeren? Mogelijk kan dat nog. Gewoon even de dealer contacten.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 131
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Met een pakkende naam creëer je onvergetelijke bedrijven en merken. Maar hoe bedenk je zo'n naam?

In dit boek deelt namenexpert Floris Hülsmann al zijn geheimen voor het vinden van goede bedrijfsnamen en merknamen. Hij ontwikkelde een succesvolle methode om originele en pakkende namen te bedenken die wél opvallen tussen de honderdduizenden namen die elk jaar worden bedacht. Een naam die zich in het hoofd van je klanten nestelt om nooit meer los te laten. De naam die jouw bedrijf en je producten en diensten extra aantrekkelijk én dus onvergetelijk maakt.
Lees verderMeer boeken