Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
18 januari 2019

Week van de Circulaire Economie

De circulaire economie levert geld op. De vierde editie van de Week van de Circulaire Economie van 14 tot en met 18 januari is daarvan het levende bewijs. Meer dan honderd bedrijven tonen tijdens evenementen door heel Nederland hoe zij werken aan circulair ondernemerschap. Niet eerder delen zoveel en duurzame beginnelingen en koplopers hun misstappen en successen.
Lees verder »  
22 januari 2019

'Powerful Business Women's Network' meeting

Alleen voor onderneemsters met 100.000+ omzet! Op 22 januari 2019 organiseert Tineke Rensen alweer de tiende meeting van het high-end en internationale businessnetwerk "Powerful Business Women’s Network" te Amsterdam. Ambitieuze onderneemsters zijn van harte welkom.
Lees verder »  
7 maart 2019

Empowerment van topvrouwen in de verzekeringsmarkt

am: presenteert op donderdag 7 maart aanstaande de vijfde editie van haar event am:vrouwen bij Achmea in Zeist. Hier komen jaarlijks rond de 150 topvrouwen uit de verzekeringswereld bijeen om te netwerken en te discussiëren over de hindernissen die zij tegenkomen op weg naar de top.
Lees verder »  
1  
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Met een pakkende naam creëer je onvergetelijke bedrijven en merken. Maar hoe bedenk je zo'n naam?

In dit boek deelt namenexpert Floris Hülsmann al zijn geheimen voor het vinden van goede bedrijfsnamen en merknamen. Hij ontwikkelde een succesvolle methode om originele en pakkende namen te bedenken die wél opvallen tussen de honderdduizenden namen die elk jaar worden bedacht. Een naam die zich in het hoofd van je klanten nestelt om nooit meer los te laten. De naam die jouw bedrijf en je producten en diensten extra aantrekkelijk én dus onvergetelijk maakt.
Lees verderMeer boeken