Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
2 oktober 2018

Congres Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2018

Op dinsdag 2 oktober 2018 organiseert het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed, kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen het congres Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2018.
Lees verder »  
18 oktober 2018

Tien internationale startups bepalen nieuwe koers voor toekomst smart cities

Startupbootcamp Smart City & IoT, een onderdeel van het toonaangevende, wereldwijde netwerk van innovatieprogramma's om startups over de hele wereld te laten accelereren, heeft de aftrap gegeven voor het programma van 2018.
Lees verder »  
18 oktober 2018

Categoriewinnaars ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ 2018-2019

De categoriewinnaars van de publieksprijzen ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ 2018-2019 en ‘ABN AMRO Webshop Awards’ 2018-2019 zijn bekend. Bijna 215.000 consumenten gaven gehoor aan de oproep om uit 450 retailers hun favoriete winkelketens en webshops te kiezen op bestewinkelketen en webshop-awards.
Lees verder »  
21 oktober 2018

21 oktober: zevende Ecommercerun

De Ecommercerun, het grootste sportevenement binnen de e-commerce, wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. Hoofdsponsor is Intershop. Country Manager Benelux Roelof Swiers: "In beweging blijven vinden we belangrijk bij Intershop – en dat nemen we soms heel letterlijk!"
Lees verder »  
24 oktober 2018

Week van Ons Water in teken van extreem weer en wateroverlast

Water: op het ene moment is er te veel en op het andere te weinig. Ons water is grillig. De hoosbuien die voor 2050 werden verwacht vallen nu al. Het heeft nog nooit zoveel en zo vaak geregend. Zijn we daarop voorbereid? En wat kunnen bewoners zelf doen tegen al dat water? Ontdek dit tijdens de Week van Ons Water.
Lees verder »  
30 oktober 2018

Tien finalisten ‘Schoonste Winkelgebied Verkiezing’ 2018 bekend

De winkelgebieden die dit jaar kans maken op de titel van Schoonste Winkelgebied zijn (in alfabetische volgorde): Centrum Almere (Almere), Centrum Bathmen (Deventer), Brouwhorst (Helmond), Centrum Domburg (Veere), Glacisweg (Maastricht), Centrum Oostkapelle (Veere), Centrum Veere (Veere), Centrum Voorburg (Leidschendam-Voorburg), Centrum De Wijk (De Wolden) en Centrum Zuidwolde Dr (De Wolden).
Lees verder »  
2 november 2018

40 finalisten Accenture Innovation Awards 2018 bekend

Accenture heeft de 40 finalisten van de Accenture Innovation Awards 2018 bekendgemaakt. De awards van de jaarlijkse innovatiewedstrijd voor start-ups worden dit jaar uitgereikt in acht categorieën, met vijf start-upfinalisten per categorie.
Lees verder »  
8 november 2018

Tweede landelijke flexkracht verkiezing van start

In de huidige krappe arbeidsmarkt zijn flexkrachten belangrijker dan ooit. Jaarlijks vult de uitzendbranche maar liefst tien procent van de banen in Nederland, in totaal gaat dat om 800.000 banen. Uitzendbureau Actief Werkt! vindt dat flexkrachten voor deze bijdrage de waardering moeten krijgen die ze verdienen en organiseert daarom voor het tweede jaar op rij de landelijke verkiezing voor de beste flexkracht van het jaar.
Lees verder »  
8 november 2018

Tekort aan mensen vraagt om slimme oplossingen

Het tekort aan logistiek personeel, zowel in het warehouse als op de weg, wordt steeds nijpender. Bedrijven die actief zijn in opslag, transport en distributie rest weinig anders dan de beschikbare mensen en middelen nog efficiënter in te zetten. Daarvoor zijn nieuwe, slimme oplossingen beschikbaar. Dat laat de vakbeurs ICT & Logistiek zien op woensdag 7 en donderdag 8 november in de Jaarbeurs in Utrecht.
Lees verder »  
22 november 2018

Inschrijvingen voor Jaarlijkse Stevie Awards for Women in Business geopend

De Stevie Awards, organisator van de belangrijkste bedrijfsawardsprogramma's ter wereld, heeft de inschrijvingen geopend voor de (vijftiende jaarlijkse) Stevie Awards for Women in Business van 2018. De inschrijvingskits en alle details over de wedstrijd vindt u op StevieAwards.com/Women.
Lees verder »  
30 december 2018

Masterclass-serie Groeimasters van start: werken aan de volgende stap

Ieder bedrijf gaat door verschillende fasen van groei. Veel ondernemers ondervinden grote uitdagingen bij het laten doorgroeien van hun bedrijf. De manier waarop het bedrijf werkt bij acht medewerkers is radicaal anders bij 25 medewerkers. Hoe werkt dat precies en wat moet u als ondernemer veranderen om die groei te organiseren?
Lees verder »  
31 december 2018

BNR Nieuwsradio start podcastserie over het Grote Ondernemerstaboe

Over succes praat je gemakkelijk in Nederland. Maar faillissement is een ander verhaal, daar praten we niet zo snel over. Terwijl het in de Verenigde Staten heel gewoon is om een paar keer te mislukken als ondernemer. Hoe kan dat en welke taboes zijn er in Nederland die doorbroken moeten worden? BNR-presentator Bas van Werven rijdt het hele land door op zoek naar de echte verhalen en vertelt ze in een taboedoorbrekende podcastserie.
Lees verder »  
1  
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De wereld verandert. Maar wat gaat de toekomst brengen en hoe bepaalt dat je business? Wat verwachten klanten van je, nu ze 24/7 online zijn? Hoe kun je profiteren van duurzame vernieuwing? Hoe gebruik je de kracht van online platformen om je klanten te bereiken? En hoe kun je je bedrijf laten groeien zonder mensen aan te nemen? Dát zijn vragen waar ondernemers juist nu het antwoord op zoeken.
Lees verderMeer boeken