Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
30 november 2018

Bereikbaarheid grootste verbeterpunt op het gebied van klantcontact

Nederlandse organisaties hebben het meest te winnen binnen klantcontact op het gebied van bereikbaarheid. Bijna de helft (46,5 procent) van de Nederlandse kantoormedewerkers geeft aan dat dit het grootste verbeterpunt is.
Lees verder »   Reageer »
29 november 2018

Twaalf tips om zo veel mogelijk bezoekers naar uw stand te trekken

U heeft besloten om met uw bedrijf deel te nemen aan de beurs. Concurrenten staan er ook weer, dus kunt u eigenlijk niet achterblijven. Dure vierkante meters, een gepeperde rekening van de standbouwer en u betaalt weer extra voor een stopcontact, wifi en een paar tapijttegels.
Lees verder »   Reageer »
28 november 2018

Professionaliseer uw bedrijfsvideo met een voice-over

Er zijn diverse manieren om potentiële klanten te laten zien wat uw onderneming doet. Eerder gebeurde dit voornamelijk met brochures en een website, maar de laatste jaren is de bedrijfsvideo steeds populairder geworden. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en met een video kunt u dus veel informatie geven.
Lees verder »   1 reactie »
27 november 2018

Niet alle branches profiteren van Black Friday

In al het Black Friday geweld blijkt dat lang niet alle branches meer verkopen. Supermarkten profiteren bijvoorbeeld nauwelijks tot niet. Het aantal verkopen in het Black Friday weekend is onder Nederlandse supermarkten slechts 0,4 procent hoger ten opzichte van een regulier weekend.
Lees verder »   Reageer »
27 november 2018

Eén op de vijf mkb’ers past aanbod aan om te blijven voortbestaan

Het digitale tijdperk heeft een enorme impact op het mkb. Uit onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Ricoh, blijkt dat mkb’ers ingrijpende aanpassingen doen aan het marktaanbod om aan de eisen van de hedendaagse consument te kunnen voldoen.
Lees verder »   Reageer »
27 november 2018

Tips om uw beursdeelname optimaal voor te bereiden

Een beursdeelname is voor ondernemers een perfecte manier om nieuwe klanten te trekken. Allereerst omdat u direct uw doelgroep te pakken hebt, aangezien beurspubliek vaak interesse heeft in een bepaald onderwerp.
Lees verder »   Reageer »
26 november 2018

Vier tips om het juiste relatiegeschenk te kiezen

De pepernoten en speculaaspoppen liggen alweer een tijdje in de winkels. Dat betekent dat de feestmaand december er weer aankomt. Niet alleen een feest voor kinderen die met Sinterklaas cadeaus krijgen, maar ook de tijd om medewerkers voor hun inzet het afgelopen jaar extra te belonen met een kerstcadeau.
Lees verder »   1 reactie »
23 november 2018

Black Friday en Cyber Monday stimuleren online verkopen nog verder

Een nieuw internationaal onderzoek naar de koopintenties tijdens Black Friday en Cyber Monday toont aan dat 71 procent van de Nederlanders, die van plan is te profiteren van de deals, alleen online op zoek gaat.
Lees verder »   Reageer »
21 november 2018

Vijf online marketing tips voor de feestdagen

Voor veel ondernemers is Q4 ieder jaar weer het topkwartaal. Haalt u als ondernemer ook een groot deel van uw jaaromzet binnen de laatste maanden van het jaar? Dan is het verstandig om ieder jaar weer goed na te denken over het maximaliseren van de door u aangeboden producten of diensten.
Lees verder »   Reageer »
16 november 2018

70 procent zzp’ers maakt eigen website

Veruit de meeste zzp’ers maken hun eigen website. Dat blijkt uit navraag onder 21.000 leden van de Facebookgroep ‘ Zzp’er durf te vragen ’. Martijn Pennekamp, groepsbeheerder en oprichter van ikwordzzper.nl, vroeg de leden naar hun website.
Lees verder »   Reageer »
15 november 2018

Online verkopers maken nauwelijks gebruik van beschikbare data om bedrijfsresultaten te verbeteren

Online verkopers gebruiken de data die ze via hun e-commerce oplossing verzamelen maar mondjesmaat om de bedrijfsresultaten te verbeteren, zo blijkt uit onderzoek in opdracht van Sana Commerce.
Lees verder »   Reageer »
12 november 2018

Black Friday en Cyber Monday in 2018 voor het eerst groter dan Kerst

Volgens SendCloud wordt de week van Cyber Monday (26 november) de drukste week voor het verzenden van pakketten in 2018. Het aantal webshoporders zal maar liefst verdriedubbelen ten opzichte van een reguliere week.
Lees verder »   Reageer »
7 november 2018

‘Schoonste Winkelgebied van Nederland 2018’ bekend

Vorige maand vond de bekendmaking van de Gemeente met de Schoonste Winkelgebieden plaats, een jaarlijks initiatief van NederlandSchoon. De gemeente Maastricht werd door NederlandSchoon bekroond tot de winnaar in de categorie ‘Grote Gemeente’. De gemeente Súdwest-Frylân werd tot winnaar uitgeroepen in de categorie ‘Middelgrote Gemeente’.
Lees verder »   Reageer »
2 november 2018

Online retailers slaan de plank mis bij productaanbevelingen

Drie van de vier online shoppers zien lang niet altijd productaanbevelingen die hen werkelijk interesseren, zo blijkt uit een wereldwijd onderzoek van SAP. De resultaten zijn afkomstig van de Consumer Propensity Survey die ingevuld is door ruim 20.000 respondenten van over de hele wereld, waarvan 1.000 Nederlanders.
Lees verder »   Reageer »
6  7  8  9   ... 41
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken