Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Kostenverlaging prioriteit voor mkb-handelsbedrijven door toenemende concurrentie

12 november 2013 - De toenemende (online) concurrentie zet de prijzen flink onder druk binnen de Nederlandse handelssector. De grootste uitdagingen voor de mkb-handelsbedrijven zijn momenteel het vinden van nieuwe klanten, het verbeteren van de service en vooral het verlagen van de kosten.

Lees verder  |  Reageer

Schoonmaakwerkgevers willen steun vakbonden tegen inbesteding

12 november 2013 - Bij de start van de CAO onderhandelingen hebben de schoonmaak- en glazenwassersondernemers (OSB) steun van de vakbonden gevraagd tegen de inbestedingsplannen van de overheid. Dit is voor de werkgevers een wezenlijk uitgangspunt om als partners de CAO onderhandelingen succesvol te laten zijn.

Lees verder  |  Reageer
Eerste officiële beelden van vernieuwde Lexus CT200h

11 november 2013 - Om op te kunnen boksen tegen met name zijn Germaanse opponenten heeft Lexus de CT200h na drie jaar op een aantal punten herzien. Dit zijn de eerste officiële beelden van de nieuwe hatchback en we weten nu ook zijn vanafprijs.

Lees verder  |  Reageer

MKB onnodig op kosten gejaagd door SEPA?

11 november 2013 - Per 1 februari 2014 moeten alle organisaties en bedrijven in Nederland werken volgens de nieuwe betaling- en incassoregels van SEPA. In de praktijk gaat geen enkele instantie straks controleren of bedrijven zich aan deze nieuwe regels gaan houden.

Lees verder  |  Reageer

'Alter Ego' zorgt voor duurzame inzetbaarheid

11 november 2013 - De afgelopen weken zocht Nationale-Nederlanden naar hét gezondste bedrijfsidee van Nederland. Er stroomde een flink aantal creatieve ideeën binnen vanuit het hele land. Anita van der Voort, werkzaam voor BarentsKrans, bedacht het idee ‘Alter Ego’. Met haar creatieve inzending wint het bedrijf 10.000 euro om het idee te realiseren.

Lees verder  |  Reageer

Drie tips om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren

11 november 2013 - De grootste veiligheidsrisico’s in het Nederlandse bedrijfsleven worden gevormd door mensen, zo blijkt uit de Nationale Veiligheidsbarometer van Securitas. Zo wordt bijna een kwart van de diefstallen gepleegd door eigen personeel.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer zoekt duidelijkheid

8 november 2013 - Ondernemers zijn op zoek naar houvast en duidelijkheid. Zou ik niet beter een baan in loondienst nemen naast mijn eenmanszaak, hoe zit het nu met de belasting voor mijn auto en van welke fiscale voordelen kan ik nog gebruikmaken in 2014?

Lees verder  |  Reageer

'Werkgever moet grotere rol spelen bij aanpak financiële problemen werknemer'

8 november 2013 - Uit een onderzoek van AFAS Software en HR-kiosk.nl blijkt dat medewerkers met schulden steeds vaker voor problemen zorgen bij werkgevers. Medewerkers met financiële problemen ervaren meer stress, verzuimen vaker, maken zich eerder schuldig aan fraude en kunnen zich minder goed concentreren op hun werk.

Lees verder  |  Reageer

Licht herstel binnenlandse transportvolumes in 2014

8 november 2013 - ABN AMRO verwacht dat binnenlands transport in 2014 voor het eerst in zes jaar een volumegroei zal rapporteren. De verwachte groei, van 0,6 procent, wordt in belangrijke mate bepaald door de groei in het industriële segment. Daarnaast is de prognose dat er minder slechte omstandigheden in de bouwsector zijn.

Lees verder  |  Reageer
Baas boven baas: Mercedes S 65 AMG

Baas boven baas: Mercedes S 65 AMG

7 november 2013 - Met name de Rotterdammers onder ons, bekijk de foto's maar eens goed. Mogelijk herkent u de omgeving, want jullie stad vormde zowaar het fotoshoot-decor van de nieuwe Mercedes-Benz S 65 AMG. Niet minder dan Los Angeles en Tokyo zijn beide een goede tweede, want daar vindt tegelijkertijd de officiële onthulling plaats over twee weken.

Lees verder  |  Reageer
Veel sportieve extra's op Ford Kuga Titanium Plus

Veel sportieve extra's op Ford Kuga Titanium Plus

7 november 2013 - Ford zet de Kuga in de schijnwerpers door de Titanium Plus-uitvoering te introduceren. Die nieuwe programmatopper biedt precies wat je van de al rijk uitgeruste Titanium-modellen gewend bent, met net dat beetje meer.

Lees verder  |  Reageer

Hoger ondernemerschapsonderwijs moet toegankelijker worden voor zzp’ers

7 november 2013 - FNV Zelfstandigen kondigt de eerste resultaten aan van de ZZP denktank. Uit de denktank blijkt dat het stimuleren van scholing en samenwerking leidt tot een betere marktpositie, zowel voor de zzp’ers zelf als voor de algehele economie.

Lees verder  |  1 reactie

Klussen concurreren met vakantie en nieuwe auto

7 november 2013 - Bijna 70 procent van de Nederlandse huishoudens heeft klusplannen voor de komende twee jaar. Niet alle klusplannen zijn echter even hard. Bij een financiële tegenvaller zijn het vervangen van de badkamer, het toilet of de keukenklussen die worden uitgesteld.

Lees verder  |  Reageer

Verkiezing leukste winkel en winkelstraat weer van start

7 november 2013 - De verkiezing van de belangrijkste winkel- en winkelstraatprijs van Nederland gaat weer van start. Op NLstreets kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkel en winkelstraat van 2013. De stembussen zijn geopend tot eind januari 2014. Op 31 januari worden de winnaars bekendgemaakt.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
456  457  458  459  ...  541