Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Reacties

Vijf tips voor het klaar maken van uw vakantiehuisje voor de verhuur

Reactie: Of je nu een klein vakantiehuisje hebt of zoals ons meerdere grote vakantiehuizen zoals 2x een vakantiehuis 16 personen (Brabant) en zelfs een 26 persoons vakantiehuis...alles staat of valt met goede service. Daardoor komen gasten uiteindelijk terug of verwijzen ze bekenden naar je.
Vakantiehuis Brabant   |    |  21 oktober 2020

De fysieke en fiscale voordelen van de fiets van de zaak

Reactie: Kun je in een rittenschema ook zien waar iemand naar toe gaat? Oftewel, gaan ze ook na of de afstand van bijv woonadres naar bedrijf en vervolgens naar een klant ook echt het opgegeven aantal kilometers is? Verder duidelijk verhaal.
Hoite   |    |  15 oktober 2020

Gezondheidsraad waarschuwt voor de gevolgen van veel stilzitten

Reactie: Judo is bijvoorbeeld een perfecte activiteiten waarmee je je spieren en botten versterkt. Weliswaar een vechtsport, maar vooral zelfverdedigingskunst.
Judo   |    |  13 oktober 2020

Overheidssteun leidt tot een tsunami van 3.800 faillissementen

Reactie: De tsunami aan faillissementen komt mede doordat overheidssteun wegvalt, maar ook omdat bedrijven nu nog kunstmatig in leven worden gehouden door extra uitstel van belasting. De fiscus verleent 'hulp'in de vorm van uitstel maar over een jaar zal de achterstand ingehaald moeten worden. Er zijn mkb'ers en zzp'ers die nog moeten betalen over 2018, terwijl we bijna in 2021 zitten.
peter . zzp-boekhouder   |    |  13 oktober 2020

Maaltijdbezorgers en Samen Veilig Ondernemen slaan handen ineen tegen overvallen

Reactie: Te belachelijk voor woorden dat het nodig is natuurlijk, maar het is een prima initiatief. Bizar dat pizzeria's en andere zaken nog zo vaak slachtoffer zijn van overvallen. Trainingen zouden inderdaad uitkomst kunnen bieden!
Piet Zani   |    |  12 oktober 2020

In drie stappen naar een betere retourverwerking

Reactie: Misschien moet er nieuwe wetgeving komen voor het retourneren. Lijkt me niet iets wat jarenlang vol te houden blijft voor bedrijven.
Matthijs   |    |  9 oktober 2020

Vijf tips om zo efficiënt mogelijk thuis te werken

Reactie: Naast al deze tips zou ik iedereen die nu thuiswerkt ook willen oproepen om juist wat meer breaks te houden. Ik zie om me heen enorm veel werknemers ijverig thuiswerken die zo enorm hard aan het buffelen zijn, dat ze zichzelf bijna geen koffie of thee pauze gunnen. Het lijkt wel alsof ze bang zijn 'betrapt' te worden op deze korte break.
Op je werk pak je toch ook koffie en praat je even een paar minuten met een andere collega? Doe dat dan nu ook.
Het is voor velen van ons nieuw om thuis te werken, wen er dus aan maar gun jezelf ook tijd voor een break.
Caroline van Aart   |    |  8 oktober 2020

Werken vanuit huis: vijf tools voor uw team

Reactie: Naast de tools die hierboven zijn genoemd is voor mij de persoonlijke favoriet Asana. Het is echt een supertool en naar mijn mening gebruiksvriendelijker dan Trello. Het dashboard is overzichtelijk en het programma werkt super intuïtief.
Caroline van Aart   |    |  8 oktober 2020

Vijf tips om zo efficiënt mogelijk thuis te werken

Reactie: Als werkgever ben je ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor de veiligheid van de werknemer ook al werken ze thuis. Ook daar zul je goede afspraken over moeten maken. Mochten ze ook echt alleen thuis zijn, dan heb je daar tegenwoordig ook handige apps voor, mocht er een onveilige situatie zich voordoen. Zo kun je dat als werkgever handig monitoren.
Maurits Multibel   |    |  7 oktober 2020

