Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

MKB ligt plat na één dag internetstoring

20 mei 2014 - Het merendeel van de MKB-bedrijven in Nederland komt ernstig in de problemen als internet er langer dan een dag uit zou liggen. Twintig procent van de ondernemers geeft aan meteen last te hebben, tien procent houdt het nog een uurtje vol zonder internet.

Lees verder  |  Reageer

Flexarbeid groeit naar 30 procent in 2020

20 mei 2014 - In 2020 zal het personeelsbestand van organisaties voor 30 procent uit flexkrachten bestaan. Op dit moment is dat 25 procent. Dit blijkt uit een onderzoek van TNO onder 900 ondernemingen in opdracht van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen).

Lees verder  |  1 reactie
Prijzen BMW 2-serie Active Tourer bekend

Prijzen BMW 2-serie Active Tourer bekend

19 mei 2014 - BMW Nederland heeft een prijskaartje aan de 2-serie Active Tourer gehangen. Nu al bestellen kan vanaf € 28.900,- Wie de auto eerst in de showroom wil uitproberen of proefrijden moet daarvoor nog wachten tot 27 september. Dan arriveren de eerste exemplaren bij de dealer.

Lees verder  |  Reageer
'Kleiner dan de A-klasse gaat Mercedes niet'

'Kleiner dan de A-klasse gaat Mercedes niet'

19 mei 2014 - Er komt geen Mercedes-Benz van het formaatje Audi A1. Dat heeft de CEO van Daimler, Dieter Zetsche, tijdens een interview gezegd.

Lees verder  |  Reageer

MKB-voorzitter: EU-zetels beter verdelen

19 mei 2014 - De Nederlandse Europarlementariërs moeten na de verkiezingen plaatsnemen in EU-commissies die er ook echt toe doen voor ons land, zoals de commissie interne markt, handel en industrie.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe subsidieregeling voor VMBO-, MBO-, HBO- of academische werkleerplaats

19 mei 2014 - Ondernemers kunnen tussen 2 juni en 15 september 2014 subsidie aanvragen als zij een praktijk- of een werkleerplaats voor het studiejaar 2013/ 2014 hebben aangeboden. Sinds 1 januari is de ‘Subsidieregeling praktijkleren’ ingegaan.

Lees verder  |  Reageer

Daling dieselafzet aan de grens zet door

19 mei 2014 - De diesel-afzet langs de grens is als gevolg van de accijnsverhogingen begin dit jaar in april 2014 weer verder teruggelopen. Nederlandse tankstations langs de grens met België en Duitsland verkochten in april liefst 40 procent minder diesel  dan in april 2013.

Lees verder  |  Reageer
Porsche Exclusive voor Boxster (S)

Porsche Exclusive voor Boxster (S)

18 mei 2014 - Bij Porsche is de keuze reuze. Wordt het een Boxster, een Boxster S, een Boxster GTS of, vanaf heden, een Boxster van maatwerkatelier Porsche Exclusive?

Lees verder  |  Reageer

Vijf redenen waarom het archiveren van e-mail zo belangrijk is

16 mei 2014 - Kantoorwerkers versturen dagelijks zo’n 30 e-mails en ontvangen er ruim 100. Voor sommigen is dit nog weinig. Grootgebruikers van e-mail kunnen deze getallen waarschijnlijk verdubbelen of misschien wel verdrievoudigen.

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandigen willen erkenning van Asscher als aparte sector

16 mei 2014 - Achmea, het Netwerk Zelfstandig Werkenden (NZW) en De Unie pleiten in een open brief aan Lodewijk Asscher, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en viceminister-president, om zelfstandigen als aparte sector te erkennen.

Lees verder  |  Reageer

Niet binnen 90 dagen betaald? Dan waarschijnlijk nooit!

15 mei 2014 - Bijna één op de drie Nederlandse ondernemers denkt dat het innen van openstaande facturen dit jaar de grootste uitdaging is voor de winstgevendheid van hun bedrijf. Gemiddeld 55 procent van onbetaalde facturen is oninbaar indien deze niet binnen 90 dagen zijn betaald.

Lees verder  |  4 reacties

Zakelijk gebruik Facebook door zzp’er bijna verdrievoudigd

15 mei 2014 - De zzp’er is het afgelopen jaar zakelijk veel actiever geworden op Facebook (+142 procent). Ondanks de flinke groei van LinkedIn tot meer dan 300 miljoen wereldwijd, is de zzp’er zakelijk iets minder actief geworden op LinkedIn (-2,4 procent).

Lees verder  |  Reageer

Steeds meer bedrijven maken gebruik van ZZP’ers

15 mei 2014 - Het percentage bedrijven dat zelfstandigen zonder personeel (ZZP'ers) inzet is de afgelopen twee jaar verdubbeld. Dit blijkt uit onderzoek van UWV naar de vraagzijde van de Nederlandse arbeidsmarkt.

Lees verder  |  2 reacties

LinkedIn meest gebruikte sociale medium bij ondernemers

14 mei 2014 - LinkedIn is het meest gebruikte sociale medium onder ondernemers (94 procent), daarna volgen Facebook (70 procent) en Twitter (60 procent).

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
426  427  428  429  ...  541