Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ondernemer heeft behoefte aan betaalbare AOV

22 januari 2014 - Ruim twee derde (69 procent) van de ondernemers uit het Midden- en Klein Bedrijf is niet in het bezit van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Dat blijkt uit een recent onderzoek van Yellow Walnut onder 385 MKB-ondernemers.

Lees verder  |  Reageer

Recordaantal openstaande rekeningen in 2013

21 januari 2014 - In 2013 moesten MKB’ers vaker dan ooit op de betaling van hun rekening wachten. Zij spanden ook steeds vaker een incassoprocedure aan: een stijging van 85 procent ten opzichte van 2010. Het gemiddelde bedrag dat bij incassozaken open stond was 6.000 euro.

Lees verder  |  1 reactie

‘Webwinkels zetten big data niet goed in’

21 januari 2014 - Online retailers zijn nog te weinig bedreven in het gebruik van big data om hun bedrijfsresultaten te verbeteren. Gegevens van klanten worden wel verzameld, maar vaak niet gestructureerd of gevalideerd om de waarde van een webshop of merk te verhogen.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwkomers in top vijf klanttevredenheid ruwbouwfabrikanten

21 januari 2014 - Toeleveranciers van bouwmateriaal hebben voor de continuïteit van hun organisatie tevreden klanten nodig. Maar hoe beoordelen hun belangrijkste afnemers de dienstverlening van fabrikant en handelaar?

Lees verder  |  Reageer

MKB heeft gebruiksvriendelijke ICT-bescherming nodig

20 januari 2014 - Internetbedreigingen maken geen onderscheid tussen groot of klein. Maar waar grote ondernemingen over een speciaal team van experts in ICT-beveiliging beschikken, moeten organisaties in het MKB het met een beperkt budget zien te stellen.

Lees verder  |  Reageer

Slechte service, slecht nettoresultaat

20 januari 2014 - Slechte klantenservice heeft een nadelig effect op het nettoresultaat van bedrijven wereldwijd. Dat schrijft de Intelligence Unit van The Economist (EIU) uit onderzoek in opdracht van BDO Accountants en Adviseurs.

Lees verder  |  Reageer

Exportgedreven sectoren belangrijkste bron van economische groei

20 januari 2014 - De economie groeit weer, maar volgens ABN AMRO dragen nog niet alle sectoren hieraan in dezelfde mate bij. De particuliere consumptie en overheidsbestedingen dragen in 2014 nog negatief bij aan de economie.

Lees verder  |  Reageer
Kampioenseditie: MINI Countryman Champ Edition

Kampioenseditie: MINI Countryman Champ Edition

19 januari 2014 - Met een volledig bezet podium had MINI de Dakar 2014 niet glorieuzer op zijn naam kunnen schrijven. 'Dat verdient onmiddellijk een speciale editie', dacht de Nederlandse importeur van het merk. Maak kennis met de Champ Edition, uiteraard gestoeld op de Countryman.

Lees verder  |  Reageer

Opdrachtgever van het jaar-verkiezing gelanceerd

17 januari 2014 - Een groep van vijftien ondernemers lanceert een landelijke zoektocht naar de beste opdrachtgever van zzp’ers, freelancers en interim professionals in Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Vertrouwen MKB-ondernemers daalt structureel

17 januari 2014 - Het vertrouwen van MKB-ondernemers, in zowel het eigen bedrijf als in de eigen sector, is in de afgelopen zeven jaar structureel gedaald. Daarnaast is ook het geloof in een positieve ontwikkeling van de Nederlandse economie structureel gedaald, maar minder sterk dan dat in de eigen sector.

Lees verder  |  Reageer

Recordaantal pinbetalingen in 2013

17 januari 2014 - Nederlandse consumenten pinden in 2013 vaker dan ooit. Het aantal pinbetalingen bereikte in 2013 met 2,660 miljard transacties opnieuw een record. Ten opzichte van 2012 was dit een groei van 7,5 procent. Horecabedrijven zijn bezig met een ware inhaalslag.

Lees verder  |  Reageer

Maritieme innovaties vragen om actieve overheid

17 januari 2014 - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders riep voorzitter Tineke Netelenbos op om van 2014 een jaar te maken, waarin de opgaande lijn voor de reders, na zes jaar crisis, wordt gerealiseerd.

Lees verder  |  Reageer

Menselijke factor sleutel tot succes logistieke samenwerking

16 januari 2014 - Ondernemers in de logistieke sector die het belang van menselijke kwaliteiten op de juiste waarde schatten, zijn beter in staat de samenwerking met partners naar een hoger niveau te tillen. De menselijke factor is hét fundament voor een succesvolle samenwerking.

Lees verder  |  1 reactie

Meer ondernemers vragen bijstand aan

16 januari 2014 - Volgens het IMK is de opleving voor het MKB in 2013 jaar uitgebleven. Vanaf 2011 vertoont de trend van het aantal bijstandsaanvragen door kleine ondernemers een stijgende lijn. Ook in het vierde kwartaal van 2013 zette die trend door.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
443  444  445  446  ...  541