Tips voor een gratis link naar uw website

Reactie: Directories worden niet per se direct gezien als spam. Je ziet bij veel goed scorende pagina's dat ze zelfs uitsluitend links vanaf startpagina-achtigen hebben. Om dit als enige linkbuildingtactiek te gebruiken is alleen wel kwetsbaar. Je kunt beter een gevarieerd aantal linkbuilding tactieken toepassen waarbij je let op zowel autoriteit en relevantie. Artikel marketing linkbuilding ben ik wat minder fan van, maar zie dat het nog wel werkt.
Nils van der Knaap   |    |  6 oktober 2020

Meest succesvolle zakelijke websites behalen ruim vijf keer hogere omzet

Reactie: Toch opmerkelijk dat nog zo'n grote groep geen zakelijke website heeft. Natuurlijk kan het dat hun doelgroep er niet mee bereikt wordt, maar op dan toch op zijn minst als een digitaal visitekaartje.

Ook denk ik dat er een drempel is voor veel ondernemers, met name op het gebied van kennis en kosten. Het is een investering en om dat geld er weer uit te halen is tijd en moeite nodig.

Ik hoorde onlangs van een lead nog dat ''in deze branche'' men niet via internet aan klanten komt, terwijl ik zelf een klant heb in exact dezelfde branche die juist wel via internet veel klanten haalt. Het is daarom ook een kwestie van keuzes maken. Welke marketing past het best bij de ondernemer. Daar is op zich niets mis mee natuurlijk.
Nils van der Knaap   |    |  6 oktober 2020

Internet maakt internationaal zaken doen toegankelijk voor kleine ondernemingen

Reactie: Met nieuwe internet tools kun je als webshop al heel snel exporteren. Naar België bijvoorbeeld is super eenvoudig met Clonable, waarbij uw Nederlandse webshop gekloond wordt maar wijzigingen nog mogelijk zijn.
Clonable   |    |  6 oktober 2020

Drie tips voor horecaondernemers in coronatijden

Reactie: Bedrijven die nog wat willen verdienen en per ongeluk 30+ mensen binnen hebben krijgen de politie op hun dak en bij vervolg een mega-boete. Terwijl de kerk in Staphorst het hoogste lied zingt.

Ik zou ook even kijken naar de risicoaansprakelijkheid in geval van een faillissement en even informeren naar het overzetten naar een bv of je privégoederen evt. naar je partner, niet in gemeenschap getrouwd, kan schuiven en wat daar de voordelen van zijn bij een faillissement.
peter zzp boekhouder   |    |  5 oktober 2020

Drie tips voor horecaondernemers in coronatijden

Reactie: Bedrijven die nog wat willen verdienen en per ongeluk 30+ mensen binnen hebben krijgen de politie op hun dak en bij vervolg een mega-boete. Terwijl de kerk in Staphorst het hoogste lied zingt.

Ik zou ook even kijken naar de risicoaansprakelijkheid in geval van een faillissement en even informeren naar het overzetten naar een bv of je privégoederen evt. naar je partner, niet in gemeenschap getrouwd, kan schuiven en wat daar de voordelen van zijn bij een faillissement.
peter zzp boekhouder   |    |  5 oktober 2020
5  6  7  8   ... 154
Hulp bieden aan anderen: met deze opleidingen kan het
Sommige mensen zijn geboren hulpverleners. Dan is een carriere in de hulpverlening wellicht voor je weggelegd.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Iedereen die wel eens gezeild heeft, weet het: de windrichting kun je niet veranderen, dus als je vooruit wilt komen moet je de stand van je zeilen aanpassen. Maar wat als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten.
Lees verderMeer boeken