Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Verhagen: Gemeenten jagen bouwkosten op

5 februari 2014 - "Op het gemeentehuis moet u nog steeds duizenden euro's betalen voor volstrekt ondoorzichtige bouwleges. Vaak is er ook een flink verschil in de hoogte daarvan, tussen gemeenten. En dat voor papieren exercities, die weinig echte waarde hebben. Bijzonder ergerlijk voor burgers en bedrijven en slecht voor de bouw."

Lees verder  |  Reageer

Uitstel SEPA-standaard met zes maanden te lang voor klein mkb

4 februari 2014 - Exact waarschuwt kleine mkb-bedrijven in Nederland om het inrichten van hun organisaties op de nieuwe betalingsstandaard SEPA snel weer op te pakken.

Lees verder  |  Reageer

Kappers gaan voor een gezonde en veilige werkplek

4 februari 2014 - De ANKO, FNV Mooi en CNV Vakmensen hebben de afspraken over de aanpak van gezond werken in de kappersbranche vastgelegd in de vernieuwde Arbocatalogus Kappersbranche. Dankzij de nieuwe afspraken kunnen alle kappers in Nederland hun beroep op een gezonde en veilige manier uitoefenen.

Lees verder  |  Reageer

Accijnsverhoging kost staat geld

4 februari 2014 - De per 1 januari 2013 en 1 januari 2014 doorgevoerde accijnsverhoging op gedestilleerde dranken zorgt voor een gederfde opbrengst voor de overheid als gevolg van aankopen over de grens met Duitsland van 67 miljoen euro op jaarbasis.

Lees verder  |  Reageer
Audi A4 en A5 ultra pakken 20% bijtelling

Audi A4 en A5 ultra pakken 20% bijtelling

3 februari 2014 - Met de introductie van ultra-modellen op basis van de A4 en A5 weet Audi de beide modellen in aanmerking te laten komen voor 20% bijtelling. De vernieuwde 2.0 liter TDI-motor is op tal van fronten aangepast om nog schoner en zuiniger zijn werk te doen.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er zit niet te wachten op verplichte verzekering

3 februari 2014 - De meeste Nederlandse zzp’ers zitten niet te wachten op een verplichte verzekering voor arbeidsongeschiktheid en pensioen. Dit blijkt uit een poll van MijnBedrijf onder 2.657 eenmanszaken.

Lees verder  |  1 reactie

Prijzen voor veel grondstoffen blijven in 2014 onder druk staan

3 februari 2014 - Het productieoverschot, grote voorraden en een relatief zwakke mondiale vraag hebben veel grondstofprijzen in 2013 doen dalen. Ondanks een licht aantrekkende wereldeconomie, zal dit beeld in 2014 niet veel veranderen.

Lees verder  |  Reageer

Maxime Verhagen: ‘Nu bouwblokkades opruimen bij gemeenten’

3 februari 2014 - "Voor de middellange termijn hopen we natuurlijk van harte dat de prognoses uitkomen. Dan komt eindelijk het herstel waar wij als bouw- en infra sector zo naar snakken," aldus Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland

Lees verder  |  Reageer
BMW 4-serie Gran Coupé: details en fotogallerie

2 februari 2014 - Dit is hem: de BMW 4-serie Gran Coupe, BMW’s aanval op de Audi A5 Sportback. Met vier portieren, een grote achterklep en meer ruimte voor de achterpassagiers vormt de BMW 4-serie Gran Coupé de meest praktische telg binnen de op sportiviteit gerichte 4-serie-familie. En dat zonder aan sportieve looks in te boeten.

Lees verder  |  Reageer

Gemeente Arnhem steunt ondernemers in moeilijke tijden

31 januari 2014 - De gemeente Arnhem is in samenwerking met het IMK gestart met het initiatief 'vroegsignalering', bedoeld om het plaatselijke midden- en kleinbedrijf (MKB) te ondersteunen. Doel van dit initiatief is tijdig in gesprek komen met ondernemers die in zwaar (financieel) weer verkeren.

Lees verder  |  Reageer

Drie retailtrends voor 2014

31 januari 2014 - Eeuwenlang heeft de detailhandel de kunst van het in de markt zetten van producten verfijnd, maar de komst van het internet en ecommerce heeft de detailhandel voorgoed veranderd – en het lijkt er op dat die veranderingen nog wel even doorzetten.

Lees verder  |  Reageer

Leidse consumenten en ondernemers positief over mobiel betalen

31 januari 2014 - Consumenten zijn zeer positief over mobiel betalen aan de kassa. Ze vinden het snel en makkelijk en bij meer dan de helft heeft het de verwachtingen overtroffen. Ondernemers vinden de betaalwijze daarnaast ook innovatief.

Lees verder  |  Reageer

Koning Willem-Alexander lanceert duurzaam bedrijvenplatform Ambitie 2020

31 januari 2014 - Een grote groep ambitieuze bedrijven waaronder ABN AMRO, Alliander, NS, ManpowerGroup, Delta Lloyd, ASN Bank en CFP Green Buildings maakten met MVO Nederland afspraken om in 2020 vergaande duurzame doelstellingen te behalen.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven doen vaker beroep op kredietverzekering

30 januari 2014 - Atradius laat weten over het verzekeringsjaar 2013 een toename van 22 procent in het aantal uitbetaalde claims te hebben gezien. Bijna de helft hiervan (49 procent) is toe te schrijven aan de bouwsector. Het aantal ingediende claims nam in 2013 toe met negentien procent.

Lees verder  |  1 reactie
Vorige  |  
441  442  443  444  ...  541