Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
14 oktober 2011

Telefonische bereikbaarheid laat nog te wensen over

Bedrijven in Nederland richten hun energie vooral op de bereikbaarheid van hun callcenters, maar lijken daarbij hun back-office (algemene nummer, doorkiesnummers medewerkers) te vergeten.
Lees verder »   Reageer »
27 september 2011

Creatieve industrie presenteert zich interactief aan haar doelgroep

Op vrijdag 7 oktober opent de creatieve industrie van Haarlem haar deuren tijdens de eerste ‘creatieve bedrijven route’. Langs de route liggen negen locaties die zich op interactieve en op originele wijze presenteren aan het publiek.
Lees verder »   Reageer »
7 september 2011

Webwinkelier: houd rekening met steeds kritischere consument

De consument raakt steeds beter wegwijs op internet, en kan daardoor steeds beter afgewogen keuzes maken. Webwinkels worden daardoor kritischer getoetst en zullen hun dienstverlening daarop moeten aanpassen.
Lees verder »   Reageer »
29 augustus 2011

Bakkersbedrijf overdonderd door succes online actie

Het Friese Van der Meulen - De Meesterbakkers is overdonderd door de stormloop op hun website om een gratis proefdoosje met de nieuwe Melba Toast Broodsoorten te bestellen. Een week nadat dit via demeesterbakkers.nl mogelijk werd, ontplofte plotseling het aantal aanvragen
Lees verder »   Reageer »
25 augustus 2011

Doís en doníts voor plotseling goede tijden

De orders stromen binnen – meer dan u ooit had verwacht, meer dan u eigenlijk aankunt. Wat nu? Bruce Weinstein geeft op Business Week vijf tips om dit luxeprobleem goed op te lossen.
Lees verder »   Reageer »
18 augustus 2011

Meer omzet via Facebook?

‘Het kost tijd, maar levert absoluut meer op dan wanneer ik niet op Facebook zou zitten’. Dat stelt winkeleigenaar Uday Mastenbroek. Dagelijks besteedt hij vele uren achter de computer om zijn winkels te promoten via Facebook. En met succes. Zijn omzet is gegroeid sinds hij actief is via social media.
Lees verder »   2 reacties »
4 augustus 2011

Sterke stijging customer media: nu 16.000 titels

Bedrijven en instellingen zetten steeds meer en vaker customer media in, bijvoorbeeld in de vorm van relatiemagazines, personeelsbladen en elektronische nieuwsbrieven. In 2006 werd het aantal van 11.500 titels gemeten, inmiddels is dat gestegen tot 16.000.
Lees verder »   Reageer »
1 augustus 2011

Tweet Mirror maakt zijn Italiaanse debuut

De Tweet Mirror van Nedap Retail zet zijn opmars door Europa voort en maakte vorige week zijn Italiaanse debuut. Het vrijetijdskledingmerk Cache-Cache heeft als eerste winkel in modestad Milaan de passpiegel, die kan twitteren én communiceert met Facebook. Het winkelcentrum Milanofiori di Assago heeft de première.
Lees verder »   Reageer »
27 juli 2011

Ondernemer kan nog veel meer profiteren van sociale media

Zes van de tien ondernemers in Zuidwest-Nederland doen ‘iets’ met Twitter, Facebook en LinkedIn. Maar een echt serieuze rol vervullen social media bij de meeste bedrijven nog steeds niet: slechts een kwart van de ondernemers heeft een duidelijke social mediastrategie.
Lees verder »   Reageer »
25 juli 2011

Slecht hotelbed? Minder fooi!

'Geeft u fooi tijdens een hotelovernachting?' Deze vraag stelde World Ticket Center aan 500 klanten. Maar liefst 37 procent van de hotelgasten geeft geen fooi, vanwege ontevredenheid en irritaties. Met stip op nummer één staat 'slechte bedden', 31 procent noemt dit zijn grootste irritatie.
Lees verder »   Reageer »
15 juli 2011

Klantgericht of niet: een strategische keuze

Er zijn meer dan genoeg voorbeelden van bedrijven die extreem succesvol zijn dankzij een hoge mate van klantgerichtheid en een groot inzicht in de behoeften, wensen en gedragingen van hun klanten. Er zijn echter ook genoeg succesvolle bedrijven die zich hier helemaal niet mee bezig houden. Klantgerichtheid is dus lang niet altijd nodig.
Lees verder »   2 reacties »
14 juli 2011

Definieer uw merk, blijf in de markt

In een wereld waarin imago zogenaamd alles is, vergeet u gemakkelijk hoe aanstekelijk de oprechte gedachten, woorden en daden van iemand kunnen zijn. Toch is dat waar u aan moet denken als u de identiteit van uw (kleine) onderneming communiceert.
Lees verder »   Reageer »
6 juli 2011

Omzet webwinkels stijgt

Consumenten gaven in de afgelopen zes maanden meer uit aan online winkelen in het MBK-segment van de webwinkelbranche dan vorig jaar. In de eerste helft van 2011 is de omzet van webwinkels in Nederland met ruim elf procent toegenomen ten opzichte van dezelfde periode in 2010.
Lees verder »   Reageer »
1 juli 2011

Fabrikant wint van tussenhandel op kennis

Bouwende partijen die rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, doen dit vooral vanwege de betere kennis en deskundigheid en de betere prijzen. Ook de snellere levering van fabrikanten ten opzichte van andere distributiekanalen wordt als voordeel gezien. Dit blijkt uit onderzoek van BouwKennis.
Lees verder »   Reageer »
37  38  39  40   ... 41
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken