Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Campagne 'Nederland. Steeds flexibeler' van start

3 juni 2014 - De ABU lanceerde gisteren een nieuwe campagne: 'Nederland. Steeds flexibeler'. De brancheorganisatie onderstreept met deze campagne de realiteit van een steeds flexibelere arbeidsmarkt en het belang van het positieve beeld daarvan.

Lees verder  |  Reageer
Autoverkopen: lichte stijging in mei

Autoverkopen: lichte stijging in mei

2 juni 2014 - De autoverkopen in Nederland zijn nog altijd niet om over naar huis te schrijven, maar de sterke daling lijkt er een beetje uit te zijn. Althans, als we de maand mei analyseren.

Lees verder  |  Reageer
Eerste Volkswagen XL1 afgeleverd aan klant

Eerste Volkswagen XL1 afgeleverd aan klant

2 juni 2014 - Volkswagen heeft het eerste exemplaar van haar ultrazuinige dieselhybride XL1 afgeleverd. De overige, slechts 199 klanten zullen de komende tijd worden verblijd met deze zeer gestroomlijnde tweezitter die 100 kilometer ver kan komen op nog geen liter dieselolie.

Lees verder  |  Reageer

Start-ups te vooruitstrevend voor de traditionele media?

2 juni 2014 - Start-ups zijn een populair onderwerp onder journalisten. Niet verwonderlijk, gezien de innovaties die ze weten te realiseren. Maar hun vooruitstrevendheid blijkt af en toe ook in hun nadeel te werken.

Lees verder  |  Reageer

Franchise Monitor: omzetgroei en daling in aantal franchise formules

30 mei 2014 - Ondanks de recessie stijgt de omzet in franchise. Dit blijkt uit de NFV Franchise Monitor 2014. Ook het aantal vestigingen en medewerkers zijn gestegen, maar het aantal formules daarentegen nam af.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemersorganisaties: draai accijnsverhoging terug

30 mei 2014 - VNO-NCW en MKB-Nederland vinden dat het kabinet te weinig oog heeft voor de omzetschade die pomphouders langs de grens lijden als gevolg van de accijnsverhoging.

Lees verder  |  Reageer

Bernard Wientjes ontvangt Ruggenberg Award

30 mei 2014 - De ABU heeft 27 mei de Ruggenberg Award uitgereikt aan Bernard Wientjes, voorzitter van VNO-NCW. De prijs wordt door de ABU sinds 2011 toegekend aan een persoon of organisatie die zich heeft onderscheiden door een opvallende prestatie ten behoeve van de (flexibele) arbeidsmarkt.

Lees verder  |  Reageer
Audi A3 Ultra-modellen nu ook als benzine

Audi A3 Ultra-modellen nu ook als benzine

29 mei 2014 - Audi heeft het motorenpalet van haar ganse A3-gamma uitgebreid met de 1.4 liter TFSI Ultra, voorzien van cilinderuitschakeling. Opmerkelijk is dat deze motorversie niet zuiniger, schoner en bijtellingsvriendelijker is dan de al verkrijgbare non-Ultra-variant. Enkel ietsje krachtiger.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers laten duizenden euro’s liggen of dragen te veel af

28 mei 2014 - Veel werkgevers laten geld liggen door te weinig aandacht te besteden aan de salarisadministratie. Ondernemers blijken wet- en regelgeving niet goed toe te passen.

Lees verder  |  Reageer

Gunstige vooruitzichten voor het MKB in 2014 en 2015

28 mei 2014 - De vooruitzichten voor het Nederlandse MKB zien er in 2014 met een verwachte afzetgroei van 1,25 procent duidelijk positiever uit dan de stevige krimp van 1,5 procent in 2013

Lees verder  |  Reageer

Aantal faillissementen in eurozone daalt sterkst in Nederland

28 mei 2014 - Nadat het aantal faillissementen jarenlang sterk groeide, neemt het aantal bedrijfssluitingen in 2014 met maar liefst tien procent af. Hiermee kent Nederland samen met Ierland de sterkste daling van het aantal faillissementen in de eurozone.

Lees verder  |  Reageer
'Elektrische turbo voor eerste Audi RS-diesel'

'Elektrische turbo voor eerste Audi RS-diesel'

27 mei 2014 - De Audi RS 5 TDI Concept is zoals zijn naam al aangeeft nog een prototype, maar desondanks is het heel realistisch dat het daar niet bij blijft. Mocht deze sportdiesel in de prijslijsten opgenomen worden dan betekent dat mogelijk meteen een dubbele primeur voor quattro GmbH.

Lees verder  |  Reageer

Jan Linders en Lidl winnen Beste Folder Awards 2014

27 mei 2014 - Vorige week werden tijdens de Nationale Dag van de Brievenbusreclame de winnaars van de tweede editie van de Beste Folder Awards in de categorie Nationaal (food en non-food) en Regionaal (food en non-food) bekend gemaakt.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om mobile advertising optimaal te benutten

26 mei 2014 - De meeste adverteerders zijn inmiddels mobile proof; hun merken beschikken over mobile responsive pagina’s en apps. Na het ‘mobile proof’ maken van de gehele communicatie, is het tijd om gebruik te gaan maken van de talloze voordelen die het medium mobile biedt.

Lees verder  |  2 reacties
Vorige  |  
424  425  426  427  ...  541