Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

80 procent crowdfundinginvesteringen komt uit eigen regio

6 mei 2014 - Hoewel de meeste nieuwsberichten over crowdfunding zich met name richten op ambitieuze campagnes en internationale successen, speelt het gros van de crowdfundingcampagnes in Nederland zich met name af in de lokale omgeving van crowdfundende ondernemingen.

Lees verder  |  Reageer

Onbeperkt aan de Slag’ vergroot arbeidsmarktkansen werkzoekenden met arbeidsbeperking

6 mei 2014 - Utrechtse werkgevers startten op 1 mei in de arbeidsmarktregio Utrecht een samenwerkingsverband om de arbeidskansen voor hoogopgeleide werkzoekenden met een beperking te vergroten.

Lees verder  |  Reageer
Gelimiteerd actiemodel: Land Rover Evoque SD4 Dynamic

Gelimiteerd actiemodel: Land Rover Evoque SD4 Dynamic

5 mei 2014 - In een oplage van 25 stuks mag Land Rover Nederland een Limited Edition-pakket voor de Range Rover Evoque SD4 Dynamic verdelen. Wat daar de meerwaarde van is? Een erg rijke uitrusting met een klantenvoordeel van € 4.560,-.

Lees verder  |  Reageer

Maak goede afspraken met incassopartner

5 mei 2014 - Met een goede selectie van de incassopartner en het maken van duidelijke afspraken is veel te winnen.  Dat stelt het Verbond van Credit Management Bedrijven (VCMB) naar aanleiding van berichtgeving in De Telegraaf dat bij het omvallen van incassokantoren hun opdrachtgevers soms de dupe zijn.

Lees verder  |  Reageer

Klanten verleiden begint op straat

5 mei 2014 - Lijkt het maar zo of zien de meeste winkelstraten er hetzelfde uit? Een dag winkelen in Zwolle of in Hilversum maakt weinig verschil. De shoppende klant ziet dezelfde winkels met dezelfde look en feel.

Lees verder  |  Reageer

Crowdfunding wordt mogelijk eenvoudiger

2 mei 2014 - Het kabinet wil crowdfunding makkelijker maken. Nog voor de zomer wordt onderzocht of crowdfunding kan worden aangemoedigd door regelgeving te versoepelen.

Lees verder  |  Reageer

Grafische sector neemt minder personeel aan

2 mei 2014 - Grafische bedrijven zijn huiverig voor het aannemen van nieuw personeel. Ondernemers in de grafische sector maken zich voornamelijk zorgen over de risico’s met betrekking tot personeel.

Lees verder  |  Reageer

Tips voor een soepele overgang naar de cloud

1 mei 2014 - Veel kleine en middelgrote bedrijven hebben moeite met het vinden van de tijd, training en tools om nieuwe technologieën te implementeren. De cloud biedt de belofte om de kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen als bedrijven erin slagen om de leercurve bij te houden.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om meer uit een fusie te halen

1 mei 2014 - Bedrijven hebben de laatste jaren grote hoeveelheden liquiditeiten opgebouwd. Dit zorgt voor een toename van het aantal fusies en overnames. Natuurlijk geloven alle organisaties die fuseren of een ander bedrijf overnemen dat dit een succes zal worden; helaas is dit niet altijd het geval.

Lees verder  |  Reageer

Petitie brede coalitie: 'Klimaatbeleid niet consistent'

1 mei 2014 - Het klimaatbeleid van de Nederlandse regering zwalkt. Aan de ene kant is een fonds opgericht voor goedkope leningen voor onder andere woningisolatie. Aan de andere kant heeft het kabinet op 1 januari 2014 woningisolatie duurder gemaakt door de btw te verhogen.

Lees verder  |  Reageer

Bereken de waarde van uw bedrijf

30 april 2014 - Of u uw bedrijf nu wilt verkopen, nadenkt over een fusie, met pensioen wilt, een schenking wilt doen, gaat scheiden, uw medewerkers opties wilt geven of gewoon wilt weten waar u staat: de vraag hoeveel uw bedrijf waard is, is er een die u (op enig moment) graag beantwoord wilt zien.

Lees verder  |  1 reactie

Het Nieuwe Werken vraagt om slimme samenwerking

30 april 2014 - Beslissers in het MKB lopen tegen flink wat obstakels aan als het gaat om efficiënt samenwerken, zo blijk uit onderzoek van Infopact.

Lees verder  |  Reageer

Lagere beloning weinig invloed op betrokkenheid en bevlogenheid

30 april 2014 - Veel werknemers in Nederland voelen zich ondergewaardeerd door hun werkgever en zijn niet blij met hun salaris.

Lees verder  |  Reageer
Britse Trident presenteert dieselende Iceni Magna en Venturer

Britse Trident presenteert dieselende Iceni Magna en Venturer

29 april 2014 - Nadat het opnieuw angstvallig stil is geweest rond Trident, presenteert de kleine Britse sportautobouwer ineens niet één, maar twee nieuwe modellen. Nou ja, naar eigen zeggen dan. Want de Iceni Magna lijkt verdacht veel op de in 2012 getoonde Iceni. De Venturer kennen we nog niet.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
428  429  430  431  ...  541