Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Opkomend Europa: eindelijk wind mee, maar risico's blijven

28 oktober 2013 - De groeidynamiek in opkomend Europa is aan het verbeteren. De Turkse economie blijkt veerkrachtig ondanks recente turbulenties. Ook in Polen trekt de groei weer aan, terwijl Tsjechië en Hongarije uit een recessie zijn geraakt.

Lees verder  |  Reageer

Een bedrijf leiden is risico nemen

25 oktober 2013 - Als u weet waar de risico’s liggen, dan weet u van tevoren beter waar u op beducht moet zijn. Het is een gouden regel die niet alleen geldt voor bergbeklimmers en andere waaghalzen, maar ook voor leden van een Raad van Bestuur of het managementteam.

Lees verder  |  Reageer
Bomvolle Mercedes-Benz GLA Edition 1 trapt af

Bomvolle Mercedes-Benz GLA Edition 1 trapt af

24 oktober 2013 - Mercedes-Benz heeft er een traditie van gemaakt elk nieuw model als Edition 1 te lanceren. Ook de GLA-klasse die in maart 2014 bij de dealer binnenrijdt krijgt zo'n exclusief sausje.

Lees verder  |  Reageer
BMW 2-serie Coupé vanaf € 37. 700,-

24 oktober 2013 - Meer BMW voor minder geld, dat was heel verassend de vanafprijs van de onlangs gelanceerde 4-serie Coupé ten opzichte van z'n voorganger, de 3-serie Coupé. We hoopten op hetzelfde feestje met de gloednieuwe 2-serie, maar helaas. Die lijkt een stuk duurder uit te vallen dan de 1-serie Coupé.

Lees verder  |  Reageer

HR kijkt te weinig naar match zzp'er en opdrachtgever

24 oktober 2013 - Problemen rond het inhuurproces worden onder andere veroorzaakt doordat HR te weinig betrokken is bij de externe inhuur. 26 procent van de zzp’ers denkt dat dit de belangrijkste reden is. Dat blijkt uit onderzoek van FastFlex onder 617 zzp’ers.

Lees verder  |  1 reactie

CBR mag alcoholslotprogramma aan vrachtwagenchauffeurs opleggen

24 oktober 2013 - Het opleggen van een alcoholslotprogramma aan chauffeurs met een vrachtwagenrijbewijs is een maatregel gebaseerd op een 'criminal charge' die niet onevenredig zwaar is gelet op het doel ervan.

Lees verder  |  Reageer

Vier finalisten strijden om prijs mkb-vriendelijkste gemeente

24 oktober 2013 - Bergambacht, Roermond, Rijssen-Holten en Stadskanaal mogen zich de regiowinnaar van de mkb-vriendelijkste gemeente noemen van respectievelijk West-, Zuid-, Oost- en Noord-Nederland. Vertegenwoordigers van de vier gemeenten (burgemeesters en wethouders) hebben hun prijs uitgereikt gekregen tijdens live-uitzendingen vanuit de MKBuzz.

Lees verder  |  Reageer

Werknemers hechten veel waarde aan mobiele werkplek

23 oktober 2013 - Het merendeel van de werkende Nederlanders vindt het belangrijk om niet alleen op kantoor maar ook thuis of op andere plekken te kunnen werken. Dit blijkt uit onderzoek van Citrix onder 1.000 respondenten in Nederland, uitgevoerd door Multiscope.

Lees verder  |  Reageer

Vijf mythes over mobiel shoppen onthuld

23 oktober 2013 - Retailers vernieuwen hun aanbod, aankleding en winkels steeds opnieuw, omdat ze willen inspringen op trends in de markt en de veranderende vraag van de klant. De resultaten van deze vernieuwing voldoen echter niet altijd aan de verwachtingen in de markt.

Lees verder  |  1 reactie

Kansen voor Nederlandse export in Polen

23 oktober 2013 - De groeiende welvaart in Polen biedt Nederlandse bedrijven veel mogelijkheden als zij zich inspannen om een goed inzicht te krijgen in deze markt en zich willen aanpassen aan de normen van het land. Atradius publiceert een rapport waarin zij in tien stappen uiteenzet hoe bedrijven hun kansen op zakelijk succes in Polen kunnen vergroten.

Lees verder  |  Reageer
Fingerspitzengefà¼hl: BMW 7-serie by Robbe & Berking

22 oktober 2013 - Ook al zie je het er niet altijd van af, handwerk heeft iets magisch. En voor authentieke ambacht, daar draait BMW de hand niet voor om. Maar ´t zit pas echt in het bloed van Robbe & Berking, een familiebedrijf dat hier heel groot en bekend mee is geworden. En zo geschiedde een samenwerking.

Lees verder  |  Reageer

Groei werkgelegenheid in de detailhandel verwacht

22 oktober 2013 - Hoewel de detailhandel economisch onder druk staat, zet de groei van de werkgelegenheid in de sector door. Op basis van de huidige inzichten verwacht UWV tot 2018 een groei van het aantal banen voor medewerkers in de detailhandel met 13.000.

Lees verder  |  Reageer

Consument vindt online winkelen vertrouwd en veilig

22 oktober 2013 - Het consumentenvertrouwen in online winkelen is hoog: 83 procent van de Nederlandse consumenten heeft vertrouwen in online winkelen. Vertrouwen ontstaat voornamelijk door goede leveringsvoorwaarden (37 procent) en de veiligheid van online betalen (28 procent).

Lees verder  |  Reageer

Maakindustrie wil consistent beleid en goed vakpersoneel

22 oktober 2013 - Nederlandse maakindustriebedrijven vinden dat de overheid te weinig doet aan het tekort aan technici en de ondersteuning van hun marketingactiviteiten in het buitenland. Dit blijkt uit een enquête van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) in samenwerking met FME en VNO-NCW.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
459  460  461  462  ...  541