Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
28 december 2018

Retailmedewerker denkt betere klantenservice te kunnen bieden met tablets

Zebra Technologies Corporation heeft de resultaten van zijn twaalfde jaarlijkse Global Shopper studie onthuld. Hierin zijn de gedragingen, meningen en verwachtingen van klanten, retail medewerkers en besluitvormers geanalyseerd.
Lees verder »   Reageer »
27 december 2018

Domeinnaam kiezen lastig?

Nog voor de oprichting van een bedrijf en dus nog voordat de markt bestormd kan gaan worden moet vaak al gekozen worden voor een domeinnaam. Maar... wat voor domeinnaam moet u kiezen? Wordt het iets grappigs of toch serieus? Kiest u voor .nl of toch voor .com of .biz?
Lees verder »   Reageer »
27 december 2018

Vier wereldwijde trends bepalen het succes van klantbeleving in winkels

Klantbeleving in winkels is in strategie en uitvoer een universeel concept. Dat signaleert Mood Media op basis van research door experts in 40 landen.  Er komen vier belangrijke trends aan het licht die succesvolle merken in alle onderzochte landen toepassen om de klant centraal te stellen.
Lees verder »   Reageer »
21 december 2018

Kerstomzet schiet ruim door de grens van een miljard euro

Het CBL, de brancheorganisatie van supermarkten en foodservicebedrijven, verwacht dat de omzet in de kerstweek op ruim een miljard uitkomt. Hiermee wordt een nieuwe mijlpaal bereikt.
Lees verder »   Reageer »
17 december 2018

Retailtrends 2019: bestaande technologie inzetten

Het tempo in de retail ligt hoog. De ene technologische innovatie is nog niet voorbij, of de volgende kondigt zich alweer aan. Het is dus niet vreemd dat veel retailers een afwachtende houding aannemen, uit angst om door de keuze voor een aanpassing nú, de revolutie van morgen mis te lopen.
Lees verder »   Reageer »
14 december 2018

Mannen zijn de echte koopjesjagers tijdens de sale

De eindejaarsuitverkoop biedt vooral mogelijkheden voor webshops die mannen als doelgroep hebben om extra omzet te verkrijgen. Tijdens de sale zijn het namelijk niet de vrouwen, maar vooral de mannelijke consumenten die in koopjesjagers veranderen.
Lees verder »   Reageer »
13 december 2018

Online kerstaankopen bereiken deze week hun piek

Black Friday was al enorm belangrijk voor e-commercespelers, maar volgens analyses van RTB House gaat kerst voor nog betere resultaten zorgen, vooral deze week. Opvallend genoeg zag het bedrijf in zijn data van 2017 een terugval in de derde week van december.
Lees verder »   Reageer »
11 december 2018

De toegevoegde waarde van connectiviteit in de retail

Retailers weten dat ‘klanten kennen en begrijpen’ cruciaal is voor hun onderscheidend vermogen en de loyaliteit. In het Amazon-tijdperk betekent dit optimaal gebruik maken van alle beschikbare data om de klantexperience te optimaliseren.
Lees verder »   Reageer »
5 december 2018

Onveilige webwinkels herkennen is lastig voor veel senioren

Ruim 40 procent van de senioren die online winkelen vindt het lastig om te herkennen of een webwinkel wel veilig is, zo blijkt uit onderzoek van SeniorWeb onder bijna duizend senioren. Ouderen zijn dan ook vrij voorzichtig.
Lees verder »   Reageer »
30 november 2018

Bereikbaarheid grootste verbeterpunt op het gebied van klantcontact

Nederlandse organisaties hebben het meest te winnen binnen klantcontact op het gebied van bereikbaarheid. Bijna de helft (46,5 procent) van de Nederlandse kantoormedewerkers geeft aan dat dit het grootste verbeterpunt is.
Lees verder »   Reageer »
29 november 2018

Twaalf tips om zo veel mogelijk bezoekers naar uw stand te trekken

U heeft besloten om met uw bedrijf deel te nemen aan de beurs. Concurrenten staan er ook weer, dus kunt u eigenlijk niet achterblijven. Dure vierkante meters, een gepeperde rekening van de standbouwer en u betaalt weer extra voor een stopcontact, wifi en een paar tapijttegels.
Lees verder »   Reageer »
28 november 2018

Professionaliseer uw bedrijfsvideo met een voice-over

Er zijn diverse manieren om potentiële klanten te laten zien wat uw onderneming doet. Eerder gebeurde dit voornamelijk met brochures en een website, maar de laatste jaren is de bedrijfsvideo steeds populairder geworden. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en met een video kunt u dus veel informatie geven.
Lees verder »   3 reacties »
27 november 2018

Niet alle branches profiteren van Black Friday

In al het Black Friday geweld blijkt dat lang niet alle branches meer verkopen. Supermarkten profiteren bijvoorbeeld nauwelijks tot niet. Het aantal verkopen in het Black Friday weekend is onder Nederlandse supermarkten slechts 0,4 procent hoger ten opzichte van een regulier weekend.
Lees verder »   Reageer »
27 november 2018

Eén op de vijf mkb’ers past aanbod aan om te blijven voortbestaan

Het digitale tijdperk heeft een enorme impact op het mkb. Uit onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Ricoh, blijkt dat mkb’ers ingrijpende aanpassingen doen aan het marktaanbod om aan de eisen van de hedendaagse consument te kunnen voldoen.
Lees verder »   Reageer »
8  9  10  11   ... 43
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken