Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Communicatie belangrijker dan tarief en opleiding voor zzp’er

11 december 2013 - De zzp’er vindt communicatie met 8,4 uit tien het belangrijkste criterium voor goed opdrachtgeverschap en een goede relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Lees verder  |  Reageer

Drie tips als uw bedrijf in zwaar weer dreigt te belanden

10 december 2013 - Een ondernemer voelt vaak feilloos aan wanneer de bedrijfsactiviteiten en daaraan verbonden financiële resultaten de verkeerde kant uit (dreigen te) gaan. Dit gevoel is echter niet voldoende om klaar te zijn voor naderend ‘zwaar weer’.

Lees verder  |  Reageer

MKB bewust van risico’s zakelijk gebruik online software

10 december 2013 - Het merendeel van de MKB’ers zegt volledig op de hoogte te zijn van de beveiligingsrisico’s van gratis software voor zakelijk gebruik. 73 procent van de MKB-ondernemers is zich ervan bewust dat hierdoor bijvoorbeeld informatie gedeeld wordt met derden ten behoeve van advertentiedoeleinden.

Lees verder  |  1 reactie

Bedrijfscultuur wordt succesfactor

9 december 2013 - Het Nederlandse MKB is voor het merendeel positief over 2014, maar een op de vijf ondernemingen ervaart de bedrijfscultuur als een drempel om kansen te verzilveren. Bedrijfscultuur wordt daarmee een succesfactor, aldus Marcel Groenenboom, van SAP Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Senior zet 3. 500 euro opzij voor woningonderhoud en -verbetering

9 december 2013 - Senioren spelen de komende jaren een belangrijke rol op de woningrenovatiemarkt. Uit onderzoek voor het WoonKennis Jaarrapport Nederland 2013/2014 blijkt dat de helft van de 70-plussers de komende twee jaar één of meerdere klussen in de woning heeft gepland.

Lees verder  |  Reageer

Doe mee aan de Flynth Ondernemersenquête 2013

6 december 2013 - Flynth weet wat ondernemers beweegt en houdt graag een vinger aan de pols. Daarom houdt ze elk jaar de traditionele eindejaarsenquête. Hoe kijkt u terug op 2013 en wat verwacht u van 2014?

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandige tolken en vertalers ondergewaardeerd

6 december 2013 - Het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers heeft besloten de regering, politieke partijen, vakbonden en organisaties van zzp'ers op te roepen om te bewerkstelligen dat vrijstelling van de bepalingen in de Mededingingswet wordt verleend aan zelfstandige beëdigde tolken en vertalers.

Lees verder  |  Reageer

Bent u klaar voor de online kerstdrukte in uw webshop?

6 december 2013 - Uit onderzoek van Rackspace onder 4.000 consumenten in de Verenigde Staten en Groot Brittannië blijkt dat meer dan de helft van hen (51 procent) van plan is het grootste deel van hun kerstinkopen online te doen.

Lees verder  |  Reageer

Zij-instroom is de oplossing voor tekort aan technici

6 december 2013 - De inzet van zij-instromers is de oplossing om het tekort aan technici terug te dringen. Dat blijkt uit online onderzoek van ROVC. Bijna 70 procent van de respondenten is het eens met deze stelling. De schaarste aan technici wordt een steeds urgenter probleem.

Lees verder  |  Reageer
Audi A3 Sportback g-tron inderdaad vanaf € 28. 900,-

Audi A3 Sportback g-tron inderdaad vanaf € 28. 900,-

5 december 2013 - Audi heeft bij de A3 g-tron, die kan rijden op benzine en schoon ‘leidinggas’, vast kunnen houden aan de eerder afgegeven richtprijs. Bestellen kan vanaf heden na toegezegd te hebben minstens € 28.900,- te overhandigen vooraf aan de levering.

Lees verder  |  Reageer
Orderboeken Bentley Continental V8 S geopend

Orderboeken Bentley Continental V8 S geopend

5 december 2013 - Bentley heeft er weer een pijlsnel model bij en daarvan zijn de orderboeken reeds geopend. De nieuwe Continental V8 S is er vanaf € 219.795,-.

Lees verder  |  Reageer

Meer overnames in bouwsector

5 december 2013 - Er is een stijging te zien in het aantal overnames in de Europese bouwsector ten opzichte van het vorige jaar. Daarnaast is er qua overnames een stabilisatie te zien op het vlak van internationale expansie.

Lees verder  |  Reageer

'Bedrijven leren te weinig van ongevallen'

5 december 2013 - Veel slachtoffers van arbeidsongevallen en beroepsziekten krijgen geen compensatie voor de financiële schade die ze hebben opgelopen. Ze worden bovendien vaak onheus bejegend en raken dikwijls in een sociaal isolement. De huidige compensatiepraktijk werkt niet.

Lees verder  |  Reageer

Geen ontslagcompensatie in cao’s

5 december 2013 - AWVN waarschuwt werkgevers voor compensatie-eisen van de vakbonden in verband met de komende nieuwe ontslagwetgeving. Werkgevers die onderhandelen over een cao of een sociaal plan moeten zich realiseren dat de oude normen voor ontslagvergoedingen, zoals de kantonrechtersformule, straks niet meer gelden.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
450  451  452  453  ...  541