Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
10 juli 2012

Steeds grotere verschillen in betalingstermijnen binnen Europa

De nu al aanzienlijke verschillen in betalingstermijnen tussen landen en sectoren in Europa, worden in 2012 nog groter. Dit is een groot risico voor het herstel van Europa en eist een grotere inspanning om de Europese richtlijnen voor 2013 te halen.

Lees verder »  Reageer »
10 juli 2012

Werknemers willen gezonder en lekkerder lunchen

De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent wil lekkerder lunchen en 55 procent duurzamer en milieubewuster.

Lees verder »  Reageer »
10 juli 2012

Nieuw beautymerk bij Europese top van studentenbedrijven

Het was een zware maar eerlijke strijd. De Europese HBO-finale voor studentenbedrijven zit erop. De twee vrouwelijke studentondernemers van KICK streden vorige week in Macedonië tijdens ‘European Enterprise Challenge’ om de titel Beste HBO-bedrijf van Europa.

Lees verder »  Reageer »
10 juli 2012

Nieuwe Lexus LS 600h ook als F Sport Line

Het vlaggenschip van Lexus wordt over drie weken helemaal in het nieuw gestoken. Bovendien zal de vernieuwde LS optioneel voorzien worden van een F Sport Line-pakket.

Lees verder »  Reageer »
9 juli 2012

Minder ondernemers in de bijstand

Minder ondernemers doen een beroep op bijstandsverlening. Dat blijkt uit de IMK-Index, zo schrijft Blik op Nieuws. In het eerste kwartaal van dit jaar constateerde IMK nog een stabilisering bij deze groep.

Lees verder »  Reageer »
9 juli 2012

Nieuwe financieringsinitiatieven hebben potentie voor MKB

Voor banken is het vaak niet aantrekkelijk klein zakelijke kredieten tussen 50.000 en 500.000 euro te financieren. Een aantal nieuwe financieringsinitiatieven brengen echter potentiële oplossingen voor MKB bedrijven met een relatief lage financieringsbehoefte.

Lees verder »  Reageer »
9 juli 2012

Ondernemers blijven investeren in duurzaamheid ondanks explosie faillissementen

Vorige week meldde Libertijn zich als 2000ste partner van MVO Nederland. Ondanks de crisis blijft het aantal bedrijven dat zich aanmeldt stevig doorgroeien. "Het is hoopgevend dat in een tijd van uitgavenstops bedrijven MVO niet langer als kostenpost zien, maar willen investeren in een duurzame economie."

Lees verder »  Reageer »
9 juli 2012

Nu officieel: Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake

Na een ietwat twijfelachtige start heeft Mercedes-Benz de CLS 63 AMG Shooting Brake nu officieel voorgesteld. Zoals verwacht levert de 5.5 liter V8-BiTurbo de stuwkracht, maar afhankelijk van de aanschafsnelheid bedraagt het vermogen daarvan 525 of 557 pk. Snelle beslissers krijgen namelijk de Edition 1.

Lees verder »  Reageer »
6 juli 2012

Belgedrag ondernemers verandert sterk

Het belgedrag van ondernemers verandert. Ze maken steeds meer gebruik van mobiele apps en andere communicatievormen zoals VoIP, echter zonder dat de vaste telefoon zijn waarde verliest.

Lees verder »  Reageer »
6 juli 2012

Zes tips voor veilig en zuinig vakantieverkeer

Vanaf 1 november 2012 moeten alle banden in Europa een label dragen. Daarmee wil de EU consumenten bewuster maken van veiligheid, maar ook van brandstofverbruik en geluidsemissies van banden. Met de grote vakantie-uittocht voor de deur geeft LANXESS zes tips voor een veilige en zuinige reis.

Lees verder »  Reageer »
5 juli 2012

Pas op voor spooknota’s MKB Registratie

Ondernemers moeten alert zijn voor zogenaamde facturen van MKB registratie Services. MKB-Nederland krijgt per dag tientallen klachten van ondernemers over de aanbiedingen van de organisatie die verpakt als nota op de deurmat vallen.

Lees verder »  Reageer »
5 juli 2012

Jaarrekening Hulp App helpt jaarrekening beter begrijpen

Snapt u uw jaarrekening? Niet of niet helemaal? Download dan de gratis ‘Jaarrekening Hulp App’. Hiermee kunnen jonge, startende ondernemers en ondernemers met wat minder financiële achtergrond, op een aansprekende manier hun jaarrekening beter leren begrijpen.

Lees verder »  Reageer »
5 juli 2012

De Ondernemende Commissaris: goed bestuur in het MKB

Een Raad van Advies. Veel MKB-ondernemers klinkt het te formeel in de oren, maar door de toenemende complexiteit van het ondernemersveld is er juist een groeiende behoefte aan goed bestuur.

Lees verder »  Reageer »
5 juli 2012

Jonge ondernemers lunchen op niveau

Ondernemen op jonge leeftijd draagt in grote mate bij aan de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden. Die vervolgens tijdens het latere leven van groot belang zijn. Een goed netwerk is daarbij niet onbelangrijk.

Lees verder »  Reageer »
448   ... 449
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken