Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Vijf tips om debiteurenrisico’s te beperken

25 juni 2014 - Nederlandse organisaties willen dat gevallen van faillissementsfraude snel openbaar worden gemaakt. Ruim negen op de tien bedrijven (94 procent) zijn voorstander van een openbaar register waarin frauduleuze faillissementen worden vermeld.

Lees verder  |  Reageer

Crowdfunding beïnvloedt politieke agenda

25 juni 2014 - Crowdfunding zet druk op de politieke agenda, doordat burgers via crowdfunding het startbedrag verzamelen voor natuurprojecten in provincie en gemeente. Dat blijkt uit de eerste resultaten van Crowdfunding VoorNatuur, een initiatief van InnovatieNetwerk.

Lees verder  |  Reageer

Horecascan geeft ondernemers direct inzicht in financiële positie

25 juni 2014 - Ondanks een veel belovende start van 2014 en stijgend consumentenvertrouwen blijft het flink aanpakken voor horecaondernemers. Van een vanzelfsprekend rendementsherstel is geen sprake.

Lees verder  |  Reageer
550 pk sterke Range Rover Sport introduceert 'SVR'-label

550 pk sterke Range Rover Sport introduceert 'SVR'-label

24 juni 2014 - Ze verschillen compleet, en toch hebben de simultaan geïntroduceerde 550 pk sterke Range Rover Sport en de productieversie van de Jaguar F-type Project 7 het nodige gemeen. Beide zijn uitgerust met een uitgeknepen versie van de 5.0 liter V8-Supercharged en, interessanter, luiden het nieuwe SVR-performancelabel in.

Lees verder  |  Reageer

Vrij gekozen arbeidsvoorwaarden drukken personeelskosten

24 juni 2014 - Werkgevers kunnen aanzienlijk besparen op hun personeelskosten door werknemers zelf secundaire arbeidsvoorwaarden te laten kiezen. Werkgevers zijn echter terughoudend om dergelijke keuzeprogramma’s te implementeren, doordat ze de kosten te hoog inschatten.

Lees verder  |  Reageer

In zes stappen naar meer voedselveiligheid

24 juni 2014 - De supermarktbranche en foodservice bedrijven, verenigd in het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL), hebben besloten om een zes-stappenplan te gaan gebruiken om de ketens van de huismerkproducten te controleren op meer aspecten dan alleen voedselveiligheid.

Lees verder  |  Reageer

IKEA is beste vergader- en ontmoetingsplek voor ZZP’ers

23 juni 2014 - ZZP’ers die geen vast eigen kantoor hebben maar wel veel ‘onderweg’ zijn, kiezen met overgrote meerderheid (62 procent) de restaurants van IKEA als beste plek om te vergaderen, te werken en te ontmoeten.

Lees verder  |  1 reactie

Bernard Wientjes verwerpt FD-suggesties

23 juni 2014 - Bernard Wientjes ontkent elke betrokkenheid bij kartelvorming door zijn voormalige bedrijf Ucosan en door Villeroy & Boch. Het FD suggereerde deze betrokkenheid. Bernard Wientjes is op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld of beboet, stelt hij.

Lees verder  |  Reageer

Verzekeraars financieren MKB

23 juni 2014 - Een groep van negen verzekeraars investeert in kredietverlening aan het midden- en kleinbedrijf (MKB). De betrokken partijen presenteerden vorige week een nieuwe samenwerking, waarmee een brug wordt geslagen tussen het beleggingsvermogen bij verzekeraars en de vraag naar krediet vanuit het MKB.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes onthult AMG Line voor C-klasse Estate

Mercedes onthult AMG Line voor C-klasse Estate

22 juni 2014 - Menig automobilist houdt wel van een sportief voorkomen en daar spelen autofabrikanten handig op in. Zo ook Mercedes-Benz, dat op vrijwel al haar modellen het AMG Line-pakket aanbiedt. De nieuwste C-klasse Estate voegt zich nu ook bij die sportief getinte lijn.

Lees verder  |  Reageer
Officieel: Ferrari F12 TRS geïnspireerd op 250 Testa Rossa

22 juni 2014 - Miljoenen schijnt er betaald te zijn voor de Ferrari F12 TRS. Toch kon er kennelijk geen fatsoenlijke foto(serie) van af om de unieke exoot officieel voor te stellen. Typisch Ferrari is dat een beetje wel, maar zo ook de pracht en praal van deze moderne interpretatie van de 250 Testa Rossa.

Lees verder  |  Reageer

Tekenen van herstel te zien in bijbanenmarkt

20 juni 2014 - Het aantal vacatures voor bijbanen en vakantiewerk is sinds het begin van dit jaar aanzienlijk gestegen. Dit blijkt uit cijfers van Zoekbijbaan.nl.

Lees verder  |  1 reactie

Ex-leaseauto steeds populairder

20 juni 2014 - Kopers van tweedehands auto’s kiezen steeds vaker voor een gebruikte leaseauto. Met name in het afgelopen jaar is een duidelijke kentering zichtbaar in de voorkeur van consumenten.

Lees verder  |  Reageer

Nederland moet van VS en China leren

20 juni 2014 - Innovatie is van levensbelang voor de vestigingsplaats Nederland en de belangrijkste handelspartner Duitsland. Toch lopen beide landen het risico om in de wereldwijde concurrentiestrijd terrein te verliezen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
420  421  422  423  ...  541