Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
24 oktober 2018

Week van Ons Water in teken van extreem weer en wateroverlast

Water: op het ene moment is er te veel en op het andere te weinig. Ons water is grillig. De hoosbuien die voor 2050 werden verwacht vallen nu al. Het heeft nog nooit zoveel en zo vaak geregend. Zijn we daarop voorbereid? En wat kunnen bewoners zelf doen tegen al dat water? Ontdek dit tijdens de Week van Ons Water.
Lees verder »  
30 oktober 2018

Tien finalisten ‘Schoonste Winkelgebied Verkiezing’ 2018 bekend

De winkelgebieden die dit jaar kans maken op de titel van Schoonste Winkelgebied zijn (in alfabetische volgorde): Centrum Almere (Almere), Centrum Bathmen (Deventer), Brouwhorst (Helmond), Centrum Domburg (Veere), Glacisweg (Maastricht), Centrum Oostkapelle (Veere), Centrum Veere (Veere), Centrum Voorburg (Leidschendam-Voorburg), Centrum De Wijk (De Wolden) en Centrum Zuidwolde Dr (De Wolden).
Lees verder »  
2 november 2018

40 finalisten Accenture Innovation Awards 2018 bekend

Accenture heeft de 40 finalisten van de Accenture Innovation Awards 2018 bekendgemaakt. De awards van de jaarlijkse innovatiewedstrijd voor start-ups worden dit jaar uitgereikt in acht categorieën, met vijf start-upfinalisten per categorie.
Lees verder »  
2 november 2018

Succesvolle ondernemende vrouwen in de Accenture Innovation Awards

Accenture maakte recent de top vijf finalisten per categorie van de Accenture Innovation Awards bekend. Aangezien het bedrijf zichtbaarheid van vrouwelijke rolmodellen in de techwereld belangrijk vindt, licht het onder de finalisten zes vrouwelijke innovators uit. Op vrijdag 2 november 2018 worden de winnaars per categorie bekendgemaakt in DeFabrique in Utrecht.
Lees verder »  
8 november 2018

Tweede landelijke flexkracht verkiezing van start

In de huidige krappe arbeidsmarkt zijn flexkrachten belangrijker dan ooit. Jaarlijks vult de uitzendbranche maar liefst tien procent van de banen in Nederland, in totaal gaat dat om 800.000 banen. Uitzendbureau Actief Werkt! vindt dat flexkrachten voor deze bijdrage de waardering moeten krijgen die ze verdienen en organiseert daarom voor het tweede jaar op rij de landelijke verkiezing voor de beste flexkracht van het jaar.
Lees verder »  
8 november 2018

Tekort aan mensen vraagt om slimme oplossingen

Het tekort aan logistiek personeel, zowel in het warehouse als op de weg, wordt steeds nijpender. Bedrijven die actief zijn in opslag, transport en distributie rest weinig anders dan de beschikbare mensen en middelen nog efficiënter in te zetten. Daarvoor zijn nieuwe, slimme oplossingen beschikbaar. Dat laat de vakbeurs ICT & Logistiek zien op woensdag 7 en donderdag 8 november in de Jaarbeurs in Utrecht.
Lees verder »  
22 november 2018

Inschrijvingen voor Jaarlijkse Stevie Awards for Women in Business geopend

De Stevie Awards, organisator van de belangrijkste bedrijfsawardsprogramma's ter wereld, heeft de inschrijvingen geopend voor de (vijftiende jaarlijkse) Stevie Awards for Women in Business van 2018. De inschrijvingskits en alle details over de wedstrijd vindt u op StevieAwards.com/Women.
Lees verder »  
30 december 2018

Masterclass-serie Groeimasters van start: werken aan de volgende stap

Ieder bedrijf gaat door verschillende fasen van groei. Veel ondernemers ondervinden grote uitdagingen bij het laten doorgroeien van hun bedrijf. De manier waarop het bedrijf werkt bij acht medewerkers is radicaal anders bij 25 medewerkers. Hoe werkt dat precies en wat moet u als ondernemer veranderen om die groei te organiseren?
Lees verder »  
31 december 2018

BNR Nieuwsradio start podcastserie over het Grote Ondernemerstaboe

Over succes praat je gemakkelijk in Nederland. Maar faillissement is een ander verhaal, daar praten we niet zo snel over. Terwijl het in de Verenigde Staten heel gewoon is om een paar keer te mislukken als ondernemer. Hoe kan dat en welke taboes zijn er in Nederland die doorbroken moeten worden? BNR-presentator Bas van Werven rijdt het hele land door op zoek naar de echte verhalen en vertelt ze in een taboedoorbrekende podcastserie.
Lees verder »  
1  
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Met een pakkende naam creëer je onvergetelijke bedrijven en merken. Maar hoe bedenk je zo'n naam?

In dit boek deelt namenexpert Floris Hülsmann al zijn geheimen voor het vinden van goede bedrijfsnamen en merknamen. Hij ontwikkelde een succesvolle methode om originele en pakkende namen te bedenken die wél opvallen tussen de honderdduizenden namen die elk jaar worden bedacht. Een naam die zich in het hoofd van je klanten nestelt om nooit meer los te laten. De naam die jouw bedrijf en je producten en diensten extra aantrekkelijk én dus onvergetelijk maakt.
Lees verderMeer boeken