Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Hybride-primeur voor Bentley: Hybrid Concept

Hybride-primeur voor Bentley: Hybrid Concept

8 april 2014 - Ja, ook de absolute topmerken van de auto-industrie moeten aan de hybridetechnieken geloven. Zo ook Bentley, dat met deze Hybrid Concept in de vorm van een Mulsanne alvast een voorproefje geeft van hun visie op plug-in hybrides.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes-Benz Concept Coupé SUV komt de X6 bestrijden

8 april 2014 - Waar Mercedes vaak als eerste is om een niche te vullen, bleef BMW lang de enige met een SUV met coupé-daklijn in het modellengamma. Mercedes komt nu echter met een antwoord op de BMW X6, in de vorm van de Concept Coupé SUV. Hier het eerste levensteken!

Lees verder  |  Reageer

Koekjesbakkerij verkozen tot vitaalste bedrijf van Nederland

8 april 2014 - De ElkeDagBeterAward gaat dit jaar naar Koekjesbakkerij Veldt uit Veenendaal. Het publiek koos Veldt als vitaalste bedrijf van Nederland. Minister Asscher overhandigde de award vandaag tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht aan Kees Pater, directeur van Koekjesbakkerij Veldt.

Lees verder  |  Reageer

Onrust Oekraïne bedreigend voor Nederlandse ondernemers?

8 april 2014 - Oekraïne is verwikkeld in een enorme machtsstrijd die al veel mensenlevens heeft geëist. Hoe de strijd ook afloopt, iedereen is het erover eens dat we moeten voorkomen dat de economie van het land instort.

Lees verder  |  Reageer

Freelancers starten jaar goed

8 april 2014 - Freelancers en flexwerkers hebben er een goed eerste kwartaal op zitten. In verhouding tot het eerste kwartaal van 2013 steeg de omzet met 7,6 procent. Rotterdam stak met kop en schouders uit boven de andere steden.

Lees verder  |  Reageer

'Situatie van voor de crisis keert niet terug’

8 april 2014 - Het aantal faillissementen is in het eerste kwartaal van 2014 met bijna een kwart gedaald ten opzichte van de overeenkomstige periode vorig jaar. Dat heeft Faillissementsdossier.nl bekend gemaakt.

Lees verder  |  Reageer
AutoRAI maakt comeback in 2015!

AutoRAI maakt comeback in 2015!

7 april 2014 - Is dat even goed en verrassend nieuws! De AutoRAI zal terugkeren, en wel op vrijdag 17 tot en met zondag 26 april 2015. De locatie is als vanouds de gigantische beursvloer van de Amsterdam RAI.

Lees verder  |  Reageer

Verkoop aanhangwagens stijgt

7 april 2014 - In het eerste kwartaal van 2014 zijn 3.685 nieuwe aanhangwagens verkocht in Nederland en dat is een stijging van dertien procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven betalen niet op tijd door uitkering vakantiegeld

7 april 2014 - Drie op de tien MKB bedrijven geeft aan dat de uitbetaling van personeelskosten zoals vakantiegeld wel eens liquiditeitsproblemen veroorzaken. Bedrijven geven aan in zo’n geval een beroep te hebben gedaan op de bank voor een extra lening of krediet om de personeelskosten te kunnen betalen.

Lees verder  |  Reageer

Nederland behoort tot de top drie internationale handel

7 april 2014 - Vorige week werd de Global Enabling Trade Report 2014 van het World Economic Forum (WEF) gepubliceerd. In dit rapport wordt uitgebreid aandacht besteed aan de mate waarin individuele economieën instituties, beleid en services hebben ontwikkeld die een vrije goederenstroom over grenzen en naar de beoogde bestemming faciliteren.

Lees verder  |  Reageer
Dubbel geblazen Mercedes SL 400 vervangt SL 350

Dubbel geblazen Mercedes SL 400 vervangt SL 350

6 april 2014 - Mercedes heeft al weer genoeg van de atmosferische V6 in de SL 350 en vervangt hem voor een sterkere zescilinder met twee turbo’s. Voortaan is de SL 400 de instapper van het leveringsgamma.

Lees verder  |  Reageer

Ruim een derde van zzp’ers heeft een arbeidsongeschiktheidsverzekering

4 april 2014 - Uit onderzoek van Panteia blijkt dat 36 procent van de zelfstandigen zonder personeel in het bezit is van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov). De belangrijkste reden om af te zien van een aov is dat de premies te hoog zijn.

Lees verder  |  1 reactie

Exporteurs verwachten elf procent groei in 2014

4 april 2014 - Het vertrouwen van Nederlandse exporteurs in het wereldwijde economische klimaat bevindt zich op het hoogste niveau sinds zes jaar geleden de crisis uitbrak. Dit wordt weerspiegeld in de hoge exportgroei (elf procent) die zij in 2014 denken te realiseren.

Lees verder  |  Reageer
Zwoele blik op definitieve Lexus’ compacte crossover

3 april 2014 - Lexus laat ons opmaken voor de NX. Deze compacte crossover zal over twee weken in China worden gepresenteerd en mogelijk nog voor 2015 bij de dealers staan.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
432  433  434  435  ...  541