Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
29 oktober 2018

Drie tips om een ontwerp te beschermen

Ondernemer zijn is niet iets dat u doet, maar wat u bent. En u bent dan ook trots op wat u ontwikkeld of opgebouwd hebt. Dit zou u dan ook het liefst zo goed mogelijk beschermen tegen ge- of misbruik van anderen.
Lees verder »   Reageer »
25 oktober 2018

Tips om op te vallen met uw beursstand

Wanneer de bomen hun blad beginnen te verliezen, start traditioneel het beursseizoen. Hoewel marketing steeds meer online plaatsvindt, is dit toch nog steeds een goede manier om uw onderneming te promoten. U komt in direct contact met mensen waardoor u uw producten of diensten uitgebreider kunt toelichten.
Lees verder »   Reageer »
23 oktober 2018

WhatsApp verrassend favoriet bij klantcontactmedewerkers

De top drie van meest gebruikte communicatiemiddelen voor klantcontact in Nederland bestaat uit de klassieke media: e-mail, vaste telefonie en mobiele telefonie. Er staat een nieuw middel klaar om deze top drie binnen te dringen: WhatsApp.
Lees verder »   Reageer »
16 oktober 2018

Slechte klantenservice kost miljarden

De kosten van slechte klantenservice bedragen jaarlijks drie miljard in Nederland. Dit is de uitkomst van een onderzoek dat is uitgevoerd door Lopes Slot. Uit het onderzoek blijkt onder meer dat de financiële sector en telecommunicatie bedrijven jaarlijks veel omzet verliezen door slechte klantenservice.
Lees verder »   Reageer »
16 oktober 2018

Het belang van het optimaliseren van uw website

In Nederland worden er dagelijks gemiddeld 50 miljoen zoekopdrachten gedaan via Google. Uit onderzoek blijkt dat 70 procent van de zoekers niet verder kijkt dan de eerste vier zoekresultaten, waardoor het van groot belang is dat uw website een zo hoog mogelijke positie heeft in Google. Maar hoe kunt u dit bereiken?
Lees verder »   3 reacties »
15 oktober 2018

Vijf tips voor het inzetten van folders

Bij reclame is sinds de opkomst van computers en internet de nadruk veel meer komen te liggen op digitaal. Moet een folder dan als ‘ouderwets’ worden beschouwd? Nee hoor. Er zijn immers nog steeds veel doelgroepen die digitaal minder gemakkelijk benaderd kunnen worden, zoals ouderen.
Lees verder »   1 reactie »
12 oktober 2018

Helft groothandelaren voelt zich bedreigd door directe verkoop leveranciers

Meer dan de helft van de groothandelaren wereldwijd heeft te maken met leveranciers die direct aan de eindgebruiker verkopen. Hierdoor verandert het traditionele verkoopmodel en neemt de concurrentie tussen traditionele partners toe.
Lees verder »   Reageer »
8 oktober 2018

Vier tips om een sterke merknaam te bedenken

Hebt u als ondernemer echt een vernieuwend product bedacht? Of wilt u consumenten of bedrijven een innovatieve dienst gaan aanbieden? Voor de marketing richting uw (potentiële) klanten is het belangrijk om dan een sterke merknaam te hebben.
Lees verder »   Reageer »
27 september 2018

Bedrijven lopen achter met toepassing Artificial Intelligence in klantenservice

Bedrijven in heel Europa zetten artificial intelligence ofwel kunstmatige intelligentie in om hun klantenservice te veranderen. Reden hiervoor is dat AI-gestuurde ervaringen door steeds meer consumenten wordt geaccepteerd, zo blijkt uit onderzoek van ServiceNow en Devoteam.
Lees verder »   Reageer »
26 september 2018

Meer dan driekwart van de retailers loopt omzet mis bij internetstoring

Ruim driekwart van de retailers (77 procent) kampt weleens met internetstoringen in de winkel. Dit blijkt uit onderzoek van Omnia Connect. In de meeste gevallen is deze storing opgelost binnen een uur (45 procent) of twee tot drie uur (33 procent).
Lees verder »   Reageer »
21 september 2018

Hoe het interieur van uw winkel bijdraagt aan een hogere omzet

Na de crises is er gelukkig alweer een aantal jaar een groei in zowel omzet als volume in de detailhandel waargenomen. Hebt u zelf een winkel, maar hebt u nog niet erg kunnen profiteren van groei in om- of afzet? Mogelijk is dit te wijten aan het winkelinterieur.
Lees verder »   1 reactie »
17 september 2018

Schuld- en spijtgevoelens steken de kop op tijdens betalen in webshop

Online shoppen is voor consumenten een emotionele rollercoaster, waarbij positieve en negatieve emoties elkaar in korte tijd afwisselen. In de checkout ervaren consumenten veel negatieve emoties: 45 procent zegt frustratie, ongeduld of verveling te voelen tijdens het invullen van gegevens.
Lees verder »   Reageer »
14 september 2018

Consument bezoekt steeds minder vaak fysieke winkel

Het aantal consumenten dat zegt een fysieke winkel te bezoeken blijft dalen, zo blijkt uit onderzoek van Q&A in opdracht van ABN AMRO onder 1.881 consumenten. 32 procent van de consumenten geeft aan (veel) minder fysieke winkels te bezoeken, in 2015 was dit nog 21 procent.
Lees verder »   1 reactie »
13 september 2018

Online prestaties bedrijven Zwolle en Deventer ondermaats

E-commercemanagers.com heeft onderzoek gedaan onder 761 bedrijven in de omgeving van Deventer en Zwolle. De online prestaties van de websites van deze bedrijven is bekeken. Slechts één op de twintig onderzochte bedrijven heeft zijn online marketing écht goed voor elkaar. Ook op andere onderzochte criteria scoorde de bedrijven matig.
Lees verder »   Reageer »
7  8  9  10   ... 41
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken