Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
ICT/Telecom
19 september 2011

Computerstoring kost tienduizenden euro's per dag

Een computerstoring van slechts één dag betekent voor veel midden- en kleinbedrijven een regelrechte financiële strop. Ondanks deze kennisgeving blijken veel ondernemers nog steeds totaal ongevoelig voor deze financiële dreiging.
Lees verder »   Reageer »
16 september 2011

Gebruik open data biedt forse groeikans voor MKB

Voor het mkb biedt het gebruik van open data de mogelijkheid dat nieuwe markten worden geopend en daarmee groeikansen ontstaan. Uit diverse studies blijkt dat de markt voor open data in de gehele Europese Unie een potentiële waarde van 27 miljard euro heeft.
Lees verder »   Reageer »
14 september 2011

Drie tips om uw gegevens virtueel te beschermen

Mkb-bedrijven hebben veel interesse in virtualisatie, maar moeten nog leren hoe ze het kunnen inzetten in hun organisatie. Door de implementatie van servervirtualisatie brengen bedrijven hun gegevens in gevaar. Dit komt naar voren uit de '2011 Small Business Virtualization Poll' van Symantec.
Lees verder »   Reageer »
8 september 2011

Van bakstenen naar bits en bytes

De afgelopen tien jaar is er een gigantische shift te zien in het aankoop proces van consumenten. Waar de consument tien jaar geleden nog lekker de stad in ging, gaat hij of zij nu digitaal gaan winkelen. 24 uur per dag, zeven dagen per week. En iedereen realiseert zich dat dit proces onomkeerbaar is.
Lees verder »   1 reactie »
6 september 2011

Nieuwe e-mail marketing code treedt volgend jaar in werking

Bedrijven gaan transparanter informeren over hun e-mail marketing richting consumenten. De DDMA en Thuiswinkel.org actualiseren daarmee de eigen regels en eisen. Dit was noodzakelijke om in lijn te komen met technologische ontwikkelingen en strengere wettelijke eisen.
Lees verder »   Reageer »
16 augustus 2011

Acht tips om dataverlies te voorkomen

Het verliezen van belangrijke data is voor elke ondernemer ontzettend frustrerend en raakt iedereen op de werkvloer. De ergernis is enorm, zeker als er veel tijd en energie is gestoken in de input en de ontwikkeling ervan.
Lees verder »   Reageer »
10 augustus 2011

Mkb gaat flink investeren in interactieve en sociale technologie

Het mkb, in ieder geval dat in Amerika, gaat het komende jaar flink investeren in technologie om de interactie met de klant, mobiele mogelijkheden en operationele efficiëntie te vergroten. Dat blijkt uit een Amerikaans onderzoek door CompTIA, zo meldt Customertalk.nl.
Lees verder »   Reageer »
8 augustus 2011

Steeds meer mkb-ondernemers verhogen omzet met Twitter

Van de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf zet een derde Twitter in om de omzet te verhogen. Van hen slaagt 60 procent er in om de omzet daadwerkelijk op te krikken. Hun omzet nam toe met gemiddeld twaalf procent, zo blijkt uit onderzoek van bureau EIM.
Lees verder »   Reageer »
3 augustus 2011

MKB verantwoordelijk voor groei ICT- bestedingen

Zowel kleine als middelgrote bedrijven gaan de komende twaalf maanden meer investeren in ICT. Dit blijkt uit de Ernst & Young ICT Barometer. 44 procent van de ondervraagden ziet het ICT-budget toenemen terwijl twintig procent een afname verwacht.
Lees verder »   Reageer »
25 juli 2011

Uw data in de cloud opslaan – waarom zou u?

Een sterke groei van digitale informatie-uitwisseling, een groeiende omvang van (grafische) bestanden en een striktere wettelijke regelgeving omtrent het bewaren van documenten, heeft in de afgelopen jaren gezorgd voor een data-explosie. Niet alleen de hoeveelheid bedrijfsdata is sterk gegroeid, ook de wijze waarop deze beschikbaar wordt gesteld, is ingrijpend veranderd.
Lees verder »   Reageer »
19 juli 2011

Twitterende passpiegel praat met Facebook

Twitteren deden de interactieve passpiegels van Nedap Retail al. Sinds kort is er ook een lijntje met Facebook. Wie voor de spiegel staat, kan met een druk op de knop een bericht plus foto versturen en zijn vrienden direct een reactie vragen op de outfit die op dat moment gepast wordt.
Lees verder »   Reageer »
8 juli 2011

Smartphone biedt bouwmarkt interessante opties

De smartphone lijkt een prima instrument voor in de marketingtoolbox van de bouwmarkt. Ruim een kwart van de bouwmarktbezoekers vindt discountapplicaties of online kortingscoupons interessante opties.
Lees verder »   2 reacties »
24 juni 2011

Bedrijven die scoren, werken slim

Bedrijven in het midden- en kleinbedrijf (MKB) zijn belangrijker voor de Nederlandse economie dan ooit. "Bijna de helft van de bruto toegevoegde waarde en 54 procent van de werkgelegenheid wordt bijgedragen door het MKB" aldus de Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Het onlangs gepresenteerde BCG-rapport van Interned onderschrijft dit belang van het MKB.
Lees verder »   1 reactie »
23 juni 2011

Nederlandse website ‘belediging voor klanten’

Ondanks dat het internetkanaal in het algemeen wordt gezien als een van de belangrijkste communicatiekanalen, laten de websites van veel Nederlandse bedrijven nog altijd te wensen over.
Lees verder »   Reageer »
37  38  39  40   ... 41
Wat is een AOV en voor wie is het?
Onder een AOV verstaat men een arbeidsongeschiktheidsverzekering
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken