Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

'Nieuwe bijstandsregeling ZZP’ers bedreigt innovatiekracht Nederland'

23 december 2013 - 'Dat ZZP’ers niet meer hun spaargeld hoeven op te souperen zodra ze onverhoopt in de bijstand raken, is zéér slecht voor de innovatieve en creatieve kracht van het ondernemerschap van ZZP’ers. En uiteindelijk is dit funest voor Nederland.'

Lees verder  |  10 reacties

Helft leerlingen overweegt ondernemerschap

23 december 2013 - Bijna 26.000 leerlingen en studenten volgden het afgelopen schooljaar een ondernemerschapsprogramma van Jong Ondernemen. Dat is een toename van vijf procent ten opzichte van vorig jaar.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes vs. Jaguar

Mercedes vs. Jaguar

22 december 2013 - Wat begon met een geniale commercial van Mercedes-Benz - waarin het met een kip duidelijk wil maken hoe grandioos hun Magic Body Control-systeem wel niet werkt - is inmiddels uitgelopen op een kat-en-muis-gevecht met Jaguar, nadat dit Engelse merk op evenzo briljante wijze de oorspronkelijke reclamespot onderuit wist te halen. Maar Mercedes laat het daar niet bij zitten en komt met een counteraanval op hun Facebook-pagina.

Lees verder  |  Reageer

Voorkom productiviteitsverlies tijdens de feestdagen

20 december 2013 - Ondernemers willen liever geen politieagentje spelen als het gaat om het internetgebruik van hun medewerkers. Bovendien zijn er genoeg andere zaken waar zij zich liever mee bezig houden.

Lees verder  |  1 reactie

MKB-bedrijven met buitenlandse werknemers zijn innovatiever

20 december 2013 - De innovativiteit onder MKB-bedrijven met buitenlandse werknemers is hoger dan onder MKB-bedrijven die geen buitenlandse werknemers in dienst hebben. Daarbij speelt een belangrijke rol dat MKB-bedrijven met buitenlandse werknemers doorgaans groter zijn en actief in de industrie.

Lees verder  |  Reageer

Retailmarkt verandert snel door dynamic pricing

20 december 2013 - De online verkopen in Nederland maakten in de afgelopen vijftien jaar een explosieve groei door: van 41 miljoen euro in 1998 naar 9,8 miljard euro in 2012. In dit jaar wordt voor het eerst de grens van tien miljard euro doorbroken.

Lees verder  |  Reageer
Agressieve vechtstier: de nieuwe Lamborghini Huracą”n LP 610-4

19 december 2013 - De Gallardo is dood, leve de Huracą”n! Vernoemd naar de gelijknamige en legendarische Spaanse vechtstier die in de latere negentiende eeuw bekend stond om zijn moed en aanvallende mentaliteit. Vooral dat laatste kenmerkt volgens zijn stichters de jongste telg. Lamborghini beweert namelijk de absolute maatstaf in het supercar-segment te hebben neergezet.

Lees verder  |  Reageer

Werkgever onbewust van belang digitale vaardigheden

19 december 2013 - Een groot deel van de Nederlandse werknemers heeft problemen op het werk door gebrekkige digitale vaardigheden. Leidinggevenden zijn zich hier onvoldoende bewust van met productiviteitsverlies tot gevolg.

Lees verder  |  Reageer

Vier elementen die b-to-b commerce gaan veranderen in 2014

19 december 2013 - Terwijl de economie lijkt aan te trekken, kampen organisaties nog steeds met de druk hun cashflow te verbeteren en het vinden van innovatieve betaalstrategieën voor het komende jaar.

Lees verder  |  Reageer
'BMW i8 Spyder eind 2015 te koop'

'BMW i8 Spyder eind 2015 te koop'

18 december 2013 - Als er al iemand twijfelde over de komst van de i8 Spyder, dan moet dat met de voortvarende start van de gesloten variant wel te niet zijn gedaan. Er staan immers reeds lange rijen voor BMW's hybride-sportwagen en het was daarom enkel een kwestie van tijd voordat er definitief groen licht werd gegeven voor een open variant.

Lees verder  |  Reageer

Eerste businessclub voor singles in Nederland

18 december 2013 - Nederland krijgt voor het eerst een businessclub die exclusief bedoeld is voor ondernemers die single zijn. Business with Singles (BwS) brengt ondernemers zowel op zakelijk als op privé-vlak met elkaar in contact en wil begin volgend jaar met 150 leden starten.

Lees verder  |  Reageer

2013: recordaantal faillissementen

18 december 2013 - Nederland stevent dit jaar af op een recordaantal faillissementen van 12.816. Dat is ruim zes procent meer dan in 2012. In de tweede helft van het jaar was er sprake van een gestage daling. Dat heeft Faillissementsdossier.nl bekend gemaakt.

Lees verder  |  Reageer

Meer oudere ondernemers

18 december 2013 - Onderzoek van Panteia laat zien dat in de periode 2007-2012 het aandeel ‘grijze ondernemers’ is gegroeid. Onder grijze ondernemer wordt verstaan nieuwe en gevestigde ondernemers in de leeftijdscategorie van 55-64 jaar.

Lees verder  |  Reageer

'Beat the world' met innovatie

17 december 2013 - Als u de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van uw zeilen. De Amerikaanse auteur H. Jackson Brown slaat hiermee de spijker op z’n kop. Aan de crisis kunnen we niets veranderen, maar het Nederlandse MKB heeft wel manieren gevonden om toch succesvol te zijn en blijven.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
448  449  450  451  ...  541