Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
11 september 2020

Inschrijving CSU Innovatie Award 2020 geopend

Juist vandaag maken slimme oplossingen het duurzame verschil voor morgen. Studenten, start-ups en jonge ondernemers kunnen vanaf nu hun ideeën aanmelden om mee te dingen naar de felbegeerde CSU Innovatie Award. De meest impactvolle innovaties krijgen van CSU een kick-start en komen direct in de volgende versnelling. Inschrijven kan tot en met vrijdag 11 september via www.csu.nl/innovatieaward.
Lees verder »  
14 september 2020

Goed geïnformeerd de Duitse markt op

Het Duits-Nederlandse goederenverkeer steeg in 2019 tot over de 190 miljard euro – een record. Ook tijdens de crisis bleken de economische betrekkingen tussen beide landen zeer stabiel en blijft de Duitse markt belangrijk voor veel Nederlandse bedrijven. Ondernemers die plannen hebben om de Duitse grens over te gaan of daar verder willen uitbreiden, kunnen zich gratis aanmelden voor de Duitslanddag, die dit jaar geheel digitaal plaatsvindt op maandag 14 september.
Lees verder »  
16 september 2020

Fiscaal experts bespreken belastingplan tijdens Studio Nextens: Prinsjesdag 2020

Op woensdag 16 september organiseert Nextens, leverancier van fiscale aangiftesoftware, de online talkshow Studio Nextens: Prinsjesdag 2020. In Studio Nextens bespreken fidcaal experts de fiscale plannen en de consequenties van de Miljoenennota, welke de dag ervoor gepresenteerd zijn tijdens Prinsjesdag. In de uitzending wordt alle informatie besproken die fiscale- en financiële professionals nodig hebben voor het goed uitvoeren van hun werk.
Lees verder »  
16 september 2020

Datto organiseert tweede virtuele MSP Technology Day

Datto organiseert op 16 september zijn tweede virtuele MSP Technology Day. Het evenement wordt gewijd aan de tools en technologieën die de acceptatie van MSP-diensten stimuleren tijdens de COVID 19-pandemie. David Totten, CTO bij Microsoft, gaat samen met Radhesh Menon, Chief Product Officer bij Datto, in discussie over waarom juist nu een cruciaal moment is voor de MSP-industrie.
Lees verder »  
17 september 2020

Webinar Prinsjesdag 2020: De highlights voor HR en Payroll

Dit jaar is Prinsjesdag anders dan anders. Voor (thuis)werkend Nederland organiseert Salure daarom een speciaal Prinsjesdagwebinar, gericht op HR en payroll. Op de derde donderdag van september organiseert Salure een webinar met de belangrijkste highlights van Prinsjesdag. Met welke wijzigingen moet u als HR- of payrollprofessional rekening houden?
Lees verder »  
30 september 2020

Ambitieuze ondernemers kunnen zich weer aanmelden voor ‘De Uitdaging’

Exact komt in 2020 met een tweede editie van De Uitdaging. Tijdens dit negen maanden durende traject ondersteunt de softwareleverancier vier ondernemers in de realisatie van hun specifieke ambitie. Ondernemers kunnen zich nomineren voor deelname via de website van De Uitdaging.
Lees verder »  
1 oktober 2020

Amazon verkooppartners Meet & Greet

Lokaal groeien, wereldwijd uitbreiden — met Amazon als partner:  doe mee aan deze gratis, volledig virtuele Meet & Greet voor Amazon verkooppartners op 1 oktober. Ga in gesprek met Amazon experts die u helpen uw bedrijf te starten en uitbreiden en krijg inzichten van succesvolle Amazon-verkooppartners.
Lees verder »  
2 oktober 2020

Nationale MeewerkWeek zorgt juist nu voor verbinding op werkvloer

Dit jaar vindt de zesde editie van de Nationale MeewerkWeek plaats. Van 28 september 2020 tot en met 2 oktober 2020 werken directeuren, CEO’s en managers (minimaal) één dagdeel mee op de werkvloer van hun bedrijf. Door mee te werken verkleint de afstand van werkgever tot werknemer.
Lees verder »  
19 oktober 2020

Inschrijving Rabo Duurzame Innovatieprijs 2020 geopend

Ooit wonnen we land uit water, vandaag de dag staan we voor andere uitdagingen. Op weg naar de klimaatdoelen van Parijs zijn innovaties nodig voor een duurzamere voedselproductieketen, circulaire economie, vitale gemeenschappen en betaalbare zorg. Rabobank gaat daarom op zoek naar de Leeghwaters en Lely’s van nu met de Rabo Duurzame Innovatieprijs (RDI) 2020. Start-ups en bedrijven met innovatieve concepten kunnen zich tot 19 oktober melden en maken kans op onder meer begeleiding, coaching en een geldbedrag vanuit Rabobank. Via opvallende krijttekeningen op diverse plaatsen in ons land roept de jeugd innovatieve bedrijven en ondernemers op zich in te schrijven.
Lees verder »  
3 november 2020

Inschrijving Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie 2020 is open

Welke innovaties verbinden Duitsland en Nederland dit jaar in het bijzonder? De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) is op zoek naar ondernemingen en projecten met grensoverschrijdend succes – ondanks of misschien zelfs vanwege de coronacrises. Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden voor de prestigieuze Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie 2020. De inschrijving sluit op 20 september. 
Lees verder »  
12 november 2020

The Kicktrip: vijf dagen ultieme focus voor startende ondernemers in marokko

Van 7 t/m 12 november organiseert The Kicktrip een 5-daagse ‘workation’ in Taghazout, Marokko. Tien startende ondernemers gaan in een inspirerende omgeving aan de slag met hun online zichtbaarheid onder de professionele begeleiding van Nicole Öhlmann (strategist en webdesigner), Frank Bogaard (webdesigner en developer) en Evelien Baert (branddesigner). Tijdens creatieve sessies wordt het verhaal van de ondernemer en het doel haarscherp neergezet, dat vervolgens gezamenlijk wordt uitgewerkt tot een professionele website.
Lees verder »  
30 januari 2021

Ondernemer met internationale ambities? Schrijf u in voor het Oranje Handelsmissiefonds

Vanaf nu kunnen Nederlandse midden- en kleinbedrijven met internationale ambities zich inschrijven voor het Oranje Handelsmissiefonds 2020 (OHMF). Uit alle deelnemers selecteert het fonds tien winnaars, die zij een jaar lang ondersteunt bij het opzetten en uitbreiden van een internationaal netwerk. De initiatiefnemers achter het fonds zijn ING, evofenedex, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.
Lees verder »  
31 december 2021

Topondernemers helpen de meest veelbelovende scale-ups van Nederland

De eerste editie van Techleap.nl Rise igelanceerd. Met dit ambitieuze programma zetten Techleap.nl en topondernemers als Pieter van der Does (Adyen), Ali Niknam (bunq), Steven Schuurman (Elastic), Chris Hall (Bynder), Michiel Muller (Picnic) en Gillian Tans (Booking.com) zich in om de meest veelbelovende scale-ups van Nederland sneller internationaal te laten groeien. Scale-ups die meedoen aan de eerste batch, zijn: Easee, Floryn, LTO Network, Mapiq, Nico.Lab, Online Payment Platform, Polarsteps, Quicargo, Starred en Wizenoze. 
Lees verder »  
1  
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken