Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
24 juli 2012

Omzet webwinkels lager door economische crisis

De omzetstijging in het MKB-segment van webwinkels valt over de eerste helft van dit jaar beduidend lager uit dan in dezelfde periode het jaar ervoor. Stegen de online verkopen in de eerste helft van 2011 nog met elf procent, de omzetgroei in het afgelopen half jaar bleef steken op minder dan vier procent.

Lees verder »  Reageer »
24 juli 2012

'Ondernemer heeft het nu wel gehad met crisis'

Een strategische visie is voor 75 procent van de Britse ondernemers de belangrijkste pijler voor een succesvol zakelijk beleid. Op de tweede plaats staat het opbouwen van een sterk team, gevolgd door een gerichte focus.

Lees verder »  Reageer »
23 juli 2012

Toenemende vraag naar Polen voor invulling middenkaderfuncties

Tuinders hebben moeite om hun functies op het gebied van logistiek, techniek en middenkader ingevuld te krijgen, doordat er te weinig aanbod is van gekwalificeerde mensen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Voor deze functies doen zij daarom steeds vaker met succes een beroep op arbeidsmigranten.

Lees verder »  Reageer »
23 juli 2012

'Nederland is toe aan een 'zakenkabinet''

De aankomende tweede kamer verkiezingen zijn niet gemakkelijk voor de kiezer. Vandaag de dag doen er maar liefst 48 (nieuwe) politieke partijen mee.Vaak komen de nieuwe partijen niet genoeg naar voren, terwijl er wel behoefte aan is bij de kiezer.

Lees verder »  1 reactie »
23 juli 2012

App voor gebarentaal verslaat Nederlandse paardendeken

Geen hoofdprijs, maar wel trots en een ervaring rijker. Met de equine chest protector, een paardendeken die schuurplekken, littekens en witte plekken bij het paard voorkomt, scoorden de ondernemers van Express Yourself net niet hoog genoeg tijdens de 23ste editie van de ‘European Company of the Year Competition’ in Roemenie.

Lees verder »  Reageer »
20 juli 2012

Minstens twintig dagen vrij: goed voor u en uw zaak

Minstens twintig vrije dagen per jaar zijn nodig om zelfstandigen beter tegen stress te wapenen. Voldoende vrije dagen zorgen niet alleen voor een positievere instelling maar bevorderen ook de concentratie en productiviteit.

Lees verder »  Reageer »
20 juli 2012

Personeel gevraagd in het MKB

Hoewel in de huidige economische situatie er relatief weinig schaarste is op de arbeidsmarkt, krijgt het bedrijfsleven in Nederland in de periode tot 2020 te maken met fikse tekorten. De tekorten zullen zich vooral voordoen binnen de technische, medische, verzorgende en transportberoepen.

Lees verder »  Reageer »
20 juli 2012

Nederlandse ondernemers laten zich gelden in Brussel

Op 18 oktober aanstaande vindt voor de derde maal het European Parliament of Enterprises (EPE) plaats in Brussel. Meer dan 750 ondernemers uit de hele EU zullen voor één middag de plaats innemen van de Europarlementariërs in de plenaire zaal van het Europees Parlement in Brussel en hun stem laten horen.

Lees verder »  Reageer »
20 juli 2012

Facel Vega hint naar wederopstandingmodel

Facel Vega stierf toen de Generatie X geboren werd. Maar menig Babyboomer zal de auto?s van dit kleine Franse luxemerk nog helder voor de geest kunnen halen. Wonderschoon zijn ze, en velen zien Facel Vega?s dan ook tot de mooiste auto?s ooit gebouwd. Zal het wederopstandigmodel ook zo?n onuitwisbare indruk achterlaten?

Lees verder »  Reageer »
19 juli 2012

Tien tactieken om meer gedaan te krijgen in minder tijd

Als u dit leest in plaats van aan de telefoon te zitten met een klant of die offerte aan het uitwerken bent, bestaat de kans dat u niet gefocust bent. En u bent niet de enige. Wilt u uw tijd weer wat efficiënter gebruiken, doe dan uw voordeel met onderstaande productiviteitstactieken van Forbes.

Lees verder »  Reageer »
19 juli 2012

Vertrouwen Nederlandse ondernemers ver onder EU-gemiddelde

Het vertrouwen van Nederlandse ondernemers in de economie is lager dan ooit. In het tweede kwartaal van 2012 noteerde Nederland opnieuw een fors verlies op de optimisme-/pessimismebalans.

Lees verder »  Reageer »
19 juli 2012

Faillissementen bedrijven treft ruim 28. 000 medewerkers

In de eerste helft van 2012 zijn in totaal 4.112 ondernemingen failliet verklaard. Deze faillissementen hebben consequenties voor zeker 28.473 werkzame personen. Het aantal faillissementen stijgt met 26 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en het ermee gepaard gaande banenverlies met 28 procent.

Lees verder »  Reageer »
18 juli 2012

Video machtig middel om expertise te claimen

Met de komst van nieuwe media gaat het in marketingland minder over zenden en meer over de wisselwerking tussen zender en ontvanger. Informatie die voor een ontvanger echt van waarde is, speelt een sleutelrol bij deze verschuiving. Video’s blijken hiervoor een efficiënt instrument.

Lees verder »  Reageer »
18 juli 2012

Win een makeover van uw saaie kantoormuur

Saaie kantoormuren horen tot het verleden. Tot 24 juli maakt iedereen die niet tevreden is met het uiterlijk van een muur op de werkplek kans dat deze door professioneel airbrush- en graffitibureau SprayArt.nl wordt verfraaid.

Lees verder »  Reageer »
439  440  441   ... 442
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken