Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Apps steeds vaker middel voor efficiënte bedrijfsvoering

14 mei 2014 - 63 procent van de ondernemingen ziet toegevoegde waarde in het integreren van zakelijke mobiele apps of softwaretools zoals Dropbox of Salesforce in hun bedrijfsvoering.

Lees verder  |  Reageer

Niet informeren over einde contract kost werkgever geld

14 mei 2014 - Per 1 juli 2014 is de werkgever verplicht haar werknemer uiterlijk een maand voordat een contract voor bepaalde tijd afloopt schriftelijk mede te delen of, en zo ja, onder welke voorwaarden zij het contract wil voortzetten.

Lees verder  |  Reageer

Crowdfunding-investeerders het meest actief op maandag en woensdag

12 mei 2014 - Ongeveer een derde van alle geïnvesteerde gelden die in crowdfundingprojecten worden gestoken worden op Maandag en Woensdag geïnvesteerd. Dat blijkt uit onderzoek van CrowdAboutNow.

Lees verder  |  1 reactie

Tien tips voor ondernemers die willen innoveren

12 mei 2014 - Op de bijeenkomst ‘Het succes van innoveren in familiebedrijven’ deelden vier ondernemers hun ervaringen en inzichten. Zij gaven een kijkje in de keuken van hun familiebedrijf en vertelden hoe zij actief aan de slag zijn gegaan om hun bedrijf toekomstbestendig te maken.

Lees verder  |  Reageer

Beste studentenbedrijven van het land verkozen

12 mei 2014 - Twaalf MBO- en twaalf HBO-studentenbedrijven van gingen vrijdag 9 mei de strijd met elkaar aan voor een plek in de Nationale finale van Jong Ondernemen.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemersstemwijzer Europa in de lucht

9 mei 2014 - Ondernemers kunnen vanaf nu testen welke politieke partij hun voorkeur geniet bij de Europese verkiezingen van 22 mei aanstaande. VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland hebben hiervoor de stemwijzer www.Ondernemersstem.nl ontwikkeld.

Lees verder  |  Reageer

Interim Opdrachten via Marktplaatsen gemeenten zelden naar ZZP’ers

9 mei 2014 - Interim- en adviesopdrachten die via marktplaatsen online worden aanbesteed door gemeenten en andere overheden, gaan maar zeer beperkt rechtstreeks naar zelfstandige professionals. Dat blijkt uit een analyse van het ZiPconomy.

Lees verder  |  1 reactie

Supermarktomzet groeit in april

9 mei 2014 - De supermarktomzet is in april 2014 met 3,4 procent gestegen naar 3,22 miljard euro, ten opzichte van 3,11 miljard euro in april 2013. De omzet per kassabon bleef nagenoeg stabiel (+0,2 procent), maar het aantal supermarktbezoeken steeg met 3,2 procent. Dit blijkt uit cijfers van GfK.

Lees verder  |  Reageer

In negen stappen het beste resultaat van een technische opleiding

8 mei 2014 - Dat technische medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden belangrijk of zelfs doorslaggevend zijn voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen, klinkt wellicht cliché. Toch zit hier een grote kern van waarheid in.

Lees verder  |  Reageer

Helft MKB'ers zet kostenbesparingen bovenaan de agenda

8 mei 2014 - Ondanks recente positievere economische signalen staan kostenbesparingen ongekend hoog op de agenda van Nederlandse MKB-ondernemers.

Lees verder  |  Reageer

Faillissementen blijven horeca teisteren

8 mei 2014 - Tegen de trend in is het aantal faillissementen in de horeca in de eerste vier maanden van 2014 opnieuw gestegen. Er gingen vooral meer hotels bankroet. Dat heeft Faillissementsdossier.nl bekend gemaakt.

Lees verder  |  Reageer
Misselijkmakend: Ariel Atom 3. 5R

Misselijkmakend: Ariel Atom 3. 5R

7 mei 2014 - Op het moment dat je denkt dat Ariel het maximum wel heeft bereikt, komt de kleine Britse super-skelterbouwer toch nog met een verbeterde Atom. En die noteert natuurlijk weer wat snellere rondetijden. Zo is deze gelimiteerde R-uitvoering een upgrade ten opzichte van de al bizarre Atom 3.5.

Lees verder  |  Reageer

Omvang en prestaties MKB-bedrijven in topsectoren variëren sterk

7 mei 2014 - Het grootste deel van de bedrijven binnen de topsectoren bestaat uit  MKB-bedrijven. 94 procent van de MKB-bedrijven heeft niet meer dan tien medewerkers in dienst. Tot op heden is de betekenis van deze MKB bedrijven onderbelicht gebleven.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe bedrijfsmodellen zakelijke dienstverlening nodig voor groei

7 mei 2014 - De dynamiek in de zakelijke dienstverlening verandert snel als gevolg van verschillende structurele ontwikkelingen. Zo zorgen nieuwe technologie, een blijvende druk op marges en de steeds grotere behoefte aan transparantie ervoor dat bedrijfsmodellen onder druk staan.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
427  428  429  430  ...  541