Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
14 maart 2011

Succesvol ondernemen begint met succesvol verkopen

Ondernemen begint bij verkopen. Overtuigingskracht en verkoopskills zijn onontbeerlijke vaardigheden voor beginnende entrepreneurs. Dat leer je echter niet uit een boekje, maar door het zelf te doen.
Lees verder »   Reageer »
8 maart 2011

Limburgse makelaar scoort met zwembadvilla's

Vakantievilla's met een inpandig zwembad vinden gretig aftrek in Limburg. Via Makelaardij Vakantie Makelaar vonden al zes recreatievilla's (425.000 euro per stuk) een nieuwe eigenaar in het vakantiepark 'Resort Arcen'.
Lees verder »   Reageer »
25 februari 2011

Fabrikant: sterkere focus op online communicatie gewenst

Fabrikanten in de bouw besteden momenteel het grootste deel van hun communicatiebudget aan traditionele middelen, zoals beurzen, folders en advertenties in bladen. Voor de komende jaren verwacht men zich echter steeds meer online te roeren.
Lees verder »   Reageer »
23 februari 2011

Meer omzet via cold calling? Werk met ratioís!

Hoe berekent u eenvoudig hoeveel telefoontjes u moet doen om een bepaalde omzet te generen? Hoe kunt u ratio’s SMART gebruiken in uw verkoopplanning? Chris Loos, partner en sales trainer bij Excellent Verkooptraining, vertelt.
Lees verder »   Reageer »
18 januari 2011

Verkoopt u niet genoeg? Kort uw boodschap in!

Het inkorten van uw marketingboodschap biedt meer voordelen dan ruimtebesparing (en dus lagere advertentiekosten). Korte en krachtige boodschappen worden beter gelezen, beter onthouden en leiden tot meer actie dan uitgebreide boodschappen boordevol informatie waar uw klanten toch niet op zitten te wachten.
Lees verder »   Reageer »
5 januari 2011

Hotelier wil liefst eerlijke gasten

Een rondvraag van de online hotelreserveringsservice hotel.info onder Duitse en Europese partnerhotels laat zien dat hoteliers eerlijkheid als belangrijkste eigenschap bij hotelgasten zien.
Lees verder »   Reageer »
4 januari 2011

Wat wordt de leukste winkelstraat van Nederland?

Nog vijf winkelstraten zijn in de race voor de belangrijkste winkelstraatprijs van Nederland, de NLstreets awards. Op nlstreets.nl kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkelstraat en winkel van 2010. De stembussen zijn geopend tot eind januari. Op 1 februari worden de winnaars bekend gemaakt.
Lees verder »   Reageer »
3 december 2010

Scoor met referral sales

Referral sales kunnen u veel opleveren. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de leads die aangereikt worden door bestaande klanten in een deal uitmonden. Maar hoe zorgt u voor die felbegeerder referrals?
Lees verder »   Reageer »
30 november 2010

Webwinkels kunnen niet zonder trouwe klanten

Het online kanaal wordt volwassen. Inmiddels koopt 70 procent van de Nederlandse bevolking regelmatig online. Het aantal consumenten dat voor het eerst een online aankoop doet, wordt daarom steeds kleiner. Webwinkeliers kunnen er niet meer vanzelfsprekend vanuit gaan dat hun verkopen blijven stijgen.
Lees verder »   Reageer »
26 november 2010

Sponsoring: liefdadigheid of marketingtool?

63,3 procent van de bedrijven in Nederland sponsort actief goede doelen. De meeste bedrijven doen dit echter puur vanuit liefdadigheid, terwijl het sponsoren van goede doelen juist als een marketinginstrument kan worden ingezet.
Lees verder »   Reageer »
22 november 2010

Ondernemer scoort met verkoop virtueel vastgoed

Niet alleen met echt vastgoed valt geld te verdienen, dat geldt ook voor virtueel onroerend goed. Kijk maar naar Jon Jacobs, voormalig acteur en scenarioschrijver. Vorige week verkocht hij zijn virtuele club in het online spel Entropia Universe voor 635.000 dollar.
Lees verder »   Reageer »
18 november 2010

Verkoopsucces: Gratis kalasjnikov bij tweedehands truck

Nations Trucks, een autohandelaar in Sanford (VS), belooft in een opvallende reclamecampagne een gratis machinegeweer voor iedereen die een tweedehands lichte vrachtwagen koopt. De actie is een geweldig succes.
Lees verder »   Reageer »
5 november 2010

Landal Green Parks klantvriendelijkste bedrijf van Nederland

In het onderzoek onder 2.500 consumenten dat MarketResponse jaarlijks in Nederland uitvoert is Landal GreenParks verkozen tot het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland 2010. De ANWB en Jumbo werden respectievelijk tweede en derde.
Lees verder »   Reageer »
3 november 2010

Gemeenten moeten citymarketing initiŽren, maar uitvoering loslaten

Gemeenten doen er verstandig aan om citymarketing los te laten. Zij moeten het initiatief nemen om de inhoud van citymarketing vast te leggen. Ook moeten zij voldoende investeren, maar de uitvoering in handen geven van een externe regisseur.
Lees verder »   Reageer »
39   ... 40
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken