Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Persberichten
 
13 oktober 2020

Verschilt de iPhone 12 van zijn voorgangers?

Apple heeft haar nieuwe paradepaardje, de iPhone 12, gepresenteerd aan het grote publiek! Op welke punten verschilt de iPhone 12 van de modellen uit de iPhone 11-serie? Welke verbeteringen maken dat de aankoop van deze nieuwe smartphone het overwegen waard zou zijn? In dit artikel zetten we de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 12 en zijn voorgangers voor je op een rijtje. Het helpt je een weloverwogen keuze te maken, wanneer je de aankoop van deze nieuwe smartphone overweegt. Je koopt de iPhone 12 bij Vodafone en verschillende andere Nederlandse providers.  

Tip: kijk niet alleen naar de nieuwe iPhone 12, maar duik ook eens in de andere verbeterde producten van Apple. Eerder introduceerde het bedrijf al een nieuwe versie van de iPad Air en de iWatch.
  
Formaat van de nieuwe iPhone 12 verschilt 

Een belangrijk verschil tussen de iPhone 12 en zijn voorgangers, is het formaat van de iPhone 12 Mini en de iPhone 12 Pro Max. Waar het formaat van de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro gelijk is gebleven ten opzichte van de voorgangers, geldt dat voor de Mini- en Pro Max-variant niet. De iPhone 12 Mini heeft een formaat van 5.4 inch, waarmee deze kleiner is dan de kleinste iPhone 11. Je kunt de iPhone 12 Mini vergelijken met de iPhone 5s van enkele jaren terug. 
 
De iPhone 12 Pro Max is juist iets groter geworden dan zijn voorganger. Dit toestel is met zijn 6.7 inch de grootste smartphone, die Apple de laatste jaren op de markt bracht. Zeker wanneer je jouw telefoon vaak gebruikt voor het streamen van films, is dit formaat interessant.

Verbeterde camera in de nieuwe iPhone 12 
Een andere belangrijke verbetering aan de iPhone 12 ten opzichte van zijn voorgangers, is de camera. De iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max zijn uitgevoerd met een LiDAR-sensor. Niet eerder verwerkte Apple deze dieptesensor in haar smartphone. Helemaal nieuw is de LiDAR-sensor echter niet. Deze sensor zit bijvoorbeeld ook in de nieuwste versie van de iPad Pro. Een voordeel van deze sensor is het feit, dat de functie voor het meten van objecten met deze sensor sterk verbeterd wordt. Ook AR-toepassingen zullen met de LiDAR-sensor steeds realistischer worden. 
 
Snellere Bionic-chipset in de smartphone 
Aansluitend op de verbeterde camera, zal ook de snellere A14 Bionic-chipset bijdragen aan de kwaliteit van AR-toepassingen. Daarbij maakt deze chipset het eenvoudiger om snel te schakelen tussen verschillende apps op je iPhone 12. In de praktijk zal je dit niet direct merken, wanneer je nog weinig doet met AR- en VR-toepassingen. Let wel, soms heb je niet direct in de gaten dat het om augmented reality gaat. Heb je bijvoorbeeld al eens een app gebruikt, waarmee je kunt visualiseren hoe een bepaald meubelstuk in je woning staat? Het is een typisch voorbeeld van de toepassing van AR. 

 
Doorsturen »  Reageer » 


 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
De kracht van een kerstpakket
Steeds meer bedrijven kiezen er voor om hun personeel met een mooi gebaar te bedanken voor hun inzet.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken