Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Persberichten
 
28 oktober 2019

Creditcard kosten

Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt. Veel mensen die nog geen creditcard gebruiken hebben wellicht geen idee wat hier de kosten van zijn. In dit artikel willen we de kosten van de creditcard inzichtelijk maken.

Ten eerste varieert de prijs van een creditcard van €15,- tot meer dan €100,- per jaar. Deze prijs van de creditcard verschilt per aanbieder. Over het algemeen geldt dat naarmate de kaart duurder wordt, de hoger je bestedingslimiet en de langer de aangekochte spullen verzekerd zijn. De behoefte van de klant bepaalt dus uiteindelijk de maandelijkse kosten van de creditcard. 
 
Buiten Europa zijn er extra kosten verbonden aan het betalen met je creditcard. Wanneer je geld wilt opnemen met je creditcard kost dit ook geld (dit is overigens ook in Nederland het geval). Het varieert per creditcard hoe hoog deze kosten zijn en waar deze kosten op gebaseerd zijn. 
 
De consumentenbond heeft uitgezocht wat de kosten zijn (bij gebruik in niet Europese landen) van de creditcards bij verschillende aanbieders.     Betalen
(koersopslag) Geld opnemen
(kosten per opname + koersopslag) ABN Amro 2%  4% (min. €4,50) + 2% ASN Bank 2% 4% + 2% Bunq 1,5% 1,5% ING 2% 2% (min. €4,50) + 2% Knab (Visa Card) 1,8% 2% (min. €4,95) + 1,8% Knab (American Express Green Card) 2,5% 3,5% (min. €4,50) + 2,5% Rabobank 2% €4,50 + 2% RegioBank 2% 4% + 2% SNS (Mastercard) €0,15 €4,50 SNS (Visa Card van ICS), aangevraagd na mei 2018 2% 4% + 2% American Express 2,5% 3,5% (min. €4,50) + 2,5% ICS (ANWB Visa Card, Bijenkorf Card, Mastercard Classic, World Card) 2% 4% + 2% ICS (ANWB Visa Card Gold, Bijenkorf Card Gold, Mastercard Gold) 1,5% 4% + 2% Qander 1,8% 2% (min. €4,95) + 1,8% Revolut gratis/0,5% gratis/2%  
De ABN Amro creditcard is bijvoorbeeld gemiddeld in zijn kosten. Het is een creditcard met een mooie prijs/kwaliteit verhouding waar veel mensen gebruik van maken. Voor meer informatie over deze creditcard kunt u altijd de website van ABN Amro raadplegen. 
 

 
Doorsturen »  Reageer » 


 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken