Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Persberichten
11 maart 2020

Financiele schade beperken als zzp'er: welke verzekeringen zijn belangrijk?

Ben je zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak dan is het belangrijk om je bedrijf te beschermen tegen schadeclaims. De financiële schade voor uiteenlopende risico´s is te beperken met zzp verzekeringen. Nu zijn er voor de zzp´ers allerlei verschillende soorten verzekeringen beschikbaar. Die zijn niet allemaal nodig. Het is belangrijk dat je financiële schade beperkt als zzp´er met verzekeringen die op jouw situatie zijn afgestemd. Hieronder staan de zzp verzekeringen vermeld die het meest belangrijk zijn.
Lees verder »  Reageer »
7 maart 2020

E-rijden nog steeds beloond

Het aantal elektrische auto’s neemt toe. Vorig jaar zijn er weer meer volledig elektrische auto’s verkocht. Deels is dit te danken aan de minder gunstige fiscale regels per 2020. Merken komen steeds meer met nieuwe elektrische modellen. Stond de Tesla synoniem voor de elektrische auto, nu zijn Audi, Mercedes en Jaguar volwaardige concurrenten in het hogere segment.
Lees verder »  Reageer »
7 maart 2020

Fleet Management inzetten voor uw bedrijf: dit zijn de voordelen

Het onderhouden van voertuigen, het tracken van deze voertuigen en beschikken over kosten besparende brandstof management. Steeds vaker wordt er binnen bedrijven die te maken hebben met transportkosten en logistiek, gebruik gemaakt van Fleet management. Door middel van Fleet management kunnen de kosten die gemaakt worden voor transport en logistiek worden geminimaliseerd. Daarnaast brengt Fleet management nog een breed scala aan andere voordelen met zich mee. Maar wat zijn deze voordelen? Webfleet Solutions legt het uit.
Lees verder »  2 reacties »
10 februari 2020

Sportende werknemers verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder

Een onderneming is gebaat bij ondernemers die optimaal presteren. Dat betekent onder andere dat het verzuim door ziekte of andere ongemakken zoveel als mogelijk moet worden teruggebracht. Een werknemer die niet aanwezig kan zijn, kan immers ook geen productiviteit leveren. Uit onderzoeken blijkt dat een sportende werknemer gemiddeld tot wel 6 dagen per jaar minder verzuimt. Het is dan ook goed om eens dieper in te gaan op wat hier allemaal de redenen van zijn. Zo weet je als werknemer direct hoe je hiervan kan profiteren op een goede manier.
Lees verder »  Reageer »
7 januari 2020

Internetondernemers kunnen niet meer zonder goede hosting

Het belang van een goede hosting voor een internetondnemer
De technologische ontwikkelingen gaan tegenwoordig sneller dan ooit te voren. Zeker op het gebied van internet. Aan de ene kant is dit toch prachtig, want het internet heeft ons veel gebracht. Een nadeel daarvan is echter dat voor een internetondernemer de concurrentie steeds groter wordt.
Lees verder »  Reageer »
4 januari 2020

Voeding voor de concentratie

B-vitamines (B1, B3, B6, B8, foliumzuur en B12) en vitamine C zijn goed voor de leerprestatie, de concentratie en spelen een rol bij het geheugen. Ook de mineralen magnesium, ijzer, jodium en zink zijn essentieel. Een tekort aan deze vitamines en mineralen kan er toe leiden dat je minder goed presteert vanwege een onvoldoende concentratie.
Lees verder »  Reageer »
20 december 2019

Wel of niet uitbesteden aan een bereikbaarheidsdienst: 6 tips bij het maken van een goede keuze

Anno 2019 leven wij in een 24 uurs economie. Elke ondernemer zal het er mee eens zijn: een goede bereikbaarheid is heel belangrijk. Of dit uit noodzaak is of als service naar klanten toe.   Niemand wil potentiele klanten mislopen of bestaande klanten teleurstellen als zij geen gehoor krijgen.
 
Lees verder »  Reageer »
16 december 2019

Dit staat de horeca in 2020 te wachten

Nu 2019 bijna ten einde komt, blikt Hakvoort Professional alvast vooruit wat horeca ondernemers in het nieuwe jaar kunnen verwachten. Naast de bekende uitdagingen krijgt de branche te maken met nieuwe trends en kansen om op in te spelen. Dit staat de branche in 2020 te wachten.
Lees verder »  Reageer »
19 november 2019

Huisstijl in drukwerk

Ieder bedrijf heeft zijn eigen huisstijl. Briefpapier, facturen en enveloppen en visitekaartjes hebben een eenzelfde stijl. De huisstijl is representatief voor het bedrijf. Het logo vormt hiervan een onderdeel.
 
Lees verder »  Reageer »
9 november 2019

Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden

Een kantoorpand verhuren is een zeer lucratieve business. Het voordeel van verhuren aan bedrijven is dat deze zich vaak voor langere tijd in het pand zullen huisvesten. Dit is bij de verhuur van kleinere ruimtes in een pand natuurlijk minder vaak het geval, maar bij winkelpanden of volledige gebouwen kun je hier haast wel wel vanuit gaan. Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden. In dit artikel beschrijven we een aantal punten waar u rekening mee dient te houden bij het verhuren van een bedrijfspand.
 
Lees verder »  Reageer »
28 oktober 2019

Creditcard kosten

Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt. Veel mensen die nog geen creditcard gebruiken hebben wellicht geen idee wat hier de kosten van zijn. In dit artikel willen we de kosten van de creditcard inzichtelijk maken.
Lees verder »  Reageer »
2 oktober 2019

Smart IM vindt groeipartner in Capital A

Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase. 
Lees verder »  Reageer »
4 juli 2019

Waar gevelreclame voor zorgt: de voordelen en mogelijkheden

Je ziet het overal, op bedrijfsgevels en in winkelcentra op bedrijventerreinen, industrieparken en in winkelstraten zie je het fenomeen overal: gevelreclame, al dan niet klassiek vormgegeven of opvallend verlicht. Bijna elk bedrijf, maar ook steeds meer zzp'ers, maken gebruik van dit fenomeen. Logisch, want gevelreclame heeft de economische sector veel te bieden. Hoe werkt deze reclamevorm precies? Van welke voordelen profiteer je als ondernemer als je goede reclame op jouw gevels aanbrengt? En welke mogelijkheden zijn er om op deze manier reclame te maken voor jouw onderneming? 
Lees verder »  Reageer »
4 juli 2019

Waarom is een huisstijl zo belangrijk?

In een tijd waarin visuele communicatie steeds belangrijker wordt, is een huisstijl van groot belang. Een huisstijl lijkt vaak simpel en eenvoudig te bedenken. Waarom is een huisstijl zo belangrijk?
Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken