Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Aftellen naar de Corvette Stingray Z06

Aftellen naar de Corvette Stingray Z06

4 december 2013 - De nieuwe Ford Mustang is los en wie anders heeft daar meer naartoe geleefd dan Chevrolet. Met ingehouden adem welteverstaan, want de Mustang is natuurlijk sinds mensenheugenis dé aartsrivaal van de Corvette. Als tegenaanval is Chevy maar meteen gaan teaseren met de aanstormende Corvette Stingray Z06.

Lees verder  |  Reageer
Chevrolet stopt ermee in Europa

Chevrolet stopt ermee in Europa

4 december 2013 - Het kan snel gaan. Zaten we zojuist nog enthousiast te tikken over de aanstormende Corvette Stingray Z06, moeten we nu mededelen dat General Motors heeft besloten in Europa te stoppen met het merk Chevrolet. Eind 2015 trekken de Amerikanen zich terug.

Lees verder  |  Reageer
Verrassing: ook al nieuwe Ford Mustang Convertible

Verrassing: ook al nieuwe Ford Mustang Convertible

4 december 2013 - Niet één, maar twee nieuwe veulens heeft Ford in de wei lopen. Vrijwel tegelijk met de nieuwe Mustang Coupé wordt de Convertible-carrosserievariant daarvan gepresenteerd. Is dat even een leuke verrassing, zo op Sinterklaasdag.

Lees verder  |  Reageer

Vrouwen wijzen ondernemerschap af

4 december 2013 - Ruim twee derde van de Nederlandse vrouwen geeft nadrukkelijk aan geen eigen bedrijf te willen beginnen. Hoewel bijna de helft van de mannen zichzelf in de toekomst ziet ondernemen, haakt de meerderheid van de vrouwen af.

Lees verder  |  Reageer

Twee tips om pensioen in eigen beheer op te bouwen

4 december 2013 - Sinds 1999 is het maximaal op te bouwen pensioen van een directeur-grootaandeelhouder (DGA) meer dan gehalveerd. Dit blijkt uit berekening van Accon avm.

Lees verder  |  Reageer

Innovatief vermogen bepaalt groeikansen MKB

4 december 2013 - Hoewel middelgrote bedrijven in ons land verrassend positief zijn over hun groeikansen, is zeker niet iedere ondernemer even optimistisch. De reden voor trage groei of zelfs afname van de omzet wordt vaak gezocht in de economische crisis.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor de beveiliging van bedrijfspanden tijdens de feestdagen

4 december 2013 - December is een extra kritische periode als het om bedrijfsveiligheid gaat. De bezetting van bedrijven is tijdens de feestdagen lager en sommige bedrijven hanteren zelfs een collectieve sluiting van twee weken. Bovendien is het vroeger donker, wat de situatie rondom bedrijfspanden minder overzichtelijk maakt.

Lees verder  |  Reageer

Vijf struikelblokken bij het zakendoen met Duitse partners

3 december 2013 - Zo lang er geen conflict is, kunnen Nederlanders en Duitsers goed met elkaar samenwerken. Maar wanneer er onbegrip of onenigheid ontstaat, is er van deze goede coöperatie geen sprake meer. Een Nederlander reageert namelijk heel anders op problemen dan zijn Duitse zakenpartner.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er vaak direct of via netwerk in contact met opdrachtgevers

3 december 2013 - Steeds minder opdrachten via bemiddelaars worden gescoord: 62,4 procent van de zzp’ers zorgt dat hij zelf direct contact heeft met de opdrachtgever of dat hij via mond-tot-mondreclame – binnen zijn netwerk – naar voren wordt geschoven als ideale kandidaat.

Lees verder  |  1 reactie

Ontwikkeling detailhandel is regionale verantwoordelijkheid

3 december 2013 - Voor een gezonde ontwikkeling van de detailhandel is regionale samenwerking nodig. Dit is het belangrijkste uitgangspunt van het provinciale detailhandelsbeleid dat Gedeputeerde Staten hebben vastgesteld.

Lees verder  |  Reageer

Familiebedrijven positiever gestemd

2 december 2013 - Na het dieptepunt in maart 2013 laat een aantal economische parameters een verbetering zien. Ondernemers in familiebedrijven zijn met name positiever over de vooruitzichten voor de Nederlandse economie en voor hun sector in het algemeen.

Lees verder  |  Reageer

Bergambacht weer mkb-vriendelijkst, Zwolle beste ondernemersstad

2 december 2013 - Bergambacht en Zwolle hebben volgens ondernemers het beste mkb-beleid van alle gemeenten/de 36 grootste steden van Nederland. Deze twee zijn daarom de winnaars van de verkiezing mkb-vriendelijkste gemeente, een onderzoek van MKB-Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven zijn verkopers spuugzat!

2 december 2013 - Steeds meer bedrijven nemen maatregelen om de storm van verkopers te weren. Met feestdagen en het nieuwe jaar in aantocht worden bedrijven compleet platgebeld met uiteenlopende aanbiedingen. Met name het MKB wil geen tijd verspillen aan verkopers.

Lees verder  |  6 reacties

Werkgevers schoonmaak schorten CAO overleg op

2 december 2013 - De werkgevers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche hebben de CAO onderhandelingen met vakbonden FNV en CNV opgeschort.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
451  452  453  454  ...  541