Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Winkelomzet stabiel

16 april 2014 - De Nederlandse winkelsector heeft in februari met een plus van 0,1 procent vrijwel evenveel omgezet als in dezelfde maand een jaar eerder. Dat blijkt uit dinsdag bekendgemaakte cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek, zo meldt Nieuws.nl. In januari was nog sprake van een toename van 0,9 procent.

Lees verder  |  Reageer

Stijn Nijhuis uitgeroepen tot Jong Management Ondernemer van het Jaar

16 april 2014 - Ieder jaar schrijft Jong Management (JM) de Ondernemer van het Jaar-verkiezing uit. Dit jaar ging de titel Jong management: Ondernemer van het Jaar naar Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks.

Lees verder  |  Reageer
Partybeest: Ford Mustang 50 Year Limited Edition

Partybeest: Ford Mustang 50 Year Limited Edition

15 april 2014 - Alles bij elkaar gerekend wordt er gemiddeld elke week wel een speciaal verjaardagsmodel gepresenteerd door autofabrikanten en daarvan is de ene zeker de andere niet. Gelukkig maar, want anders hadden we al blaren op onze vingers voordat we iets konden schrijven over de echte smaakmakers, zoals deze Ford Mustang 50 Year Limited Edition.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor het verbeteren van de WiFi-connectiviteit

15 april 2014 - Door de toename van devices en online datagebruik op de werkvloer worden WiFi-netwerken van bedrijven steeds zwaarder belast. MKB’ers kiezen al snel voor vernieuwing van hardware of een extra router om de groeiende WiFi-behoefte aan te kunnen.

Lees verder  |  Reageer

Tijd kost geen geld

15 april 2014 - Tijd: het is en blijft een hot topic voor ondernemers. Ze hebben er altijd te weinig van en het is een punt waar ze, naast kosten, het liefst op willen besparen. Uit onderzoek van Infopact blijkt dat onderlinge samenwerking voor medewerkers binnen het MKB heel belangrijk is, maar dat er ook tijdverspillende elementen in verstopt zitten.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer heeft - ondanks crisis - moeite met het vinden van personeel

14 april 2014 - Meer dan de helft van de MKB-ers (54 procent) geeft aan de gevolgen van de crisis te hebben gevoeld.  Voorbeelden hiervan zijn verslechterde financiële resultaten en concurrentiepositie, en sterke afname van het personeelsbestand.

Lees verder  |  3 reacties

UNETO-VNI verheugd over groeiprognose installatiebranche

14 april 2014 - Ondernemersorganisatie UNETO-VNI herkent zich in de voorzichtige omzetgroei van 1,5 procent voor de technische installatiebranche die de Rabobank signaleert in het rapport Cijfers & Trends 2014.

Lees verder  |  Reageer
Corvette Z06 Convertible heeft een podium

Corvette Z06 Convertible heeft een podium

13 april 2014 - Corvette grijpt de New York Motor Show aan om de nieuwe Z06 Convertible te presenteren. En die is volgens zijn makers zo stijf dat extra verstevigingen " vanwege het ontbreken van een vast dak " niet nodig waren, waardoor het leeggewicht bijna gelijk is aan de verbluffend presterende Coupé.

Lees verder  |  Reageer

Samenwerking hot in MKB

11 april 2014 - Om de samenwerking te bevorderen gebruikt 72 procent van de ondernemers in het MKB samenwerkingstools. Dat blijkt uit onderzoek van Infopact onder 500 beslissers in de zakelijke dienstverlening van het MKB.

Lees verder  |  Reageer

Challengers presteren het best en werken het beste samen

11 april 2014 - Bedrijven die vernieuwend zijn en daarbij een ambitieuze groeidoelstelling hebben, zogenaamde ‘challengers’, presteren beter en werken het beste samen met andere bedrijven. Ze zijn de topbedrijven onder de topsectorbedrijven.

Lees verder  |  Reageer

Asscher: lagere loonkosten voor ondernemers

10 april 2014 - De loonkosten van werknemers uit lagere loonschalen moeten op termijn omlaag, waardoor het goedkoper wordt voor ondernemers om personeel in te huren.

Lees verder  |  Reageer

Bijstandsaanvragen door ondernemers nemen af

9 april 2014 - Volgens het IMK, Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, is het aantal bijstandsaanvragen door ondernemers in het eerste kwartaal met elf procent gedaald ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2013.

Lees verder  |  Reageer

Daling dieselafzet aan de grens zet door

9 april 2014 - Nederlandse tankstations langs de grens met België en Duitsland verkochten in maart ruim 35 procent minder diesel en bijna 22 procent minder LPG dan in maart 2013.

Lees verder  |  Reageer

Kwekersrecht meest gebruikte beschermingsvorm agrarische sector

9 april 2014 - De agrarische sector blijkt voor de bescherming van intellectuele eigendommen vooral gebruik te maken van kwekersrechten. Het gaat jaarlijks om circa 1.400 aanvragen. Ook merkaanvragen (circa 500 per jaar) worden veel gedaan.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
431  432  433  434  ...  541