Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
28 juli 2019

Gezocht: Nederlands meest matige bouwkeet

Een stinkende schaftkeet of een slecht onderhouden bouwkeet. Wie in de bouw werkt, herkent ze vast wel. Building Heroes opent nu officieel een zoektocht naar Nederlands meest matige bouwkeet. De bemiddelaar en opleider van professionals in bouw, infra en vastgoed wil de bouw naar een hoger plan brengen. Daarom laat het ook de bouwkeet zelf niet ongeroerd.
Lees verder »  
3 september 2019

Derde editie 038 Digital: kansen en uitdagingen van digitale transformatie

Op 3 September 2019 om 19:30 vindt in Hedon alweer de derde editie plaats van 038 Digital, het digital marketing-event voor Zwolle en ruime omgeving. Twee gerenommeerde sprekers geven deze avond hun visie op digitale transformatie en wat zo’n verandering betekent voor organisaties, ondernemers en individuele marketeers.
Lees verder »  
5 september 2019

Informatiemiddag richtlijn definities en meetmethoden circulaire kantoor- en leeromgeving

Op 5 september organiseert NEN een informatiebijeenkomst over het opstellen van een Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) voor definities en meetmethoden van een circulaire kantoor- en leeromgeving. Inkopers vragen en producenten bieden steeds meer producten die in het geheel, of waarvan delen, hergebruikt of herbruikbaar zijn.
Lees verder »  
13 september 2019

Nationale MeewerkWeek dicht kloof tussen directie en werkvloer

De vijfde Nationale MeewerkWeek vindt plaats van maandag 9 tot en met vrijdag 13 september. Door heel Nederland gaan directies en managers van verschillende bedrijven een dag(deel) aan de slag op hun eigen werkvloer. Hiermee doen zij unieke inzichten op die bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en werknemerstevredenheid.
Lees verder »  
31 oktober 2019

Schoonste Winkelgebied Verkiezing 2019 van start

De zevende editie van de Schoonste Winkelgebied Verkiezing, een initiatief van Stichting Nederland Schoon, is van start gegaan. NederlandSchoon trekt de komende maanden door het land voor een uitgebreid onderzoek, waarbij het winkelend publiek wordt gevraagd hoe schoon zij hun winkelgebied vinden.
Lees verder »  
1  
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken