Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

ANKO pakt regeldruk kappersbranche en winkelambacht aan

13 juni 2014 - Om de kappersbranche en het winkelambacht weer winstgevend te maken, slaat de ANKO de handen ineen met Detailhandel Nederland en het Platform Ambachten van MKB-Nederland. Samen aan de slag om de regeldruk zoveel mogelijk weg te nemen.

Lees verder  |  Reageer
Jaguar-Land Rover richt maatwerkafdeling op

Jaguar-Land Rover richt maatwerkafdeling op

12 juni 2014 - Merken als Porsche en BMW pakken er al groots mee uit en dat succesniveau hoopt Jaguar-Land Rover nu ook te benaderen. Met de nieuw opgezette Special Operations-afdeling bieden beide Britse merken hun klanten namelijk meer keuzes dan voorheen.

Lees verder  |  Reageer
Circuitversie McLaren P1 treedt in voetsporen F1 GTR

Circuitversie McLaren P1 treedt in voetsporen F1 GTR

12 juni 2014 - Ferrari, Pagani en McLaren zijn achter de schermen allemaal bezig met een circuitversie van hun hypercar. De Engelsen maken zojuist bekend dat hun racer P1 GTR gaat heten, die daarmee in de voetsporen treedt van zijn illustere voorganger, de F1 GTR.

Lees verder  |  Reageer

Retail op weg naar herstel in 2014

12 juni 2014 - De retailsector heeft volgens ABN AMRO in het eerste kwartaal van 2014 boven verwachting gepresteerd. Door de zachte winter daalden de uitgaven aan energie en namen de bestedingen in de detailhandel in duurzame artikelen - zoals kleding en elektronica - toe.

Lees verder  |  1 reactie

Duurzaam inkopen doet u zo

12 juni 2014 - Wanneer overheden hun duurzame inkoopbeleid beter afstemmen op de markt, worden innovaties gestimuleerd. Dat blijkt uit de publicatie ‘Duurzaam inkopen doe je zo’, waarin zeven overheidsinkopers en zeven ondernemers hun ervaringen en tips delen over duurzaam inkopen.

Lees verder  |  Reageer

Vijf zaken die MKB’ers moeten weten over social media

12 juni 2014 - LinkedIn is het meest gebruikte social media-platform onder ondernemers. Daarnaast is het zakelijk gebruik van Facebook, Twitter en Google+ het afgelopen jaar enorm toegenomen. Door het toenemende social media-gebruik komen bedrijven dichter bij elkaar en bij hun klanten te staan.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Infiniti ESQ is Juke-afgeleide

Nieuwe Infiniti ESQ is Juke-afgeleide

11 juni 2014 - Niet de Q30, maar een opgewaardeerde Nissan Juke lijkt het volgende model van Infiniti te worden. Deze vier opdoken foto's geven daar kennis van.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe werknemersbedrijven maken UWV overbodig

11 juni 2014 - De Nederlandse arbeidsmarkt is structureel in onbalans: de hoogst opgeleide, meest getalenteerde mensen genieten veruit de meeste rechtsbescherming, terwijl de laagst opgeleide, meest kwetsbare groep nagenoeg geen enkele bescherming geniet.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemend Nederland zeer innovatief

11 juni 2014 - 60 procent van de ondernemers heeft het afgelopen jaar een nieuw of in belangrijke mate verbeterd product of nieuwe dienst geïntroduceerd. Twee derde geeft ook aan dit jaar met innovaties te komen.

Lees verder  |  Reageer

Substantieel minder faillissementen in mei

11 juni 2014 - Het aantal faillissementen is in mei 2014 met maar liefst 33 procent gedaald ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. Dat is de grootste daling in een maand in de afgelopen twee jaar, blijkt uit cijfers van Faillissementsdossier.nl.

Lees verder  |  Reageer

Omzet freelancer in Eindhoven blijft achter op de rest van Nederland

10 juni 2014 - De omzet van freelancers en flexwerkers in Eindhoven blijft enorm achter op collega’s in de rest van Nederland. In het eerste kwartaal van 2014 daalde de gemiddelde omzet in Eindhoven met acht procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder.

Lees verder  |  Reageer

Meer nieuwe cao’s, nog geen inhaalslag

10 juni 2014 - In mei zijn meer nieuwe cao’s tot stand gekomen dan gemiddeld in eerdere maanden van 2014: 30 akkoorden tegen gemiddeld 25 in de maanden januari tot en met april. Het is echter nog te vroeg om van een inhaalslag te spreken in het tot dusver moeizaam verlopende cao-jaar.

Lees verder  |  Reageer

Nederlanders kunnen niet zonder huis-aan-huis folder

10 juni 2014 - Wie denkt dat door de digitalisering de huis-aan-huis folder zijn langste tijd heeft gehad, heeft het mis. Met 11,5 miljoen Nederlanders is de huis-aan-huis folder het middel met veruit het grootste bereik. 3,8 miljoen Nederlanders lezen bovendien een digitale folder.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe instapmotoren voor Mini One en Cooper SD

Nieuwe instapmotoren voor Mini One en Cooper SD

9 juni 2014 - MINI biedt de Mini op het moment aan met een 136 pk sterke benzine-instapmotor, maar daar komt spoedig verandering in. Er komt namelijk een 1.2 liter driecilinder onder die de naam Mini One First zal dragen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
422  423  424  425  ...  541