Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

It's in the name: Lotus Exige LF1

It's in the name: Lotus Exige LF1

9 juni 2014 - In de jaren '60 en '70 domineerde Lotus de Formule 1 en in die periode schreef het ook de meeste van haar in totaal 81 F1-overwinningen op haar naam. Maar ondanks dat het dit seizoen nog niet wil vlotten, is Lotus erg trots op haar roemruchte F1-historie. Het bewijs: de gelimiteerde Exige LF1.

Lees verder  |  Reageer
80 keer Porsche 911 Martini Racing Edition

80 keer Porsche 911 Martini Racing Edition

9 juni 2014 - Gestreepte 911 Carrera's waren in de jaren '70 al zeer gewild en tegenwoordig nog meer, met soms astronomische vraagprijzen tot gevolg. Het zou zomaar kunnen zijn dat de nu gepresenteerde 911 Martini Racing Edition eenzelfde verhaal vertelt.

Lees verder  |  Reageer

Tafelaankleding bepalend voor uitstraling horecagelegenheid

6 juni 2014 - Het belang van goede tafelaankleding wordt in de Nederlandse horeca onderschat. Volgens maar liefst 91 procent van de bezoekers is een goed gedekte tafel een essentieel onderdeel van het visitekaartje van een zaak.

Lees verder  |  Reageer

WK-koorts: BBQ's, terrasverwarmers en buitentelevisies populair

6 juni 2014 - Veel Nederlanders grijpen het WK voetbal aan om de tuin gezellig te maken. Dit blijkt uit de zoekopdrachten van Nederlanders op TuinTuin.nl. In de afgelopen weken werd het meest gezocht naar BBQ’s en terrasverwarmers.

Lees verder  |  Reageer

Schilderwerk en renovatie badkamer meest uitgevoerde klussen

6 juni 2014 - Schilderwerk is de meest uitgevoerde klus onder woningbezitters die de afgelopen twee jaar hebben gerenoveerd. Renovatie van de badkamer en de keuken worden ook relatief vaak genoemd als uitgevoerde klus.

Lees verder  |  1 reactie
Lexus geeft prijskaartje aan NX 300h

Lexus geeft prijskaartje aan NX 300h

5 juni 2014 - Lexus opent met de NX de aanval op het midsize-SUV-segment van onder andere de Audi Q5 en BMW X3. De eerste compacte SUV van het merk, die ook nog voor het eerst als NX200t een turbomotor in het vooronder krijgt. Vandaag heeft Lexus Nederland een prijskaartje om de nek van de NX300h gehangen.

Lees verder  |  Reageer

Kredietrisico’s Oost-Europa nemen toe in 2014

5 juni 2014 - Bedrijven in Oost-Europa kampen met een gebrek aan liquide middelen, waardoor betalingsachterstanden kunnen oplopen. Zo is ruim een derde van de onbetaalde facturen na 90 dagen oninbaar.

Lees verder  |  Reageer

Nog nooit lagen freelancetarieven zo dicht bij elkaar

5 juni 2014 - Uit recent onderzoek van Hoofdkraan.nl blijkt dat de best betaalde freelancers van 2013, in 2014 21 procent minder zijn gaan verdienen. Freelancers die in 2013 minder dan 45 euro per uur rekenden, hebben daarentegen hun tarief zien groeien.

Lees verder  |  2 reacties

Aon en Jong Ondernemen stimuleren jongeren te gaan ondernemen

5 juni 2014 - Aon en Stichting Jong Ondernemen gaan samen jongeren in het voortgezet onderwijs stimuleren hun eigen bedrijf op te zetten. Jong Ondernemen heeft hiervoor de programma’s YES! en Junior Company in de markt gezet.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe BMW X6 ligt op straat

Nieuwe BMW X6 ligt op straat

4 juni 2014 - Tot grote ergernis van BMW is de nieuwe X6 eerder dan gewenst onder de volle aandacht gekomen. Dit zijn de eerste foto's van de twee generatie!

Lees verder  |  Reageer

Tien procent ‘Winstlekkage’ bij 90 procent MKB-bedrijven

4 juni 2014 - Thexton Armstrong heeft onlangs onderzoek gedaan naar de Winstlekkage bij 150 Nederlandse Midden- en Klein Bedrijven. Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat bij negen van de tien ondernemingen (MKB) onopgemerkt veel winst weglekt.

Lees verder  |  Reageer

Sterke winnaars bij finale Jong Ondernemen

4 juni 2014 - Van alle ondernemers achter de producten die op 2 juni in de finale stonden van het Beste studentenbedrijf van het Jaar gaan er drie door naar de Europese finales. De wervelende finale van Jong Ondernemen in het Beatrix theater in Utrecht bleef spannend tot het eind.

Lees verder  |  Reageer

Aantal inzamelpunten lampen bij winkels groeit fors

4 juni 2014 - Steeds meer winkels zetten een inzamelmeubel voor energiezuinige lampen neer 'before the counter'. In het eerste kwartaal van 2014 steeg het aantal winkels met een inzamelmeubel met 23 procent naar 2237.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om te checken of uw selectiecriteria aansluiten bij de nieuwe realiteit

3 juni 2014 - Ondanks het turbulente economische klimaat van de afgelopen jaren is de ‘war on talent’ nog steeds aan de orde van de dag. Echte (top)talenten zijn schaars en de verwachting is dat dit niet gaat veranderen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
423  424  425  426  ...  541