Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
30 september 2020

Ambitieuze ondernemers kunnen zich weer aanmelden voor ‘De Uitdaging’

Exact komt in 2020 met een tweede editie van De Uitdaging. Tijdens dit negen maanden durende traject ondersteunt de softwareleverancier vier ondernemers in de realisatie van hun specifieke ambitie. Ondernemers kunnen zich nomineren voor deelname via de website van De Uitdaging.
Lees verder »  
1 oktober 2020

Amazon verkooppartners Meet & Greet

Lokaal groeien, wereldwijd uitbreiden — met Amazon als partner:  doe mee aan deze gratis, volledig virtuele Meet & Greet voor Amazon verkooppartners op 1 oktober. Ga in gesprek met Amazon experts die u helpen uw bedrijf te starten en uitbreiden en krijg inzichten van succesvolle Amazon-verkooppartners.
Lees verder »  
2 oktober 2020

Nationale MeewerkWeek zorgt juist nu voor verbinding op werkvloer

Dit jaar vindt de zesde editie van de Nationale MeewerkWeek plaats. Van 28 september 2020 tot en met 2 oktober 2020 werken directeuren, CEO’s en managers (minimaal) één dagdeel mee op de werkvloer van hun bedrijf. Door mee te werken verkleint de afstand van werkgever tot werknemer.
Lees verder »  
6 oktober 2020

Werkend Nederland viert de kracht van diversiteit

Op dinsdag 6 oktober is het Diversity Day en viert werkend Nederland de kracht van diversiteit en inclusie (D&I) op de werkvloer. Bedrijven organiseren dan activiteiten om de positieve effecten van een gemêleerd personeelsbestand te laten zien. Aandacht voor het thema is noodzakelijk, gezien onderwerpen zoals het vrouwenquotum voor beursgenoteerde bedrijven dat 1 januari van kracht wordt, discriminatie op de arbeidsmarkt voor mensen met een migratieachtergrond en het lage aantal mensen met een arbeidsbeperking op de werkvloer. De focus ligt op de meerwaarde van een bedrijfsklimaat waar ruimte is voor verschil en medewerkers zichzelf kunnen zijn.
Lees verder »  
19 oktober 2020

Inschrijving Rabo Duurzame Innovatieprijs 2020 geopend

Ooit wonnen we land uit water, vandaag de dag staan we voor andere uitdagingen. Op weg naar de klimaatdoelen van Parijs zijn innovaties nodig voor een duurzamere voedselproductieketen, circulaire economie, vitale gemeenschappen en betaalbare zorg. Rabobank gaat daarom op zoek naar de Leeghwaters en Lely’s van nu met de Rabo Duurzame Innovatieprijs (RDI) 2020. Start-ups en bedrijven met innovatieve concepten kunnen zich tot 19 oktober melden en maken kans op onder meer begeleiding, coaching en een geldbedrag vanuit Rabobank. Via opvallende krijttekeningen op diverse plaatsen in ons land roept de jeugd innovatieve bedrijven en ondernemers op zich in te schrijven.
Lees verder »  
19 oktober 2020

Wie wint de Nederlandse Innovatie Prijs 2020?

Welk Nederlands bedrijf wint de Nederlandse Innovatie Prijs 2020? Genomineerd zijn tien organisaties die zich onderscheiden als het gaat om duurzaam innoveren. De winnaar wordt op maandag 19 oktober bekendgemaakt in het tv-programma ‘De Wereld van Morgen’ van AVROTROS, waarin alles draait om duurzame noviteiten. De Nederlandse Innovatie Monitor 2020 - van het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Amsterdam Business School van de UvA - staat aan de basis van de selectie van de genomineerde bedrijven.
Lees verder »  
30 oktober 2020

Webinar Europese standaard voor beoordelen assets

NEN, RWS en DON Bureau organiseren in samenwerking met NVDO op 30 oktober een Nederlandstalig webinar over Europese standaardisatie op het gebied van assetmanagement. De laatste ontwikkelingen rond een nieuwe Europese standaard voor het beoordelen van assets komen aan de orde. Het webinar is interessant voor iedereen die zich met het beheer/onderhoud van assets bezighoudt en bijgepraat wil worden over de laatste ontwikkelingen rond normalisatie.
Lees verder »  
3 november 2020

Inschrijving Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie 2020 is open

Welke innovaties verbinden Duitsland en Nederland dit jaar in het bijzonder? De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) is op zoek naar ondernemingen en projecten met grensoverschrijdend succes – ondanks of misschien zelfs vanwege de coronacrises. Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden voor de prestigieuze Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie 2020. De inschrijving sluit op 20 september. 
Lees verder »  
4 november 2020

Drie finalisten strijden voor de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie 2020

30 bedrijven stonden dit jaar aan de startlijn in de race voor de prestigieuze Duits-Nederlandse prijs voor de economie 2020 – een jaarlijks initiatief van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK). Uit alle inzendingen zijn drie finalisten geselecteerd die nu de laatste ronde ingaan. "De drie finalisten staan voor innovaties die tot stand zijn gekomen dankzij grensoverschrijdende samenwerking. Dat is een inspirerende boodschap die vooral in dit bijzondere jaar moed geeft," zegt Günter Gülker, directeur van de DNHK, die de prijs voor de dertiende keer mag uitreiken. De prijs is een van de belangrijkste in het Nederlands-Duitse bedrijfsleven. De stembussen zijn open! 
Lees verder »  
12 november 2020

The Kicktrip: vijf dagen ultieme focus voor startende ondernemers in marokko

Van 7 t/m 12 november organiseert The Kicktrip een 5-daagse ‘workation’ in Taghazout, Marokko. Tien startende ondernemers gaan in een inspirerende omgeving aan de slag met hun online zichtbaarheid onder de professionele begeleiding van Nicole Öhlmann (strategist en webdesigner), Frank Bogaard (webdesigner en developer) en Evelien Baert (branddesigner). Tijdens creatieve sessies wordt het verhaal van de ondernemer en het doel haarscherp neergezet, dat vervolgens gezamenlijk wordt uitgewerkt tot een professionele website.
Lees verder »  
30 januari 2021

Ondernemer met internationale ambities? Schrijf u in voor het Oranje Handelsmissiefonds

Vanaf nu kunnen Nederlandse midden- en kleinbedrijven met internationale ambities zich inschrijven voor het Oranje Handelsmissiefonds 2020 (OHMF). Uit alle deelnemers selecteert het fonds tien winnaars, die zij een jaar lang ondersteunt bij het opzetten en uitbreiden van een internationaal netwerk. De initiatiefnemers achter het fonds zijn ING, evofenedex, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.
Lees verder »  
31 december 2021

Topondernemers helpen de meest veelbelovende scale-ups van Nederland

De eerste editie van Techleap.nl Rise igelanceerd. Met dit ambitieuze programma zetten Techleap.nl en topondernemers als Pieter van der Does (Adyen), Ali Niknam (bunq), Steven Schuurman (Elastic), Chris Hall (Bynder), Michiel Muller (Picnic) en Gillian Tans (Booking.com) zich in om de meest veelbelovende scale-ups van Nederland sneller internationaal te laten groeien. Scale-ups die meedoen aan de eerste batch, zijn: Easee, Floryn, LTO Network, Mapiq, Nico.Lab, Online Payment Platform, Polarsteps, Quicargo, Starred en Wizenoze. 
Lees verder »  
1  
Maak de kantine in je bedrijfspand compleet met deze tips
Bij een kantine is het belangrijk dat de juiste comfort aanwezig is. Men moet goed aan tafel kunnen zitten om te genieten van een heerlijke lunch.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken