Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
20 april 2012

Rechten op tienduizenden Europese merken in gevaar

Merkenbureau Onel trademarks verdedigde gisteren het belang van duizenden houders van Europese merken voor het Hof van Justitie in Luxemburg. Aanleiding is een uitspraak van het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).
Lees verder »   Reageer »
16 april 2012

Bestelwagenverkopen in eerste kwartaal van 2012 licht gestegen

In het eerste kwartaal van 2012 zijn er 19.800 nieuwe bestelwagens geregistreerd in ons land. Dat is 4,6 procent meer dan in de vergelijkbare periode in 2011 toen er 18.924 bestelwagens werden verkocht.
Lees verder »   Reageer »
13 april 2012

Nederland in mondiale top exportlanden

Nederland behoort tot de internationale top wat betreft import en export. Dat blijkt uit cijfers die de Wereldhandelsorganisatie WTO donderdag heeft gepubliceerd, zo meldt NuZakelijk.
Lees verder »   Reageer »
10 april 2012

3M wint meerdere onderscheidingen voor uitzonderlijk design

3M heeft onlangs dertien prijzen voor uitstekend productdesign behaald bij twee van de beroemdste designwedstrijden ter wereld. Zeven 3M-producten werden geselecteerd voor de prestigieuze Red Dot Design Award 2012, terwijl zes producten de GOOD DESIGN Award 2011 kregen.
Lees verder »   Reageer »
4 april 2012

Nieuwe code Telemarketing actief op 1 juli 2012

Per 1 juli 2012 wordt de herziene Code Telemarketing gehandhaafd door de Stichting Reclame Code. In de Code worden de regels voor telemarketing verduidelijkt en aangescherpt om de kwaliteit van ongevraagde commerciële telefoongesprekken te waarborgen. Bedrijven hebben drie maanden de tijd om de regels in de bedrijfsprocessen te implementeren.
Lees verder »   Reageer »
2 april 2012

Opdrachten vinden baart zelfstandig professional zorgen

Uit een peiling van HeadFirst onder 10.000 zelfstandig professionals blijkt dat nieuwe opdrachten vinden voor de zzp’er het grootste struikelblok is. Daarnaast blijkt dat vooral het eigen netwerk wordt ingezet in de zoektocht naar een opdracht.
Lees verder »   Reageer »
2 april 2012

Consument doet nog steeds het liefst boodschappen in de winkel

Uit het onderzoek ‘Supermarkt van de Toekomst’ van het AD blijkt dat de meerderheid van de consumenten liever boodschappen doet in de winkel dan online. Op dit moment geeft veertien procent van de respondenten aan wel eens online boodschappen te hebben besteld. 26 procent is dit van plan te gaan doen wanneer er afhaalpunten komen.
Lees verder »   Reageer »
19 maart 2012

‘Jagende’ ondernemer maakt wél geld vrij voor marketing

80 procent van de mkb-ondernemers en 90 procent van de zzp’ers heeft in 2012 geen marketingbudget. Dit blijkt uit onderzoek van Motivaction onder 1.500 mkb’ers waarover MKB Servicedesk bericht.
Lees verder »   Reageer »
14 maart 2012

Fysieke klantcontacten scoren het hoogst

Uit onderzoek van de Klantcontact Monitor blijkt dat klanten het directe, fysieke contact met een bedrijf het hoogste waarderen. Uit ruim 400.000 klantwaarderingen over 2011 bleek dat fysieke contacten werden verkozen boven telefoon en mail.
Lees verder »   Reageer »
8 maart 2012

Ondernemer verdient steeds meer via internet

95 procent van de ondernemers gebruikt al online kanalen voor hun onderneming. Hiervan heeft 92 procent een eigen website. Tweederde van de online ondernemers zet social media in en een derde maakt gebruik van nieuwssites en zoekmachines om klanten te trekken.
Lees verder »   Reageer »
27 februari 2012

Tips voor uw online betaalsysteem

Steeds meer bedrijven beschikken naast hun fysieke winkel over een eigen webshop. Een veilige koop- en betaalomgeving is daarbij voor zowel u als de klant van groot belang. Clair Salden van de Multicards Internet Billing Company geeft een aantal tips op dit gebied.
Lees verder »   Reageer »
27 februari 2012

Webwinkels floppen op Facebook

De eerste generatie winkels op Facebook is geflopt. Onder andere Gamestop, JC Penney, Nordstrom en Gap hadden winkels geopend op Facebook, maar die zijn inmiddels allemaal alweer opgeheven vanwege ver achterblijvende verkoopcijfers, zo schrijft Z24.
Lees verder »   Reageer »
23 februari 2012

Webwinkels verkopen drie keer meer via mobiele apparaten

Winkelen via mobiele apparaten neemt een enorme vlucht. Van alle bezoekers aan een website van een retailer komt al 14,5 procent procent via een mobiel apparaat. In de Valentijnsperiode bedroeg de online verkoop met behulp van een mobiel apparaat 10,1 procent, bijna een verdriedubbeling ten opzichte van de 3.9 procent van vorig jaar.
Lees verder »   2 reacties »
9 februari 2012

Meer klantinzicht met Social CRM

U onderscheidt zich van uw concurrentie met kwaliteit, efficiëntie en uw kostenplaatje. Daarnaast kijkt u tegenwoordig naar het stroomlijnen van uw distributie en boort u nieuwe afzetmarkten aan. De volgende verschuiving om uw klant voor u te winnen is het bieden van een 'klantervaring'
Lees verder »   Reageer »
38  39  40  41   ... 44
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken