Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Minder vrachtauto's gestolen, meer aangiften ladingdiefstal

27 februari 2014 - Transportondernemers deden het afgelopen jaar 287 keer aangifte van (een poging tot) diefstal van hun voertuig. Dat is negentien procent minder dan in 2012, toen er 356 aangiften waren. Er werden 233 vrachtauto's en aanhangwagens gestolen zonder en 47 met lading.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe QV versies voor Alfa Romeo MiTo en Giulietta

Nieuwe QV versies voor Alfa Romeo MiTo en Giulietta

26 februari 2014 - Het groene klavertje vier prijkt al sinds 1923 op de carrosseriën van Alfa's meest histige productiemodellen. Met als jongste QV-telgen de Alfa Romeo Giulietta en MiTo. Beide hatchbacks waren vorig jaar al in het nieuw gestoken en nu vindt Alfa het tijd voor de Quadrifoglio Verde versies. Inspiratie voor beide auto's? De 4C.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer met arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalt onnodig provisie

26 februari 2014 - Ondernemers kunnen nog steeds fors besparen op hun arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) door deze provisievrij te maken. Uit onderzoek van Yellow Walnut blijkt dat minstens 39 procent van de ondernemers nog doorlopend provisie betaalt voor hun AOV, ondanks het provisieverbod dat in januari 2013 is ingegaan.

Lees verder  |  2 reacties

D66 en CDA grote winnaars bij gemeenteraad onder zzp’ers

26 februari 2014 - D66 en CDA zouden de grootste winnaars zijn, als er nu gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden onder de meer dan een miljoen zzp’ers, freelancers en interim professionals in Nederland. D66 is zelfs de grootste partij, met omgerekend naar landelijke resultaten 43 zetels.

Lees verder  |  1 reactie

Lichte inkomensstijging voor zelfstandigen in 2014

26 februari 2014 - Zelfstandigen kunnen in 2014 een lichte verbetering verwachten van het inkomen, zo blijkt uit prognoses van Panteia. In 2013 daalde ten opzichte van 2012 het bruto inkomen van zelfstandigen nog met 0,5 procent.

Lees verder  |  1 reactie
Rolls-Royce Ghost facelift treedt aan

Rolls-Royce Ghost facelift treedt aan

25 februari 2014 - Series II, dat is hoe Rolls-Royce het noemt wanneer haar modellen een facelift ondergaan. Zo ook bij de Ghost, die na zijn debuut op de Autosalon van Genève als Ghost Series II geproduceerd zal worden.

Lees verder  |  Reageer
Jaguar XF R-Sport: XF diesel met grote bek

Jaguar XF R-Sport: XF diesel met grote bek

25 februari 2014 - De letter R doet bij Jaguar heel hoge verwachtingen oproepen. In dat opzicht moet je bij de XF R-Sport de verwachtingen maar vooral temperen. Dit is namelijk een sportief pakket voor de XF diesel, maar het is vooral stoerdoenerij van Jaguar om de letter R aan dit pakket te verbinden.

Lees verder  |  Reageer

Winkelen met tablet en smartphone steeds populairder

25 februari 2014 - Online winkelen gebeurt steeds vaker via de tablet en smartphone. Wereldwijd maakt ruim vier van de tien internet shoppers gebruik van een mobiel apparaat bij hun aankopen. Een jaar geleden was dat nog circa drie op de tien. Nederland loopt achter.

Lees verder  |  Reageer

'ONL ziet ZZP’er als werknemer’

25 februari 2014 - Maar liefst 82 procent van de (ondernemende) ZZP’ers hebben geen vertrouwen in de visie van Hans Biesheuvel en zijn ‘schaduwministers’ op hoe we met ZZP’ers in Nederland moeten omgaan.

Lees verder  |  Reageer

Optimaal debiteurenbeheer levert kostenbesparing van ruim 40 procent op

25 februari 2014 - Bedrijven en instellingen onderschatten de gemiddelde totale kosten voor het innen van een factuur. Een meerderheid van de ondernemers denkt per factuur gemiddeld twee euro kwijt te zijn.

Lees verder  |  Reageer
Jaguar XFR-S Sportbrake neemt stokje over van BMW M5 Touring

Jaguar XFR-S Sportbrake neemt stokje over van BMW M5 Touring

24 februari 2014 - Jaguar heeft de ultra-sportieve smaak te pakken. Na de veelbelovende F-type Coupé is het al weer toe aan de volgende op topprestaties beluste nieuwkomer, de al eens opgedoken XFR-S Sportbrake. Nu alle details van deze 300 km/h-snelle familiestation!

Lees verder  |  Reageer
Bentley Continental GT Speed krijgt oppeppertje

Bentley Continental GT Speed krijgt oppeppertje

24 februari 2014 - Alsof hij nog niet als de bliksem ging, die Continental GT Speed. Bentley vindt dat het nog wel een beetje heftiger kan en heeft wat extra power uit de 6.0 liter W12 geperst.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er bespaart steeds meer op arbeidsongeschiktheidsverzekering

24 februari 2014 - Steeds meer zzp’ers besparen op hun arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Eind 2012 beschikte 50,8 procent over een AOV. Eind 2013 was dat aantal met 9,1 procent gedaald tot 46,2 procent en nu beschikt nog maar 39,4 procent een verzekering voor arbeidsongeschiktheid.

Lees verder  |  1 reactie

Ook gebruikers innoveren in het MKB

24 februari 2014 - Het gangbare beeld van hoe innovatie ‘werkt’ is meestal gebaseerd op een producentgericht model: bedrijven en kennisinstellingen ontwikkelen kennis en brengen die naar de markt. Echter, ook gebruikers innoveren. Over deze gebruikersinnovatie zijn nog weinig gegevens beschikbaar.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
437  438  439  440  ...  541