Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
15 januari 2019

"‹Audi vs BMW vs Mercedes: wie mag de premiumkroon opzetten of -houden?

Eigenlijk verdient geen van allen een huldiging. Als het aan de aandeelhouders ligt, althans. Want van een vette plus is geen sprake. Sterker, één van de grote Duitse drie verkocht zelfs minder auto's in 2018 dan het jaar ervoor.
Lees verder »   Reageer »
15 januari 2019

"‹Bijgepunte Lexus RC F blijft trouw aan atmosferische V8

Heerlijk hoe de Japanners soms hun eigen ding blijven doen en zich niets van anderen aantrekken. Want terwijl de meeste automerken de atmosferische verbrandingsmotor al lang hebben afgezweerd, zeker op het hoogste niveau, dendert de Lexus RC F Coupé gewoon door met een klassieke achtcilinder.
Lees verder »   Reageer »
11 januari 2019

"‹Jaguar Land Rover dunt uit met 4.500 banen

Het hing al een beetje in de lucht. Wegens een sterk teruggelopen vraag naar diens modellen, heeft Jaguar Land Rover een pas op de plaats moeten maken. Duizenden banen verdwijnen helaas.
Lees verder »   Reageer »
11 januari 2019

"‹Verrassing: Lexus LC Convertible Concept

Wat is er nog mooier dan een Lexus LC Coupé? Een dakloze variant van deze uiterst fraaie Japanse sportcoupé natuurlijk! Lexus zal 'm officieel voorstellen op de Detroit Motor Show in de vorm van deze RC Convertible Concept.
Lees verder »   Reageer »
10 januari 2019

"‹Audi teast kleinere EV-SUV en E-tron Sportback

Gisteravond vond de Nederlandse introductie van de Audi E-tron plaats in A'dam. En tijdens de uiteraard obligate productpresentatie kwamen ook deze verrassende teasers voorbij. Elektrische uitbreiding is dus in aantocht.
Lees verder »   Reageer »
10 januari 2019

"‹Bentley lost Seat af als zorgenkindje binnen VAG

Jarenlang was Seat het zorgenkindje binnen de Volkswagen Groep. Maar dat Spaanse merk boert inmiddels heel aardig. Het prestigieuze Bentley daarentegen"¦ En daarom hebben de aandeelhouders van VAG een ultimatum gesteld: 'Als de Britten niet in 2020 zwarte cijfers kunnen schrijven, dan zwaait er wat!'
Lees verder »   Reageer »
9 januari 2019

Nieuwe Porsche 911 Cabrio keurig op tijd voor zomerse tempraturen

In het kielzog van de Coupé presenteert Porsche de nieuwe 911 Cabriolet, type 992. De levering start vanaf maart en wie dus snel beslist kan meteen volop genieten zodra de eerste lentestralen het aardoppervlak weten te bereiken.
Lees verder »   Reageer »
9 januari 2019

Nu officieel: nieuwe Mercedes CLA langer, ruimer en gelikter

Kijk, daar houden we nu van: wanneer een merk de exacte verschillen tussen het nieuwste model en z'n directe voorganger haarfijn op een presenteerblaadje geeft. Mercedes doet het bij de nieuwe CLA, waardoor welhaast na één oogopslag valt te concluderen hoeveel de auto erop vooruit is gegaan.
Lees verder »   Reageer »
8 januari 2019

Gezond het nieuwe jaar in doet u zo

De oliebollen en kerstbomen zijn langzaamaan van het toneel verdwenen: het is weer januari. Voor velen betekent het nieuwe jaar een mooie gelegenheid om zich voor te nemen gezonder te gaan leven. Want gezondheid, ja, wat is er nu belangrijker dan dat? Helemaal na alle kerstdiners en oudjaarborrels kan die gezondheid wel een boost gebruiken.
Lees verder »   Reageer »
8 januari 2019

Vurige seks op wielen: Lamborghini Huracan Evo

Lamborghini heeft de Huracan een facelift gegeven. En hoe!
Lees verder »   Reageer »
8 januari 2019

"‹Ook giga-grille voor gefacelifte BMW 7-serie

Dat er een facelift voor de BMW 7-serie in aantocht was, wist je al. Dat het vierdeurs vlaggenschip de opzienbarende 'nieren' van de X7-SUV aangemeten zou krijgen allicht niet.
Lees verder »   Reageer »
4 januari 2019

"‹Circuitvirtuoos: Porsche Cayman GT4 Clubsport

De normale sterveling zal nog eventjes geduld moeten hebben, maar amateur- en zelfs professionele coureur krijgt 'm alvast voorgeschoteld: de nieuwe Porsche Cayman GT Clubsport. Race-overall aan, helm op en gaan!
Lees verder »   Reageer »
3 januari 2019

"‹Opsteker voor Jaguar: bestverkochte automerk in december

Voor wie het heeft gemist: het Jaguar Land Rover-concern verkeert in mineur. De verkopen hebben een enorme duikvlucht gemaakt. Met name in China moest het klappen incasseren. Maar gelukkig is er de Nederlandse bedrijfstak dat soelaas komt bieden. Afgelopen december althans.
Lees verder »   Reageer »
31 december 2018

Ferrari 275 GTB prototype gaat onder de hamer

Na 25 jaar doet een groot Ferrari-verzamelaar afstand van 'zijn' Ferrari 275 GTB. Een uniek exemplaar, want het is een prototype dat door Ferrari is getest tijdens de ontwikkeling en deel heeft genomen aan de Rally van Montecarlo. Dat deze Ferrari 275 GTB een zeer hoge prijs op moet brengen spreekt voor zich.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 133
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Met een pakkende naam creëer je onvergetelijke bedrijven en merken. Maar hoe bedenk je zo'n naam?

In dit boek deelt namenexpert Floris Hülsmann al zijn geheimen voor het vinden van goede bedrijfsnamen en merknamen. Hij ontwikkelde een succesvolle methode om originele en pakkende namen te bedenken die wél opvallen tussen de honderdduizenden namen die elk jaar worden bedacht. Een naam die zich in het hoofd van je klanten nestelt om nooit meer los te laten. De naam die jouw bedrijf en je producten en diensten extra aantrekkelijk én dus onvergetelijk maakt.
Lees verderMeer boeken