Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Persberichten
 
1 april 2020

Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur

Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen, wordt het vertalen van complexe communicatievraagstukken naar jouw dagelijkse praktijk een eitje èn ontwikkel je op eenvoudige wijze essentiële vaardigheden om creatieve oplossingen aan te dragen bij crises-en issuemanagement. Dankzij de praktijkgerichte wijze van SRM versterk jij binnen no-time jouw carrièreperspectieven!
 

Voor wie 
Ben je werkzaam als communicatieadviseur en wens je op strategisch niveau te functioneren om zo mede richting te geven aan belangrijke beleids- en veranderingsprocessen? Dan is de opleiding tot Senior Communicatieadviseur iets voor jou. Dankzij het SRM Senior Communicatieadviseur diploma verbreed jij op eenvoudige wijze jouw affiniteiten met betrekking tot het vak en geef je een krachtige impuls aan jouw professionele groei als strategisch communicatieadviseur.  Daarnaast gelden er voor dit programma geen specifieke vooropleidingseisen. Echter wordt het programma verzorgd op Masterniveau, waardoor relevante werkervaring binnen de marketing en/of communicatie de instroom binnen jouw opleiding aanzienlijk vereenvoudigd. Zo ben je zelf al een aantal jaren actief betrokken bij adviestrajecten.
 
Het programma 
Tijdens de opleiding communicatie-adviseur C til jij jouw communicatievaardigheden naar een strategisch niveau. Aspecten als public affairs, adviesvaardigheden en crisiscommunicatie komen stuk voor stuk aan bod, zodat jij op praktijkgerichte wijze aan de slag kunt met jouw leiderschapsprofiel om zo jouw kwaliteiten en persoonlijke ontwikkelpunten te optimaliseren. Dit doe je niet alleen, want SRM biedt jou hierbij een ervaren coach, die jou tijdens 1:1 coachingssessies leert om het maximale uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen. Samen met jouw coach verkrijg jij behendigheid binnen de adviesgeving op strategisch niveau en ontwikkel je de juiste vaardigheden om op professionele wijze te presenteren. Na afloop van dit programma treed je actief op bij problematiek en manage jij op strategische wijze de uiteenlopende belangen waarmee je met een krachtige boodschap alle betrokkenen op effectieve wijze informeert.
 
Direct resultaat 
Dankzij de SRM C opleiding tot Senior Communicatieadviseur:
 
  • leer je communicatie te benaderen vanuit een breed organisatieperspectief;
  • verkrijg jij een beter inzicht op jouw eigen functioneren en eventuele belemmerende factoren;
  • ben je in staat om complexe communicatievraagstukken naar jouw dagelijkse praktijk te vertalen;
  • adviseer jij op strategisch niveau en weet jij jezelf op dezelfde, professionele wijze te presenteren;
  • sta je na dit programma steviger in je schoenen en heb je extra energie en inspiratie om als adviseur te excelleren
  • wordt je automatisch meegenomen binnen de aspecten van social media en netwerken, maar begrijp je bovenal de mogelijkheden hiervan én leer je hoe je deze kunt benutten.
Topdocenten en coaches
Binnen zowel de marketing als de communicatie is het vakgebied erg divers, daarom werkt SRM nauw samen met verschillende specialisten om zo jouw traject te optimaliseren. Dagelijks krijgen onze topdocenten en coaches te maken met de uitdagingen en kansen die het vakgebied met zich meebrengt, waardoor ze te allen tijde op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen binnen de online wereld. Daarbij beschikken onze topdocenten en coaches over de juiste didactische vaardigheden om zo hun kennis op zuivere wijze op jou over te dragen, waardoor er op actieve wijze op zowel jouw persoonlijke ontwikkelvraag als jouw praktijkomgeving wordt ingespeeld.
 

 
Doorsturen »  Reageer » 


 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Hulp bieden aan anderen: met deze opleidingen kan het
Sommige mensen zijn geboren hulpverleners. Dan is een carriere in de hulpverlening wellicht voor je weggelegd.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Iedereen die wel eens gezeild heeft, weet het: de windrichting kun je niet veranderen, dus als je vooruit wilt komen moet je de stand van je zeilen aanpassen. Maar wat als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten.
Lees verderMeer boeken