Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Eerbetoon aan Niki Lauda: Ferrari 458 Tailor Made

Eerbetoon aan Niki Lauda: Ferrari 458 Tailor Made

17 november 2013 - Je bent een verstokte fan of je bent het niet. Een Niki Lauda-aanhanger is het onvoorwaardelijk en liet zijn gekochte 458 Italia door de maatwerkafdeling van Ferrari uitwerken tot een hommage aan zijn grote raceheld.

Lees verder  |  Reageer
Eerste tekenen Nissan GT-R Nismo

Eerste tekenen Nissan GT-R Nismo

17 november 2013 - De '2-seconden-supercar’ geeft dan eindelijk een teken van leven. We hebben het natuurlijk over de veelbelovende Nismo-versie van de Nissan GT-R. Dit is ém!

Lees verder  |  Reageer
Porsche 918 sprint sneller dan gedacht

Porsche 918 sprint sneller dan gedacht

17 november 2013 - Porsche heeft een manier gevonden om de 918 Spyder nog maar keer in het nieuws te krijgen. Door het opkrikken van het acceleratievermogen is de hybride-supersportwagen nog ietsje sneller dan eerder werd gecommuniceerd.

Lees verder  |  Reageer
Officieel: dit is de nieuwe MINI!

Officieel: dit is de nieuwe MINI!

17 november 2013 - Al verscheidene malen brachten we verslag uit over de nieuwe MINI maar nog niet eerder waren de berichten officieel. Bij deze, de Britten presenteren nu alle details van hun nieuwste spruit.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse dienstensector groeit het sterkst in bedrijven en banen

15 november 2013 - In de afgelopen 25 jaar is de dienstensector van alle sectoren in Nederland het sterkst gegroeid in termen van bedrijven en banen. De verwachting is dat deze ontwikkeling zich verder zal doorzetten: steeds meer banen in de dienstverlening en steeds minder in de industrie en de agrarische sector.

Lees verder  |  Reageer

Winkelcriminaliteit nog steeds groot probleem

15 november 2013 - Derving, of het verlies door winkeldiefstal, leveranciersfraude, diefstal door personeel en administratieve fouten, is volgens de Nederlandse retailsector opnieuw gestegen in 2012. Retailers zagen 1,4 procent van hun omzet in rook opgaan door derving.

Lees verder  |  Reageer

Innovatiekansen voor mkb door investering in ICT-infrastructuur

15 november 2013 - Aanjagers van het project ‘Ambitieuze MKB-er innoveert met ICT’ Willem Vermeend en Erna Froon hebben met SURFsara en SURFnet een overeenkomst ondertekend, waarin afspraken staan om de Nederlandse ICT-infrastructuur voor het hoger onderwijs en onderzoek te ontsluiten voor het mkb.

Lees verder  |  Reageer
350 keer Mercedes SLS Final Edition

350 keer Mercedes SLS Final Edition

14 november 2013 - De laatste ronde van de Mercedes-Benz SLS AMG is ingegaan. Binnenkort stopt de productie van zowel de Coupé als Roadster en de GT, alsook de zeer exclusieve Black Series en de Electric Drive. Wie er nog snel eentje wil bemachtigen is aangewezen op de Final Edition, een speciale uitzwaai-editie die maximaal 350 keer over de toonbank gaat.

Lees verder  |  Reageer
Een Aston Martin Vanquish Volante, voor mij?!

Een Aston Martin Vanquish Volante, voor mij?!

14 november 2013 - Sint Nicolaas, in Amerika hebben ze het altijd al een merkwaardige man gevonden. Hoe anders is dat met de Kerstman en z’n jaarlijkse festijn. Veel uitbundiger dan aan de overkant van de grote plas wordt dat niet gevierd; het ene cadeau nog groter dan het ander. Maar het grote wachten is elk jaar toch wel op hét geschenk uit het Neiman Marcus Christmas Book.

Lees verder  |  Reageer

Tweede Kamer stemt voor sterker ondernemersklimaat startups

14 november 2013 - Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer heeft zich achter de VVD-plannen voor beter startupklimaat geschaard. Daarmee is een aantrekkelijk ondernemersklimaat voor startups een stuk dichterbij gekomen.

Lees verder  |  Reageer

Groot middenbedrijf is beter op innovatie toegerust

14 november 2013 - Het aandeel innovatieve MKB-bedrijven is in 2013 sterk afgenomen in vergelijking met het jaar ervoor. Voor volgend jaar zijn ondernemers van plan extra in innovatie te investeren. De daling dit jaar heeft vooral plaatsgevonden binnen het kleinbedrijf.

Lees verder  |  1 reactie

‘Verdwijnt er geld door IBAN?’

13 november 2013 - Op 1 februari 2014 gaan consumenten én organisaties over op een nieuw rekeningnummer: IBAN. Het gebruik van IBAN brengt veranderingen en vernieuwingen met zich mee. Voor bedrijven veel meer dan voor consumenten. Deze veranderingen hebben impact op de bestaande administratie, software en systemen.

Lees verder  |  Reageer

Bruine boterham nog altijd populair

13 november 2013 - Geen maaltijdsalade, snack of warme maaltijd, maar een belegde bruine boterham met een glas (karne)melk is de favoriete lunch van de Nederlander. Dit blijkt uit onderzoek naar Nederlandse lunchgewoontes, uitgevoerd door Rosti Mepal en MyMepal onder ruim 1.400 Nederlanders.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven en overheden missen grip op inhuur professionals

13 november 2013 - Bedrijven en overheden worden steeds afhankelijker van externe professionals met specifieke, schaarse expertise. Extern ingehuurd personeel vormt een grote kostenpost, maar organisaties hebben moeite grip te krijgen op het inhuurproces.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
455  456  457  458  ...  541