Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Poll

Moet de Kamer van Koophandel opgeheven worden?

Ja, het kost me alleen maar geld en wat krijg ik er voor terug behalve ongewenste reclame? 27    58.7%  
Nee, maar de opzet zou kunnen/moeten veranderen 15    32.6%  
Nee, het is goed dat de KvK in zijn huidige vorm - bestaat 4    8.7%  
Totaal: 46    100%  
 
Doorsturen » 3 Reacties » Nieuwsbrief » Eerdere polls »
 
 
Reacties
 
Makhout  |   | 
13-01-2011
 | 
16:27 uur
Ze moeten het voorbeeld nemen aan de website hostingbedrijven. In principe is de kvk inschrijving ook niet meer dan dat. Echter profileren ze zich als een soort ambtelijke organisatie. En die komen ons als ondernemers inmiddels de strot uit.
Frank  |   | 
17-01-2011
 | 
16:13 uur
De Kamer heeft een sterke lobby om te blijven bestaan. Zelf geven ze aan dat 60% van de ondernemers het werk van de Kamer belangrijk vind en ondersteunt. Om die reden is het plan voor afschaffing (helaas) van de baan. Mijn alternatief is om de Kamer wel te laten bestaan en om de bijdrage vrijwillig te maken. Dan kunnen ze bewijzen dat hun onderzoek klopt (wat ik niet denk overigens)
Arjan  |   | 
27-01-2011
 | 
11:26 uur
Naast ondernemer ben ik ook voorzitter van de Partij Voor Gerechtigheid. In deze hoedanigheid ben ik tot de conclusie gekomen, dat de KVK geen verantwoordelijkheid neemt bij onjuiste registraties. Wij hadden een bestuurslid geschorst, die de volgende dag naar de KVK reed en een deel van het bestuur uitschreef. Uiteindelijk na een lange procedure bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven is het teruggedraaid, alleen het uitschrijven van de bestuurder die het veroorzaakte blijft onmogelijk. Dat is civiel. Hoewel de KVK gelijk had moeten controleren, weigert ze alsnog verantwoordelijkheid te nemen. Voor mij zal de kamer geen functie meer moeten hebben als het gaat om verenigingen en stichtingen. Dit dient buiten de KVK georganiseerd te worden.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
 
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken