Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Rimac's elektrische hypercar stapje dichterbij

Rimac's elektrische hypercar stapje dichterbij

29 april 2014 - Herinner jij je de Rimac Concept One uit 2011 nog? Wij wel. Want nooit maakten wij kennis met een hypercar die geheel elektrisch wordt aangedreven. Sindsdien is het angstvallig stil. Maar nu gloort er " gelukkig " toch weer hoop aan de horizon dankzij twee kapitaalinjecties.

Lees verder  |  Reageer

Herstel architectenbranche zet door

29 april 2014 - Het broze herstel in de zwaar getroffen architectenbranche zet door. Uit de halfjaarlijkse conjunctuurmeting van de BNA blijkt dat bureaus positiever zijn, de werkvoorraad stijgt en sommige markten aantrekken.

Lees verder  |  Reageer

De vijf grootste ergernissen van boeren over hun leverancier

29 april 2014 - Boeren in Nederland vinden het niet nakomen van afspraken de grootste ergernis in de relatie met hun leveranciers. Eén op de drie boeren zet deze ergernis op nummer één.

Lees verder  |  Reageer

De vijf belangrijkste knelpunten bij sollicitatieprocedures

28 april 2014 - AFAS Software heeft de vijf belangrijkste knelpunten in sollicitatieprocedures bij bedrijven in kaart gebracht. Hieruit blijkt dat de grote hoeveelheid administratieve handelingen tijdens het sollicitatieproces als grootste uitdaging beschouwd wordt.

Lees verder  |  1 reactie

MKB-ondernemer neemt liefst morgen nog afscheid van deel van personeel

28 april 2014 - Eén op de tien werknemers is bang dat hij binnen een half jaar zijn huidige baan kwijtraakt, als hij zelf geen actie onderneemt. Een terechte angst, aangezien het grootste deel van het MKB (67 procent) het liefst morgen nog afscheid neemt van gemiddeld bijna tien procent van de werknemers.

Lees verder  |  Reageer
Ferrari's uitgebreide garantieprogramma nader uitgelegd

Ferrari's uitgebreide garantieprogramma nader uitgelegd

27 april 2014 - Ferrari heeft haar garantieprogramma af-fabriek aangepast en uitgebreid; tot wel 12 jaar na de eerste aankoop is het mogelijk je Ferrari spik en span te houden, met volledige goedkeuring vanuit Modena. Ongekend! Tegelijkertijd heerst er enige onduidelijkheid over de nieuwe, verschillende garantiemogelijkheden en de opbouw daarvan. Wij vertellen je er " stapsgewijs " graag meer over.

Lees verder  |  Reageer
McLaren Special Operations voor 650S en 12C

McLaren Special Operations voor 650S en 12C

27 april 2014 - Wat Lamborghini en Ferrari kunnen, kan McLaren uiteraard ook: klanten het doneren van extra centen onweerstaanbaar maken door exclusief maatwerk aan te prijzen. Alleen heet het bij de Bitten McLaren Special Operations, afgekort MSO.

Lees verder  |  Reageer

Helft zzp’ers wil verplichte verzekering

25 april 2014 - HeadFirst heeft onderzoek gedaan naar hoe zzp’ers zich verzekeren. Dit naar aanleiding van eerdere berichtgeving dat zelfstandig professionals in Nederland massaal onder- of onverzekerd zijn en dat verzekeraars zzp’ers miljoenen teveel betaalde premies voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen terug gaan betalen.

Lees verder  |  1 reactie

MKB-Claim gaat strijd aan met renteswaps

25 april 2014 - Deze week is MKB-Claim van start gegaan. Het bedrijf richt zich op MKB'ers die met een te dure en risicovolle renteswap opgescheept zitten en er vanaf willen. Bij de verkoop van deze complexe financiële producten hebben banken zoals ABN Amro en ING hun klanten onvoldoende geïnformeerd over de risico's.

Lees verder  |  Reageer

FNV Zelfstandigen: voorstel constructieve oplossing ZZP Zorg

25 april 2014 - "Kom tot overgangsmaatregelen die de continuïteit in de zorg borgen en die de individuele zorgverlener een reëel perspectief bieden." Deze oproep doet FNV Zelfstandigen in een brief aan de ministeries van Financiën, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Lees verder  |  Reageer

Investeren hoog op agenda ondernemers

24 april 2014 - De investeringsbereidheid bij de Nederlandse ondernemers is toegenomen. Daarnaast verwacht de ondernemer weer personeel aan te nemen en kijkt hij positief tegen het ondernemersklimaat aan.

Lees verder  |  Reageer

Award voor meest baanbrekende MVO-bedrijf van afgelopen tien jaar

24 april 2014 - MVO Nederland grijpt haar tienjarig bestaan aan om een nieuwe prijs te lanceren: de MVO Nederland Award. Op 23 april 2014 viert de kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) haar jubileum.

Lees verder  |  Reageer

2013: meer geïnvesteerd in meer bedrijven

24 april 2014 - Onderzoek van de NVP laat zien dat de investeringen in Nederlandse bedrijven door participatiemaatschappijen flink zijn gestegen, van 1,4 miljard in 2012 naar 2,4 miljard euro in 2013. Het grootste deel van de stijging was te danken aan overnames van grote bedrijven door internationale participatiemaatschappijen.

Lees verder  |  1 reactie

Verplichte winkelnering UWV dreigt voor Ziektewet en WGA

23 april 2014 - Het wordt werkgevers onmogelijk gemaakt een weloverwogen keuze te maken tussen eigenrisicodragerschap en een publieke uitvoering van de Ziektewet en WGA. De overheid verandert de spelregels tijdens het spel, zonder dit vooraf aan werkgevers kenbaar te maken.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
429  430  431  432  ...  541