Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Groei inzameling lampen bij detailhandel stagneert

25 maart 2014 - Minder dan de helft van de warenhuizen neemt oude lampen aan voor recycling bij aankoop van een nieuwe lamp. Dit terwijl winkels hiertoe wettelijk verplicht zijn.  Zo blijkt uit onderzoek door de Consumentenbond in opdracht van Stichting LightRec.

Lees verder  |  Reageer

Crisis goed voor vernieuwing en innovatie

24 maart 2014 - Ruim 80 procent van de organisaties in Nederland heeft het afgelopen jaar vernieuwingen doorgevoerd of doet dat dit jaar. Deze vernieuwingen hebben vooral tot doel te komen tot een grotere efficiency, een klein deel houdt verband met product- of marktontwikkeling.

Lees verder  |  Reageer
Terugkeer viercilinders bij Porsche is zeker

Terugkeer viercilinders bij Porsche is zeker

23 maart 2014 - De geruchten gingen al langer en nu heeft Porsche dan ook bevestigd dat er intern viercilinder-motoren in ontwikkeling zijn. De toekomstige Boxster en Cayman zullen waarschijnlijk de spits afbijten.

Lees verder  |  Reageer

EU-wetgeving betaaltermijn werkt niet

21 maart 2014 - Eenzijdige verlenging betalingstermijn door multinationals slecht voor alle partijen
Het eenzijdig verlengen van de betalingstermijn door multinationals heeft verstrekkende gevolgen voor de gehele keten en heeft een negatief effect op de economie.

Lees verder  |  Reageer

Allochtone starters zijn vaker jong en minder ervaren

21 maart 2014 - De Universiteit Utrecht en Panteia hebben gezamenlijk onderzocht in hoeverre de overlevingskans van nieuwe Amsterdamse bedrijven verschilt tussen ondernemers van autochtone en allochtone herkomst.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijfsleven: ‘Kom vooral niet naar kantoor tijdens nucleaire top’

20 maart 2014 - Werkend Nederland krijgt het aanstaande maandag en dinsdag zwaar te verduren tijdens de nucleaire top. Vooral in de Randstad zullen grootschalige wegafsluitingen tot lange files leiden, wat organisaties en ondernemers handen vol geld kost.

Lees verder  |  Reageer
BMW X4 twee mille duurder dan X3

BMW X4 twee mille duurder dan X3

19 maart 2014 - Op 12 juli arriveert de BMW X4 bij de dealers en als nieuwe eigenaar wegrijden is dan mogelijk vanaf € 55.990,-. Ten opzichte van een vergelijkbare X3 is dit afgerond € 2.000,- meer.

Lees verder  |  Reageer
Ook Jeep Cherokee heeft een vanafprijs

Ook Jeep Cherokee heeft een vanafprijs

19 maart 2014 - Alsof de keuze nog niet reuze genoeg was, zet ook Jeep de nieuwe Cherokee binnenkort bij de Europese dealer. De stoere Amerikaan, die in zijn thuisland al een jaartje rondrijdt, zal in de loop van april te koop aangeboden worden vanaf 45 mille.

Lees verder  |  Reageer

Eigenrisicodragerschap Ziektewet bespaart BV Nederland jaarlijks 392 miljoen euro

19 maart 2014 - Een goede afweging tussen een publieke uitvoering voor de Ziektewet of het eigenrisicodragerschap kan de BV Nederland 392 miljoen euro per jaar opleveren.

Lees verder  |  1 reactie

De maakindustrie terug als motor voor economische groei?

19 maart 2014 - Productieverplaatsingen nemen af, een trend die zich volgens de verwachtingen waarschijnlijk ook zal doorzetten in de komende jaren. Dit blijkt uit een studie van Panteia over de toekomst van de maakindustrie in Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe stimulans voor startups

19 maart 2014 - Goed nieuws voor de startende ondernemer. Het kabinet heeft maatregelen gepresenteerd die het ondernemers- en vestigingsklimaat voor startups moet verbeteren. Het kabinet komt hiermee tegemoet aan het door de Tweede Kamer breed gedragen plan ‘StartupNL’ van VVD-Kamerlid Anne-Wil Lucas.

Lees verder  |  Reageer
Porsche Boxster en Cayman GTS slijpen de messen

Porsche Boxster en Cayman GTS slijpen de messen

18 maart 2014 - We zaten er al op te wachten. En niets ten nadele van de GTS-uitvoeringen van de Cayenne en Panamera, maar de afkorting van Gran Turismo Sport is natuurlijk per definitie veel doeltreffender op de twee midscheepse roadsters van Porsche.

Lees verder  |  Reageer

Vijf vragen om te weten of een managed services-aanpak loont voor uw bedrijf

18 maart 2014 - Naast computers met eventueel lokale servers werken we intussen ook in de cloud en op tablets en smartphones. De IT-uitdagingen voor ondernemers zijn de afgelopen jaren alleen maar groter geworden.

Lees verder  |  1 reactie

Vier voordelen die glasvezel kan bieden aan ZZP’ers

18 maart 2014 - Nederland telt ongeveer 760.000 ZZP’ers en dit aantal blijft ook de komende jaren groeien. Een groot deel van de ZZP’ers is werkzaam in de financiële, creatieve, commerciële en IT-sector. Eén van hun grootste frustraties bij het werken aan huis of op een flexplek is een trage internetverbinding.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
434  435  436  437  ...  541