Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
31 oktober 2012

Crowdfunding haalt 300 miljoen euro op in Europa

De afgelopen jaren is de crowdfunding markt in Europa sterk gegroeid. Afgelopen jaar werd er 300 miljoen euro opgehaald via meer dan 200 platformen. Naar verwachting groeit dit aantal dit jaar met 50 procent.

Lees verder »  1 reactie »
31 oktober 2012

Bezwaar tegen nieuwe vorstverletregeling

Branchevereniging OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) heeft grote bezwaren tegen het plan van staatssecretaris De Krom (SZW) om de vorstverletregeling aan te passen.

Lees verder »  Reageer »
31 oktober 2012

BMW 3-serie Touring ook als M Performance

Begin december vindt traditioneel de show der tuningshows plaats, de Essen Motor Show. In de aanloop daar naartoe heeft BMW een eerste foto vrijgegeven van de nieuwe 3-serie Touring met M Performance-pakket.

Lees verder »  Reageer »
31 oktober 2012

Audi A3 Sportback iets duurder dan 3-deurs

Audi heeft de prijzen van de nieuwe A3 Sportback bekend gemaakt. Vanaf februari 2013 staat het model bij de dealer met een starttarief van € 26.900,-. Daarmee is de vijfdeurs carrosserievariant 880 duurder dan de basisversie van de 3-deurs.

Lees verder »  Reageer »
30 oktober 2012

Raak uw werknemers niet kwijt zodra de economie aantrekt

Het aantrekken van de economie is voor 41 procent van de Nederlandse werknemers het startsein om meteen een nieuwe baan te zoeken. Van de werknemers die op dit moment al op zoek zijn naar een andere werkgever, geeft 61 procent aan minder hoge eisen te stellen aan een nieuwe baan vanwege de slechte arbeidsmarkt.

Lees verder »  Reageer »
30 oktober 2012

Wat is een geslaagd kerstpakket?

De kerstdagen lijken nog ver weg, maar voor we het in de gaten hebben, is het al zover. Hét moment dus om kerstpakketten te gaan bestellen. Sommige kerstpakketten worden direct na uitreiking op Marktplaats gezet, anderen verdwijnen rechtstreeks in de prullenbak. Waar maakt u een werknemer nu wel blij mee? En wat is gangbaar om cadeau te doen?

Lees verder »  1 reactie »
30 oktober 2012

Verwachting: vijf procent minder faillissementen in 2013

Hoewel de economie vanaf 2013 wereldwijd voorzichtig groeit, stijgt het aantal faillissementen volgend jaar nog wel met 3 procent. In de eurozone blijft de recessie voorlopig nog voelbaar, maar Nederland lijkt zich in 2013 te herpakken met een daling van het aantal faillissementen en een stijging van het BBP.

Lees verder »  Reageer »
30 oktober 2012

Nieuw regenakkoord treft automobilist hard

Het regeerakkoord 'Bruggen Slaan' van kabinet Rutte II kan haast niemand zijn ontgaan. Maar wat betekent dit 82 pagina's tellende boekwerk voor de automobilist. De maatregelen op een rijtje.

Lees verder »  Reageer »
30 oktober 2012

Rolls-Royce Ghost verfijnd voor 2013

Met hoeveel oog voor detail de Rolls-Royce Ghost aanvankelijk ook is gebouwd, er is altijd ruimte voor verbetering. En daarom heeft het Britse prestigemerk haar 'kleinste' model voor modeljaar 2013 nog verder verfijnd, hetzij subtiel.

Lees verder »  Reageer »
29 oktober 2012

Ondernemer heeft geen idee hoe eigen website presteert

Ruim 70 procent van deze ondernemers heeft wel een website, maar geen idee of deze bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. Dat blijkt uit onderzoek van VrijdagOnline.nl onder ruim 1.000 ondernemers uit het MKB.

Lees verder »  3 reacties »
29 oktober 2012

Minder Nederlanders starten eigen bedrijf

In de eerste drie kwartalen van dit jaar zijn 104.600 ondernemingen bijgeschreven in het Handelsregister. Dit is 4,4 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Van startende zzp’ers is na vier jaar nog slechts 30 procent actief.

Lees verder »  3 reacties »
29 oktober 2012

Nederlandse huishoudens hebben grote klusplannen

Woonconsumenten zijn op de woningrenovatiemarkt de belangrijkste opdrachtgever voor de bouwsector. Ruim de helft van de huishoudens heeft klusplannen voor de komende twee jaar. Gemiddeld gaan zij respectievelijk 1.520 en 3.121 euro besteden aan woningonderhoud en woningverbetering.

Lees verder »  Reageer »
26 oktober 2012

Ondernemers kunnen meer halen uit website

Onderzoek wijst uit dat maar weinig ondernemers tevreden zijn over hun positie op Google. Daarnaast heeft maar een kwart van het MKB haar website aangepast voor mobiel en zijn ondernemers zich er überhaupt niet goed van bewust dat zij omzet kunnen genereren via hun website. Er zijn dus nog veel kansen voor MKB'ers in de online wereld.

Lees verder »  Reageer »
26 oktober 2012

Vertrouwen MKB in economisch beleid naar dieptepunt

Het vertrouwen in het door de Nederlandse overheid gevoerde economische beleid is in het MKB verder gedaald. Meer dan de helft van de ondernemers heeft hierin geen vertrouwen meer. Dit voorjaar had nog 53 procent wel vertrouwen, maar dat is in een halfjaar verder gedaald tot het niveau van de crisis in 2009.

Lees verder »  Reageer »
429  430  431  432   ... 449
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken