Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Supermarkt nog steeds zeer geliefd bij consument

20 juni 2014 - Vorig jaar steeg de supermarktomzet naar 34,2 miljard euro . Een toename van 1,5 procent ten opzichte van 2012 toen de omzet 33,7 miljard euro bedroeg. Dit maakte Bert Roetert, voorzitter van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL), bekend tijdens de CBL-haringparty.

Lees verder  |  Reageer
McLaren onthult race-650S op Goodwood

McLaren onthult race-650S op Goodwood

19 juni 2014 - Op het Goodwood Festival of Speed wordt elk jaar wel iets moois onthuld door verschillende autofabrikanten. McLaren maakt daar dit keer deel van uit en neemt twee speciale 650S-en mee.

Lees verder  |  Reageer

Minder faillissementen in 2014

19 juni 2014 - Het aantal faillissementen in Nederland neemt in 2014 met vijftien tot procent af. Alleen in Spanje is de afname van het aantal bedrijven dat de deuren moet sluiten groter, namelijk ongveer 23 procent.

Lees verder  |  Reageer
Lotus-importeur Van der Kooi verhuisd

Lotus-importeur Van der Kooi verhuisd

18 juni 2014 - Van der Kooi Sportscars, de Nederlandse importeur van Lotus en Caterham met vertrouwde locaties in Lochem en Amsterdam, heeft een nieuw adres. Aan de A27 bij Houten is een moderner en groter pand betrokken om de activiteiten meer ontplooiingsruimte bieden. En dat werpt meteen zijn vruchten af, want Van der Kooi neemt voortaan ook het importschap van het merk Zenos op zich.

Lees verder  |  Reageer

Kantoorautomatisering in het MKB: zelf opknappen of uitbesteden?

18 juni 2014 - Beslissers in het MKB lopen tegen flink wat obstakels aan als het gaat om efficiënt samenwerken. Gerard Bergsma, commercieel directeur van Infopact legt in vier artikelen uit hoe ondernemers, door het gebruik van technologie, juist op het gebied van samenwerking tijd en kosten kunnen besparen.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes-Benz onthult vernieuwde CLS-klasse

Mercedes-Benz onthult vernieuwde CLS-klasse

17 juni 2014 - De teasercampagne rond de opgepoetste Mercedes-Benz CLS-klasse bleek van korte duur, want hier is 'ie al in al z'n glorie. Vanaf september start de verkoop.

Lees verder  |  Reageer

Horeca favoriet als bijbaantje deze zomer

17 juni 2014 - Met de examens en tentamens achter de rug en de zomer voor de deur is voor veel studenten de tijd aangebroken om geld te verdienen voor de vakantie. Appical voerde daarom een onderzoek uit naar de bij- en vakantiebaantjes van studenten. Een vakantiebaan in de horeca bleek verreweg favoriet.

Lees verder  |  1 reactie

Jonge ondernemers lunchen met Zalm

17 juni 2014 - Ondernemen op jonge leeftijd draagt in grote mate bij aan de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden. Die vervolgens tijdens het latere leven van groot belang zijn. Een goed netwerk is daarbij niet onbelangrijk.

Lees verder  |  Reageer

AWVN: cao-seizoen vol gemiste kansen

17 juni 2014 - Er is in de eerste helft van het cao-seizoen 2014 weinig vooruitgang geboekt in het cao-overleg en er zijn veel kansen gemist. De onderhandelingen hebben veel te veel in het teken gestaan van de loonparagraaf en van de compensatie voor de verkorting van de WW.

Lees verder  |  Reageer

Vijf onmisbare apps voor onderweg

16 juni 2014 - Wanneer men vroeger achter het stuur ging zitten van de auto werd hij of zij begroet met allerlei analoge meters en ouderwetse schakelaars. Dit komt tegenwoordig amper meer voor. De evolutie van auto's gaat dan ook erg snel, maar tegenwoordig evolueert ook de autobestuurder mee.

Lees verder  |  2 reacties

Forse toename juridische geschillen door nieuwe Wet Werk en Zekerheid

16 juni 2014 - Onduidelijkheid in wetgeving kan een stijging van 30 procent in arbeidsconflicten veroorzaken
De nieuwe wet Werk en Zekerheid die vorige week door de Eerste Kamer is aangenomen gaat naar verwachting meer juridische geschillen opleveren.

Lees verder  |  1 reactie

Fundamenteel herstel van bouwsector in 2014

16 juni 2014 - De bouwsector liet aan het einde van 2013 de eerste tekenen van herstel zien. De laatste maanden van het jaar konden echter niet voorkomen dat de omzet en productie over het gehele jaar daalden. De omzet daalde in 2013 met 4,4 procent en de productie met 3,7 procent.

Lees verder  |  Reageer

De weg naar een veilige cloud

13 juni 2014 - De cloud is niet langer meer te negeren en levert het MKB enorme voordelen op het gebied van infrastructuur en schaalbaarheid. Echter, bedrijven moeten wel weten hoe ze op een veilige manier van deze voordelen kunnen profiteren.

Lees verder  |  Reageer

Betere ondersteuning voorkomt afhaken topgroeiers mkb

13 juni 2014 - Groeibedrijven kunnen hun veelbelovende startfase maar moeilijk een succesvol vervolg geven, ondanks de vele landelijke en regionale stimuleringsprogramma's. Deze theoretisch uitstekend onderbouwde initiatieven missen vaak de praktische ondernemerservaring en de mogelijkheid van elkaar te leren die ambitieuze ondernemers behoeden voor de valkuilen op hun groeipad.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
421  422  423  424  ...  541