Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Werkgevers: vakbondseis frustreert cao-overleg

5 maart 2014 - De eis van vakcentrale FNV voor een verhoging van de cao-lonen met 3 procent zorgt steeds vaker voor problemen in de arbeidsvoorwaarden onderhandelingen. In februari werden hierdoor slechts zeven nieuwe cao’s afgesloten, in januari én februari van 2014 totaal slechts twintig. Een aantal van 50 zou normaal zijn geweest voor de eerste twee maanden van het jaar.

Lees verder  |  Reageer

Wat te doen met verslaafde werknemers?

5 maart 2014 - Bijna de helft van de ondernemers in Nederland verwacht problemen te krijgen met verslaafde werknemers. Toch heeft bijna geen enkel bedrijf hiervoor een beleid bedacht. Wat te doen?

Lees verder  |  2 reacties

Standaard boekhoudsoftware mist vaak belangrijke functies

4 maart 2014 - Recentelijk is de 'Gids boekhoudsoftware 2014' verschenen. Naast een compleet inzicht van beschikbare boekhoudsoftware voor de Nederlandse markt toont de inhoud van de gids aan dat regelmatig functionaliteit wordt gemist in standaard boekhoudsoftware en niet alle softwareleveranciers inspelen op actuele ontwikkelingen.

Lees verder  |  Reageer
Alfa 4C zoveel mooier als Spider

Alfa 4C zoveel mooier als Spider

3 maart 2014 - Weg met die lelijke koplampen! En een warm welkom voor twee centraal geplaatste uitlaatpijpen. Samen met het afneembare targadakje hebben we de belangrijkste wijzigingen van de 4C Spider ten opzichte van de 4C Coupé nu meteen behandeld. Maar oh wat zijn wij blij! Want dit is de 4C zoals die direct had moeten zijn.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven verdienen investeringen in innovatie ruimschoots terug

3 maart 2014 - Nederlandse bedrijven die inzetten op innovatie doen het aanmerkelijk beter dan andere bedrijven. Hun omzet- en winstverwachtingen voor 2014 zijn veel rooskleuriger dan die van de rest.

Lees verder  |  Reageer

Groei leasevloot zet door

3 maart 2014 - Het aantal auto's in de totale Nederlandse leasevloot is in 2013 met 0,6 procent toegenomen tot 717.400 exemplaren. Het is de derde lichte stijging op rij. De groei van de Nederlandse leasevloot in 2013 is volledig toe te schrijven aan de toename van het aantal personenleaseauto's.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse kantorenmarkt nog steeds in zwaar vaarwater

3 maart 2014 - De Nederlandse kantorenmarkt heeft in 2013 opnieuw een moeilijk jaar beleefd. Vooral de gebruikersmarkt had de wind tegen, zo blijkt uit nieuwe cijfers van NVM Business. Onder invloed van ongunstige economische omstandigheden voelden vorig jaar heel wat bedrijven zich genoodzaakt efficiënter te werken en de kosten te verlagen.

Lees verder  |  Reageer

Voorkom dat uw nieuwe werknemer direct teleurgesteld is

28 februari 2014 - Bij zes op de tien personen valt minimaal één aspect tegen bij de start van hun nieuwe baan. Als het tegenvalt, valt het gemiddeld ook goed tegen. Aan gemiddeld vier verwachtingen wordt dan door de werkgever niet voldaan.

Lees verder  |  Reageer

Stop cold calling, start lead nurturing

28 februari 2014 - Als een ervaren general manager met een sterke focus op sales zegt dat cold calling vandaag de dag niet meer werkt, mag u dat serieus nemen. Met zijn e-book ‘Stop Cold Calling’ gooit Marco Cupido de knuppel in het hoenderhok van outbound telemarketing adepten.

Lees verder  |  Reageer
Arash AF8: supercar met 7. 0 liter V8

Arash AF8: supercar met 7. 0 liter V8

27 februari 2014 - Arash waagt weer een poging. Na een klein teaser offensief zijn nu de eerste duidelijke foto's van de Arash AF8 naar buiten gekomen. Plus specificaties. Zelf zegt Arash Farboud dat zijn nieuwe kanariegele coupé de strijd aan moet gaan met de Ferrari 458 en de McLaren 12C. Nou, hij legt de lat in ieder geval hoog voor zijn supercar.

Lees verder  |  Reageer
Lexus onthult RC 300h en RC 300h F Sport Line

Lexus onthult RC 300h en RC 300h F Sport Line

27 februari 2014 - Het succes van Lexus in ons land komt geheel ten goede aan de hybridemodellen. Met name de CT 200h en de nog gloednieuwe IS 300h scoren de punten voor Lexus in de verkoopstatistieken. De RC coupé krijgt dezelfde aandrijflijn als zijn sedan broer aangemeten. Plus een F Sport Line pakket.

Lees verder  |  Reageer

Hans de Boer volgt Bernard Wientjes op als voorzitter VNO-NCW

27 februari 2014 - Hans de Boer wordt de nieuwe voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW. Hij volgt op 1 juli Bernard Wientjes op, die na negen jaar het voorzitterschap overdraagt. Het Dagelijks Bestuur van VNO-NCW heeft hem vandaag benoemd voor een periode van drie jaar.

Lees verder  |  Reageer

Mindfulness & (zakelijk) Flirten: de overeenkomst en de wijsheden

27 februari 2014 - Er is een nieuw woord, een beleving, die door onze zinnen ritselt, een beleving met de belofte van verdraagzaamheid en werkelijke zelfkennis in zich opgeslagen: Mindfulness. We omarmen het, wijselijk, omdat het meer is dan een woord: het betekent vooral activiteit en daar hebben we behoefte aan.

Lees verder  |  Reageer

Telefonische bereikbaarheid bedrijven laat te wensen over

27 februari 2014 - 60 procent van de ondernemingen is tijdens kantooruren regelmatig slecht telefonisch bereikbaar. Vooral gemeenten, webshops en bedrijven in de bouw nemen nauwelijks de telefoon op, maar ook winkels en financiële instellingen zijn opvallend slecht bereikbaar.

Lees verder  |  1 reactie
Vorige  |  
436  437  438  439  ...  541