Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
1 november 2012

Enthousiaste medewerkers sleutel tot succes

De uitkomsten van mystery shops die Store Support verricht in diverse branches tonen aan dat een positieve, maar niet optimale beoordeling van de medewerker niet goed (genoeg) is.

Lees verder »  Reageer »
1 november 2012

Tien missers bij het geven van een (kerst)cadeau

Niet alle Nederlandse ondernemingen zijn even handig bij het geven van een blijk van waardering aan hun medewerkers. Met tot gevolg dat de plank wel eens wordt misgeslagen.

Lees verder »  Reageer »
1 november 2012

MINI Countryman beter afgewerkt

MINI heeft de Countryman op verschillende punten herzien met als resultaat een betere interieurafwerking. De modeljaarwijzigingen hebben ook gevolgen voor het kleurenpalet. De opgewaardeerde MINI Countryman staat in de loop van november bij de dealer.

Lees verder »  Reageer »
31 oktober 2012

Acht tips om uw vacature beter vindbaar te maken

Digital recruitment gaat niet alleen om kandidaten vinden, maar ook om gevonden worden. U kunt nog zo’n mooie online vacature schrijven, als niemand hem ziet, heeft u er geen fluit aan.

Lees verder »  Reageer »
31 oktober 2012

Crowdfunding haalt 300 miljoen euro op in Europa

De afgelopen jaren is de crowdfunding markt in Europa sterk gegroeid. Afgelopen jaar werd er 300 miljoen euro opgehaald via meer dan 200 platformen. Naar verwachting groeit dit aantal dit jaar met 50 procent.

Lees verder »  1 reactie »
31 oktober 2012

Bezwaar tegen nieuwe vorstverletregeling

Branchevereniging OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) heeft grote bezwaren tegen het plan van staatssecretaris De Krom (SZW) om de vorstverletregeling aan te passen.

Lees verder »  Reageer »
31 oktober 2012

BMW 3-serie Touring ook als M Performance

Begin december vindt traditioneel de show der tuningshows plaats, de Essen Motor Show. In de aanloop daar naartoe heeft BMW een eerste foto vrijgegeven van de nieuwe 3-serie Touring met M Performance-pakket.

Lees verder »  Reageer »
31 oktober 2012

Audi A3 Sportback iets duurder dan 3-deurs

Audi heeft de prijzen van de nieuwe A3 Sportback bekend gemaakt. Vanaf februari 2013 staat het model bij de dealer met een starttarief van € 26.900,-. Daarmee is de vijfdeurs carrosserievariant 880 duurder dan de basisversie van de 3-deurs.

Lees verder »  Reageer »
30 oktober 2012

Raak uw werknemers niet kwijt zodra de economie aantrekt

Het aantrekken van de economie is voor 41 procent van de Nederlandse werknemers het startsein om meteen een nieuwe baan te zoeken. Van de werknemers die op dit moment al op zoek zijn naar een andere werkgever, geeft 61 procent aan minder hoge eisen te stellen aan een nieuwe baan vanwege de slechte arbeidsmarkt.

Lees verder »  Reageer »
30 oktober 2012

Wat is een geslaagd kerstpakket?

De kerstdagen lijken nog ver weg, maar voor we het in de gaten hebben, is het al zover. Hét moment dus om kerstpakketten te gaan bestellen. Sommige kerstpakketten worden direct na uitreiking op Marktplaats gezet, anderen verdwijnen rechtstreeks in de prullenbak. Waar maakt u een werknemer nu wel blij mee? En wat is gangbaar om cadeau te doen?

Lees verder »  1 reactie »
30 oktober 2012

Verwachting: vijf procent minder faillissementen in 2013

Hoewel de economie vanaf 2013 wereldwijd voorzichtig groeit, stijgt het aantal faillissementen volgend jaar nog wel met 3 procent. In de eurozone blijft de recessie voorlopig nog voelbaar, maar Nederland lijkt zich in 2013 te herpakken met een daling van het aantal faillissementen en een stijging van het BBP.

Lees verder »  Reageer »
30 oktober 2012

Nieuw regenakkoord treft automobilist hard

Het regeerakkoord 'Bruggen Slaan' van kabinet Rutte II kan haast niemand zijn ontgaan. Maar wat betekent dit 82 pagina's tellende boekwerk voor de automobilist. De maatregelen op een rijtje.

Lees verder »  Reageer »
30 oktober 2012

Rolls-Royce Ghost verfijnd voor 2013

Met hoeveel oog voor detail de Rolls-Royce Ghost aanvankelijk ook is gebouwd, er is altijd ruimte voor verbetering. En daarom heeft het Britse prestigemerk haar 'kleinste' model voor modeljaar 2013 nog verder verfijnd, hetzij subtiel.

Lees verder »  Reageer »
29 oktober 2012

Ondernemer heeft geen idee hoe eigen website presteert

Ruim 70 procent van deze ondernemers heeft wel een website, maar geen idee of deze bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. Dat blijkt uit onderzoek van VrijdagOnline.nl onder ruim 1.000 ondernemers uit het MKB.

Lees verder »  3 reacties »
422  423  424  425   ... 441
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken