Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Bent u online vindbaar?

3 april 2014 - Ondernemers in het MKB benutten de mogelijkheden om online vindbaar te zijn nog veel te weinig. 25 procent van de websites van MKB’ers is ouder dan vijf jaar en 57 procent is niet geoptimaliseerd voor zoekmachines of mobiele applicaties.

Lees verder  |  Reageer

Inefficiëntie grootste zorg bij samenwerking in MKB

3 april 2014 - Inefficiëntie is de grootste zorg van beslissers in het MKB als het gaat om onderlinge samenwerking binnen de organisatie. 31 procent van de MKB’ers geeft aan hier het meest voor te vrezen.

Lees verder  |  Reageer

Innoveren is vooral sociaal proces

2 april 2014 - De mogelijkheid om te innoveren heeft eerder een sociale inslag dan een technologische. Innovatie is met name succesvol door de mensen die met creatieve ideeën komen, niet door machines die het werk uitvoeren.

Lees verder  |  Reageer

Drie ondernemers in de race voor vitaalste bedrijf van Nederland

2 april 2014 - De drie finalisten voor de ElkeDagBeterAward zijn bekend: de jury selecteerde Koekjesbakkerij Veldt uit Veenendaal, de Haarlemse reclamedrukkerij Inpromo en Tripa uit Vianen, een leverancier in de print- en signindustrie.

Lees verder  |  Reageer

Duitse economie presteert goed door opleving economie eurozone

2 april 2014 - De economische groei in Duitsland trekt in 2014 aan door een opleving van de eurozone, een groeiende binnenlandse vraag en aantrekkende investeringen. Dit resulteert in een groeiversnelling van de Duitse economie en een sterke stijging van de export.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes-Benz V-klasse is er vanaf 56 mille

Mercedes-Benz V-klasse is er vanaf 56 mille

1 april 2014 - Met ingang van de zomer staat de Mercedes-Benz V-klasse bij de dealer voor een vanafprijs van € 55.960,-. En daarmee duiden we op de personenuitvoering die voorheen nog door het leven ging als Viano.

Lees verder  |  Reageer

Tips en overwegingen over gevolgen 'Modernisering Ziektewet'

1 april 2014 - Acture heeft de gevolgen van de 'Modernisering Ziektewet' overzichtelijk in een whitepaper uiteengezet. Komt namelijk een zieke ex-werknemer in de WGA terecht, dan zijn de financiële gevolgen vaak fors: een hogere premie en als het tegenzit een financiële verplichting tot tien jaar.

Lees verder  |  Reageer

Woud van keurmerken groeit

31 maart 2014 - In de afgelopen anderhalf jaar zijn er ruim 90 duurzaamheidskeurmerken en -logo's in Nederland bijgekomen. Dit blijkt uit een inventarisatie van Milieu Centraal. "Geen wonder dat er veel verwarring bestaat over wat zo'n bloemetje, blaadje of aardbol op een product nu betekent," aldus directeur Vera Dalm.

Lees verder  |  Reageer

Gros MKB’ers loopt onverzekerd rond

28 maart 2014 - 53 procent van het midden- en kleinbedrijf neemt de gok zich niet te verzekeren tegen ziekteverzuim en is dit in de toekomst ook niet van plan. Ook dekt een groot gedeelte van de mkb-bedrijven zich niet in tegen de risico’s van arbeidsongeschiktheid (48 procent) of ongevallen (58 procent).

Lees verder  |  Reageer

Lease-economie opent deuren voor bedrijven

27 maart 2014 - Het Nederlandse bedrijfsleven doet het goed. Zo zijn we bijvoorbeeld al jaren koploper in de maakindustrie. Maar om zo succesvol te blijven en de concurrentie voor te zijn, moeten bedrijven veel investeren en dus over kapitaal beschikken.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwbouwkoper slechter af met nieuw bouwtoezicht

27 maart 2014 - De Vaste Kamercommissie voor Wonen debatteert vandaag over nieuwe regels voor bouwtoezicht. Vereniging Eigen Huis is bezorgd over de ontwikkelingen rond de kwaliteitsborging van nieuwbouwwoningen.

Lees verder  |  Reageer

Huisdieren meer gemist dan thuis eten door Nederlandse zakenreizigers

27 maart 2014 - Met het einde van de Nuclear Security Summit in Den Haag, is het werkbezoek van de delegaties uit meer dan 50 landen afgelopen en keren zij terug naar huis. Nederlanders die op reis gaan voor hun werk missen vooral hun gezin en familie (61 procent).

Lees verder  |  Reageer

Nieuw online model meet waarde van klanten

26 maart 2014 - QUISMA publiceerde deze week een whitepaper over de Customer Lifetime Value in performance marketing. Hierin een nieuwe theorie voor het bepalen van de online marketingstrategie, waarmee marketingbudgetten op de lange termijn beter besteed kunnen worden.

Lees verder  |  Reageer

Buitenland lokt Nederlandse studentondernemers

25 maart 2014 - Voor sommige studentenbedrijven is Nederland nu al te klein. Jong Ondernemen laat uitblinkende jonge entrepreneurs niet alleen kennis maken met ondernemerschap in Nederland, maar ook met de internationale markt.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
433  434  435  436  ...  541