Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
13 september 2019

Nationale MeewerkWeek dicht kloof tussen directie en werkvloer

De vijfde Nationale MeewerkWeek vindt plaats van maandag 9 tot en met vrijdag 13 september. Door heel Nederland gaan directies en managers van verschillende bedrijven een dag(deel) aan de slag op hun eigen werkvloer. Hiermee doen zij unieke inzichten op die bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en werknemerstevredenheid.
Lees verder »  
20 september 2019

Eerste DevOps Masterclass door Dave Farley in Nederland

Dave Farley, een van ‘s wereld grootste DevOps guru’s, zal voor de eerste keer in Nederland een masterclass verzorgen rondom ‘DevOps Enterprise Transformations by scaling’. De masterclass, die 20 september 2019 zal plaatsvinden in Delft en zal worden gefaciliteerd door Agile software ontwikkelaar DevOn.
Lees verder »  
26 september 2019

U bent free(lance) maar eenzaam

Hallo vrijheid! Dag collega’s! Meer dan een miljoen mensen hebben voor het freelance-leven gekozen, inclusief de bekende voordelen. Maar dat betekent ook: een miljoen mensen zonder collega’s om mee te sparren en een miljoen mensen zonder gezellige werkborrels en onvergetelijke teamuitjes. Daarom organiseert freelance-collectief Qommunity elk kwartaal een bedrijfsuitje speciaal voor eenzame ZZP’ers. 26 september a.s. is het eerstvolgende event in TSH Collab aan de Wibautstraat in Amsterdam. 
Lees verder »  
31 oktober 2019

Schoonste Winkelgebied Verkiezing 2019 van start

De zevende editie van de Schoonste Winkelgebied Verkiezing, een initiatief van Stichting Nederland Schoon, is van start gegaan. NederlandSchoon trekt de komende maanden door het land voor een uitgebreid onderzoek, waarbij het winkelend publiek wordt gevraagd hoe schoon zij hun winkelgebied vinden.
Lees verder »  
31 januari 2020

Koning Willem I Prijzen: bekroning van innovatief ondernemerschap

Nederland is een ondernemersland bij uitstek. In de ranglijst van meest concurrerende economieën is het steevast in de top zes te vinden, een verdienste van de grote én kleine ondernemingen die ons land rijk is. De economische bijdrage van deze bedrijven is cruciaal, net als de stappen die innovatieve ondernemingen zetten op het gebied van duurzaamheid.
Lees verder »  
1  
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken