Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Audi prijst A3 e-tron strak tussen concurrentie

Audi prijst A3 e-tron strak tussen concurrentie

2 juli 2014 - Met haar eerste plug-in hybride mengt Audi zich nu ook in de 7%-bijtellingsstrijd. Daar waar de Volvo V60 plug-in hybride en de Mitsubishi Outlander PHEV al een tijd lang de dienst uitmaken gaat Audi de confrontatie aan met deze A3 e-tron. En dit is het prijskaartje dat aan de Duitse plug-in hybride komt te hangen.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers slecht geïnformeerd over gevolgen Wet werk en zekerheid

2 juli 2014 - De recent aangenomen Wet werk en zekerheid heeft belangrijke gevolgen voor het arbeidsrecht en de uitvoering daarvan door bedrijven vanaf 1 januari 2015.

Lees verder  |  2 reacties

Automobilist: ‘Draai accijnsverhoging brandstof onmiddellijk terug’

2 juli 2014 - Een meerderheid van de Nederlandse automobilisten (50 procent) is van mening dat de op 1 januari jongstleden doorgevoerde accijnsverhoging op benzine, diesel en lpg met onmiddellijke ingang door de overheid teruggedraaid moet worden.

Lees verder  |  Reageer

MKB verwacht omzetgroei met stabiel personeelsbestand in 2014

2 juli 2014 - 2014 wordt een jaar van omzetgroei. Althans, als het aan de Nederlandse ondernemers ligt. Uit de MKB Marktmonitor van Unique en TNO blijkt namelijk dat 59 procent van de ondervraagde MKB’ers verwacht dat de omzet groeit in 2014.

Lees verder  |  Reageer
707 pk voor Dodge Challenger SRT Hellcat!

707 pk voor Dodge Challenger SRT Hellcat!

1 juli 2014 - Een weergaloze 707 pk heeft Dodge uit het V8-blok van de Challenger weten te persen. En dat alles dankzij het monteren van een supercharger. Het maakt de Challenger SRT 'Hellcat' niet alleen de krachtigste Challenger ooit, maar volgens Dodge ook nog eens de sterkste muscle car uit de historie.

Lees verder  |  Reageer

KvK biedt ondernemers gratis praktisch werkdocument voor eigen bedrijfsvoering

1 juli 2014 - Internationaal is Internet of Things een van de belangrijkste economische ontwikkelingen op dit moment. Het biedt interessante nieuwe verdienmodellen voor Nederlandse ondernemers. 

Lees verder  |  Reageer
Vernieuwde Mercedes CLS-klasse betaalbaarder

Vernieuwde Mercedes CLS-klasse betaalbaarder

30 juni 2014 - Door de neus van zowel de vierdeurs CLS als de CLS Shooting Brake te poederen lopen deze beide Mercedessen weer helemaal in de pas met de al eerder gefacelifte E-klasse en de nieuwe C- en S-klasse. Nog meer goede nieuws: de CLS is dankzij een lichtere instapmotor voordeliger in de prijslijst opgenomen.

Lees verder  |  Reageer

Nederlander ergert zich aan onduidelijkheid bij ontvangst

30 juni 2014 - Onduidelijke informatie bij de ontvangst is voor Nederlanders de grootste ergernis bij een bedrijfsbezoek. De helft ergert zich als er bij aankomst bij een bedrijf niemand is om vragen aan te stellen of als onduidelijk is waar zij naartoe moeten.

Lees verder  |  1 reactie

TOPwerkgevers 2014 bekend

30 juni 2014 - Woonboulevard Poortvliet is volgens onderzoeksbureau SKB dé TOPwerkgever van Nederland. Op basis van de onderzoeksresultaten van 300 organisaties stelde SKB vast wie in 2014 het predikaat TOPwerkgever mag dragen.

Lees verder  |  Reageer
Sport & Night Package voor opgefriste CLS

Sport & Night Package voor opgefriste CLS

29 juni 2014 - De Mercedes-Benz CLS-klasse is van nature al een heel statige auto om te zien. Sinds de recente opfriskuur is dat beeld nog verder verstevigd. Franje heeft het sierlijke vierdeurs-coupémodel eigenlijk niet nodig, maar uiteraard is het wel mogelijk te bestellen. Aan de hand van het Sport en Night Package bijvoorbeeld.

Lees verder  |  Reageer

Mix van werk en privé vergroot kans op hack door personeel

27 juni 2014 - Doordat 80 procent van de werkende Nederlanders hun werk en privézaken combineert, neemt het risico op gegevenslekken toe. Dat blijkt uit grootschalig Europees onderzoek* van Samsung.

Lees verder  |  Reageer

Acquisitie blijft blok aan been zelfstandige professionals

26 juni 2014 - Hoewel zelfstandige professionals (zp’ers) in diverse onderzoeken aangeven zelfstandigheid en autonomie het meest te waarderen aan hun werk, blijft acquisitie een belangrijk struikelblok.

Lees verder  |  1 reactie

Nieuw kompas voor ondernemer met financieringsvraag

26 juni 2014 - Minister Kamp van Economische Zaken heeft de nieuwe financieringswijzer voor het midden- en kleinbedrijf gelanceerd.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er vindt transparantie en betalingstermijn belangrijkst

26 juni 2014 - Zzp’ers vinden transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten het belangrijkst als zij via een bemiddelaar een opdracht doen. Dat blijkt uit onderzoek van de ZZP Barometer onder meer dan 8.200 zzp’ers.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
419  420  421  422  ...  541