Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
19 oktober 2018

EPA: 'Jaguar I-Pace moet zich schamen qua efficiŽntie'

De Jaguar I-Pace krijgt de handen goed op elkaar. Het model oogt aantrekkelijk, voelt luxueus, is snel en bovenal elektrisch. De I-Pace wordt zelfs zo goed ontvangen dat de Britten nu peinzen om misschien maar een 100% EV-merk te worden, net zoals Tesla. Waarom ook niet? Al is er dan nog wel serieus werk aan de winkel volgens de EPA. Zo efficiŽnt is de I-Pace namelijk helemaal niet volgens metingen van het federale agentschap van de Verenigde Staten, dat belast is met de bescherming van de volksgezondheid en de bescherming van het milieu.
Lees verder »   Reageer »
19 oktober 2018

Richtprijs Porsche Taycan en Mission E Cross in productie

Porsche maakt zich stilaan op voor een nieuw hoofdstuk. De Mission E, de maagdelijk witte conceptcar die in 2015 werd voorgesteld in Frankfurt, wordt zijn eerste elektrische productieauto. In z'n definitieve vorm zal hij Taycan heten. En dit is wat 'ie ongeveer gaat kosten.
Lees verder »   Reageer »
18 oktober 2018

Smart vanaf 2019 alleen nog elektrisch

Waar Jaguar nog over zit te dubben, heeft het Smart al definitief besloten: het kleine merk zal binnenkort enkel nog maar volledig elektrische auto's aanbieden.
Lees verder »   Reageer »
17 oktober 2018

Maak officieel kennis met de BMW X7

Range Rover, Mercedes-Benz GLS en zelfs Bentley Bentayga maak de borst maar alvast nat. BMW presenteert haar grootste SUV en meest luxueuze model ooit: de X7. Een eerste blik op deze kolos uit Mŗľnchen die vanaf begin volgend jaar te koop zal zijn.
Lees verder »   Reageer »
16 oktober 2018

Taycan markeert grondige ommezwaai bij Porsche

Ook Porsche is helemaal om, en de voorbereidingen voor de massaproductie van haar eerste volledig elektrische model, de Taycan, markeren de enorme ommezwaai naar elektrificatie bij het merk. 'Tegen 2025 verwachten we dat minimaal de helft van de verkochte auto's geheel elektrisch aangedreven zal zijn', aldus topman Lutz Meschke. Een ontwikkeling die nu al zo'n 1.200 nieuwe banen heeft opgeleverd met dank aan de Taycan.
Lees verder »   Reageer »
12 oktober 2018

Aston Martin debuteert in DTM, lost Mercedes af

Het DTM is gered! Want zeg nu zelf, sinds Mercedes aankondigde vanaf 2019 te stoppen in de prestigieuze raceklasse bleven er nog maar twee actieve fabrieksmerken over. Te weinig om het spelletje nog echt leuk te houden. De overblijvers smeekten daarom bijna om snel een vervanger voor het vertrekkende Mercedes te vinden, en dat is zowaar gelukt. Debutant Aston Martin gaat het gevecht aan met de rijke DTM-ervaring bij BMW en Audi.
Lees verder »   Reageer »
12 oktober 2018

Mercedes S 560 e plug-in hybride eindelijk te koop

Ruim een jaar na de introductie is de Mercedes-Benz S 560 e, een plug-in hybride, dan eindelijk te koop. De levering komt begin 2019 op gang.
Lees verder »   Reageer »
12 oktober 2018

Onderzoek wijst uit: automobilisten vloeken zich nog eens een ongeluk

We hebben er weer eentje in de categorie 'nutteloze onderzoeken, maar niet minder leuk'. Uitgevoerd opdracht van Hyundai nota bene, want wij maar denken dat de Koreanen zich altijd met uiterst serieuze zaken bezighielden. Ze hebben zo hun momenten kennelijk. Zoals het laten uitvogelen hoe vaak de gemiddelde automobilist vloekt in het verkeer. Wel, vaak. Erg vaak.
Lees verder »   Reageer »
11 oktober 2018

Hoogtes van verkeersboetes in 2019 zijn bekend

Wat doet de overheid nu blijkt dat hogere verkeersboetes niet leiden tot minder ongelukken en verkeersdoden? Precies, de overtreder nog harder raken in z'n portemonnee. Dit ben je kwijt in 2019 bij een verkeersovertreding.
Lees verder »   Reageer »
10 oktober 2018

Patenten geven nieuwe BMW 3-serie Touring ook al prijs

Nederland, stationland. Heel leuk dus die gloednieuwe BMW 3-serie Limousine, maar de algemene nieuwsgierigheid gaat zodoende nog wat meer uit naar de ruimere Touring-variant. Nou, voilŗ†!
Lees verder »   Reageer »
10 oktober 2018

EU: 40% minder CO2-uitstoot tegen 2030

Het Europese parlement heeft ingestemd met nieuwe uitstootbeperkingen voor personenauto's. Autofabrikanten moeten ervoor zorgen dat hun modellen die in de EU-landen verkocht zullen worden, tegen 2030 minstens 40% minder koolstofdioxide (CO2) uitstoten.
Lees verder »   Reageer »
5 oktober 2018

Dit vraagt Lexus voor de nieuwe ES

De GS is niet meer. De Lexus ES is z'n vervanger. Een model en naam waarmee ze in de VS al langer vertrouwd zijn. Vanaf begin volgend jaar kunnen de Europeanen, waaronder ook wij, ermee kennismaken. Tegen welke prijs? Lees dan vooral verder.
Lees verder »   Reageer »
4 oktober 2018

Naamsverandering voor benzine en diesel

Het in Nederland nog altijd vertrouwde Euro 95 is vanaf volgende week niet meer. De Europese Unie voert een naamswijziging door.
Lees verder »   Reageer »
3 oktober 2018

David Beckham onthult Vietnamese Vinfast Lux A2.0 en AS2.0

Vinfast is een piepjong automerk. Uit Vietnam nota bene. Maar in Parijs lijkt het alsof het al vele jaren meedraait. De marketingkunst verstaan de Vietnamezen namelijk prima. Zo liet het David Beckham, een voetbalgod in de Franse hoofdstad, opdraven voor het onthullen van haar eerste twee modellen, beide getekend door een andere legende in z'n eigen vakgebied.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 129
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De wereld verandert. Maar wat gaat de toekomst brengen en hoe bepaalt dat je business? Wat verwachten klanten van je, nu ze 24/7 online zijn? Hoe kun je profiteren van duurzame vernieuwing? Hoe gebruik je de kracht van online platformen om je klanten te bereiken? En hoe kun je je bedrijf laten groeien zonder mensen aan te nemen? Dát zijn vragen waar ondernemers juist nu het antwoord op zoeken.
Lees verderMeer boeken