Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nominaties Beste Bed & Breakfast van Nederland bekend

26 mei 2014 - De nominaties voor het 'Beste Bed & Breakfast van Nederland 2014' zijn bekend. De kanshebbers zijn B&B Aan de Aelder Esch in het Drentse dorp Aalden, B&B Life is Good in het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther en B&B Carpe Diem in het Brabantse dorp Oirschot.

Lees verder  |  Reageer
Doe maar Exclusive: Porsche Panamera

Doe maar Exclusive: Porsche Panamera

25 mei 2014 - Eén zwaluw maakt nog geen zomer, en één zwarte Panamera Exclusive maakt het vierdeurs-coupémodel dus ook nog geen onnozele auto. Maar als Porsche er een traditie van maakt om om de haverklap Exclusive's te presenteren, gaat de charme er wel een beetje van af.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om uw werknemers te ontwikkelen

23 mei 2014 - Het is belangrijk dat medewerkers zich kunnen en blijven ontwikkelen. Een werkgever wil natuurlijk altijd het beste uit de mensen halen en hun potentieel optimaal benutten. Medewerkers die zich continu ontwikkelen zijn meer betrokken, flexibel en breder inzetbaar.

Lees verder  |  Reageer

'Handige man' verdwijnt: klus gaat steeds vaker naar vakman

23 mei 2014 - Vrouwen geven hun partner dikke onvoldoendes als het aankomt op hun kluskwaliteiten. Stucwerk, het verbouwen van de badkamer of het plaatsen van een CV ketel besteden ze daarom liever uit aan een vakman.

Lees verder  |  1 reactie

Betalingsrisico's nemen verder toe in 2014

22 mei 2014 - Bijna de helft van het Nederlandse bedrijfsleven (46 procent) ziet het betaalgedrag in 2014 in het geheel niet verbeteren en verwacht dat de betalingsrisico's verder zullen toenemen.

Lees verder  |  Reageer

Financiële positie van het MKB langzaamaan weer sterker

22 mei 2014 - Dat het Nederlandse bedrijfsleven zich uit de recessie opheft is te merken aan de bereidheid om te investeren. De jaren 2014 en 2015 vormen samen het begin van een opgaande conjunctuur die voortgestuwd wordt door de uitvoer en door aantrekkende bedrijfsinvesteringen.

Lees verder  |  Reageer

Exporteurs steunen euro

22 mei 2014 - Een goed functionerende interne markt en gezamenlijke munt zijn van groot belang voor de verdere groei van de export binnen en buiten Europa en daarmee ook voor de groei van de Nederlandse economie en werkgelegenheid.

Lees verder  |  Reageer
Hier zijn de vernieuwde Audi A7 en S7 al

Hier zijn de vernieuwde Audi A7 en S7 al

21 mei 2014 - Audi heeft vandaag, enigszins onverwacht, de vernieuwde A7- en S7 Sportback onthuld. En ze hebben zich niet ingehouden bij deze facelift.

Lees verder  |  Reageer

Crowdfunders investeren gemiddeld 6,60 euro per paginabezoek

21 mei 2014 - Paginabezoeken, of pageviews, worden in de wereld van internetmarketing als een belangrijke maatstaf gezien voor het succes van websites. Bij crowdfundingcampagnes geldt deze statistiek onverminderd als belangrijke indicator.

Lees verder  |  Reageer

Markten kruipen langzaam weer uit het rood

21 mei 2014 - De bestedingen in de door GfK gemeten non-food markten zijn in het eerste kwartaal nauwelijks lager uitgevallen dan in dezelfde periode vorig jaar. De bestedingen daalde dit kwartaal met slechts 0,6 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder  |  Reageer

Verlaging bieraccijns impuls voor economie en werkgelegenheid

21 mei 2014 - Een accijnsverhoging op bier kost de overheid geld. Dit staat in de 'Alternatieve grenseffectenrapportage bier' die bureau Regioplan, in opdracht van de brouwers en biertapperijen in Nederland, in de eerste maanden van 2014 heeft uitgevoerd.

Lees verder  |  Reageer
BMW M4 Cabriolet 11 mille duurder dan Coupé

20 mei 2014 - Genoten hebben we van onze kennismaking met de nieuwe BMW M3 Sedan en M4 Coupé. Enige puntje van kritiek was eigenlijk de geluidsbeleving in het interieur. Bij de M4 Cabriolet is dat ongetwijfeld beter voor elkaar. Je moet er alleen wel 11 mille extra voor over hebben ten opzichte van de M4 Coupé.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Mercedes-Benz C-klasse Estate duikt op

Nieuwe Mercedes-Benz C-klasse Estate duikt op

20 mei 2014 - Momenteel is er ergens in de wereld de statische introductie van Mercedes-Benz gaande. Het selecte groepje dat daarvoor uitgenodigd is zal live de onthulling van de nieuwe C-klasse Estate aanschouwen. Helaas minder exclusief dan dat zij en Mercedes hoopten, want de eerste foto's van de auto zijn op straat komen te liggen.

Lees verder  |  Reageer

Explosieve groei websites die geschikt zijn voor mobiel binnen MKB

20 mei 2014 - Volgend jaar zal het aantal mobiele websites binnen het MKB verdubbeld zijn ten opzichte van vorig jaar. Dat zijn de resultaten uit een onderzoek van Zeo, gehouden onder meer dan 150 Nederlandse MKB ondernemers.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
425  426  427  428  ...  541